évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Változik a világ.

2011.10.16. 13:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Változik a világ.

Változik a világ, változnak az emberek, változik a statusqo.

   Ami tűrhetetlen, természetellenes, annak, hosszú időn át, nincsen létjogosultsága. Szükségszerűen meg kell, szűnjön. Ahogy megszűnt az egyiptomi, a római birodalom, megszűnt az oszmán, később a szovjet birodalom, ugyanúgy meg fog szűnni, az angolszász amerikai birodalom és az Eu. is. Ezeket a birodalmakat, az egyiptomi kivételével, (mert onnan időben elűzték) egy meghatározott csoport mérhetetlen egoizmusa hozta létre, tartotta fent, és húzta a hasznát, ameddig lehetett. Értelem szerűen megszűnt a rabszolgaság.

  Ilyen a mai világhelyzet is. A háttérhatalom sötét szervezkedése, a pénz hatalma, és meghatározó szerepe, az emberek életének ellehetetlenítése, megkeserítése. Elfogadhatatlan, hogy az emberiség létszámának néhány század százaléka, uralma alá akarja hajtani a világot. Elfogadhatatlan, hogy olyan célt tűzzön maga elé, melynek értelmében az emberek 80-85%-a kiirtandó. Még elfogadhatatlanabb, hogy ennek a célnak a magvalósításába bele mer fogni, és hazugságokra, a többi ember jóindulatára és toleranciájára építve, olyan matrixot hozzon létre, amiből nem lehet kilépni, és amiben, reményei szerint, a távlati tervei megvalósulhatnak.

   Nyilvánvaló, hogy ezt a csoportot, saját életének, jövőjének védelmében, a tisztességes többségnek, meg kell rendszabályozni. Ez az állítás, nem olyan hazugság, mint amit tőlük megszoktunk. A megrendszabályozás, valóban elkerülhetetlen, és valóban, elsődlegesen az ő érdekük. Ennek hiányában, a növekvő népharag, a kiirtásukat teszi kockára, és ehhez senkinek nincsen joga. Ha Isten megteremtette ezt a fajtát, Jahve pedig kiválasztotta, akkor megszűntetéséről, kihalásáról is csak Isten dönthet, ahogyan a többi ember sorsáról is.

   Az, hogy a megrendszabályozásuk elkerülhetetlen, már nagyon nyilvánvalóan látszik. Elég az egyik szemünket kinyitnunk, hogy többet lássunk, mint elég.

Az emberiség, már a másik szemét is nyitogatja, és nagyon hamar hozzá fog kezdeni. Nem mindegy hogyan, mert ezt a problémát, humánusan, tartósan, és végérvényesen kell megoldani. Örökre ki kell zárni annak a lehetőségét, hogy hazugsággal, élősködéssel, hatalmat lehessen szerezni, és ezzel bárkit is, függő helyzetben lehessen hozni, vagy tartani. Nem egyszerű feladat.

  Az elfogadhatatlan viselkedésű emberek összegyűjtése, és a világ egy, meghatározott helyére való telepítése, már kudarcot vallott. Óhatatlanul voltak áldozatai, és az egész terv, a személyes szabadság, mint alapvető emberi jog, korlátozásával járt. Ahelyett, hogy ebben, vagy ezen át, ráeszméltek volna a hibáikra, változtattak volna hozzáállásukon, még ebből is, azóta is, hasznot húznak, és nem szégyellik, sőt, a világ leg természetesebb dolgának tartják.

Azért sem felel meg ez a megoldás véglegesnek, mert kivihetetlen. Egyrészt, évszázadok alatt, annyi szállal kötődtek sok nemzethez, ami kibogozhatatlan és eltéphetetlen, másrészt, nem lehet egyetemlegesen felelőssé tenni az egész fajt, a föld jelenlegi állapotáért. Az egyes ember hibáiért, bűneiért, soha nem, a fajta, a felelős. Az ilyen alapon hozott döntés csak téves lehet.

   Akkor hát hogyan oldhatja meg az emberiség ezt a kérdést, és hogyan érheti el, hogy ez soha többé, a történetében elő ne kerüljön. Ez az, a gordiuszi csomó, amit, csak egy igazi, nagy sándori vágással lehet megoldani. Igaz, ez egy megsemmisítő, de egyben jövőteremtő cselekedet lesz. Meg kell semmisíteni, a mai értelemben vett pénzt, és az ebből élő uzsorás bankrendszert. Minden országnak, de akár régiónak, saját magának, saját, értékarányos pénzt kell kibocsátani, azt saját, nonprofit bankjában kezelni, és kizárólag saját tagjainak, alacsony kamaton hitelezni. Meg kell akadályozni, hogy ezek a pénzek, az adott országból, régiókból kikerüljenek, vagy magán kézben, egy méltányos határon túl, felhalmozódjanak. Világszerte el kell ismerni, a nemzeteknek azt a jogát, hogy szülőföldjük belső rendjét, maguk határozzák meg. Aki elégedetlen a szülőföldjével, máshol kíván élni, megteheti, ha az adott nemzet hajlandó befogadni, de el kell fogadja, az adott nemzet belső rendjét, és annak alakításába, semmilyen szinten és módon nem folyhat bele. Nem szavazhat, nem láthat el közfeladatot, nem alkalmazhat, nem a saját nemzetéből való alkalmazottat és a saját vagyonán kívül, más vagyonát nem használhatja, nem bérelheti, vagy nem rendelkezhet azzal kapcsolatban. (nem bíráskodhat, nem bankárkodhat, nem lehet karhatalom tagja, bíróság, vagy közhatalom megbízottja) Lakhatásáért, ellátásáért, ameddig saját vagyona nincsen, az adott nemzetnek az a tagja felel, aki őt befogadta. Így, valóban vendégként, semmi rosszat nem tehet. Aki vendég státusban él, további vendéget be nem fogadhat.

Építheti az adott országot, a saját, és az ország boldogulására, ami neki, és a nemzeteknek is pozitívum.

  A nemzethez való tartozást, ötödíziglen kell vizsgálni.

Ez egy békés megoldás, melyben minden nemzet tagja teljes joggal él a szülőföldjén, és bárhol a világban, vendégként.

Ez az út, a jelenlegi elfogadhatatlan helyzetből, az egyik lehetséges kivezető út.

 

Béla László

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr523306691

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Személyes szabadság nem létezik! 2011.12.24. 13:43:35

Azt hiszem, jellemző rám, mi zavar a legjobban.Egyáltalán nem zavar a keresztényi szeretet ünnepi megnyilvánulása a LMP tüntetés kapcsán kérdezgető tegnapi, Democsokratikus karácsony című posztom  kommentjeiben. Kicsit szánom is azokat, akik az ün...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása