évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

…és az eredmény…

2011.10.30. 06:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

 …és az eredmény…

  A kígyó elindult anno. Halad tervezett útján át a világban, hogy mindent elnyeljen, ami az útjába kerül. A félig megemésztett maradékot hátrahagyva a „szent” szkarabeuszai számára, hogy annak, még értékes részeit, lárvák emésszék fel. Ameddig Egyiptomban, a ganajtúró, mint a megújulás , az új élet létrehozója, szent bogárnak számított, ez a „szent” státus, Rómába érve, egészen átértelmeződött. Ott már a pusztítás befejezője, a teljes megsemmisítés élmunkása, a római impérium végleges beteljesítőjének szimbólumaként tisztelték. Független történészek, bizonyíték hegyeket kapartak ki a múlt porából, amiből egyértelmű különbség látszik, a római provinciák, és a Rómától független birodalmak elvi alapjai között. Ameddig a római szemlélet, a terület megszerzésére, az őslakosok akarata ellenére, az ott élők nagyobb részének elpusztítására, a megmaradók megfélemlítésére, és a saját népesség betelepítésére irányul, addig a keleti birodalmak, a Rómával, a római pusztítással szembeni ellenálló képesség növelésére, a területen élő népek beleegyezésével, azok zavartalan életének biztosítására jöttek létre.

Azt ne higgyük, hogy az amerikai indiánokon végrehajtott, a hitleri, sztálini, vagy palesztínai embereken véghezvitt népirtások között, bármi nemű különbség van. Ezek kivétel nélkül egy tőről fakadnak, ugyanaz a szándék, és ugyanaz a pénz áll a hátterükben, az imperialista szemlélet. A megtévesztés magas iskolája volt, ahogyan a marxista egyetemeken az imperializmust gyalázták, mint ha csak a kommunista berendezkedésnek, nem a feltétlen impérium kialakítása lett volna a célja. Az emberiség is tanul. Mint a buta, a saját kárán, de legalább tanul.

Elutasítja az impériumok terjesztését, kialakítását, még ha mostanában átfestették is őket „globális fejlődés” színűre. Senkinek nem kell, az idegen befolyás, a népirtás, a nyomorgatás, a jó életnek, soha meg nem valósuló, hazug ígéretével. A világ népei, vissza akarják, és vissza is fogják venni, sorsuk irányítását a saját kezükbe, bármilyen más elképzeléssel ellentétben, vagy annak ellenére is.

Nem lesz imperialista világkormány! Béke lesz, isteni igazság és felemelkedés.

Ezt, több ezer éve megírták, és az események, hűen követik, az univerzum központi hatalmának, Istennek, kinyilvánított szándékát és akaratának forgatókönyvét. Hogy miért szabadította Isten a kígyót az emberiségre, ennek okát ma nem látjuk, nem tudjuk, és hiába is keressük. Emberi gondolkodás mellett, meg nem találhatjuk. Magasabb, isteni szempontok szerint viszont, emberi testben gondolkodva, nem mérlegelhetünk.

Ezt is meg fogjuk tudni, ha eljön az ideje.

A kígyó elindult, hogy végigtekergőzve a földön, elnyelje az emberiséget. Állítólag léteznek térképek, melyekre az útvonalát is felrajzolták.

Afrikából kiindulva, kiűzetve, végig tekergőzött Európán, Anglián, Amerikán, majd a tengeren át végigcsúszott Oroszországon, és most, a Kárpát-medencén át akar visszatérni eredeti, kiindulási helyére, hogy a pusztító kör bezáruljon. Sikamlós nyoma népirtásból, hazugságból, elnyomásból és igaztalanságból áll.

A forgatókönyv, nem engedi visszatérni a kör elejére. Nem engedi beteljesülni a pusztítást. Az írások szerint, a Kárpát-medence védőszentje, SZŰZ MÁRIA, itt, a Kárpát-medencében fogja széttaposni a kígyó fejét. Méregfogát, és irányítását vesztve, még vonaglik egy darabig, de az igazság, és a szeretet, lebontja az elpusztított testet, és felépítőit újra hasznosítva, békét, és jólétet hoz az emberiségre Isten akaratából.

Erről szólnak a jövendölések, de ki kell várnunk, a beteljesülést. Mindent meg kell tennünk érte, de cselekedeteinket nem vezetheti a gyűlölet, mert az a gonoszság életeleme. Isten embereit, a szeretet és megbocsátás jellemzi, mert csak ez képes szebb jövőt építeni, bármilyen jelenből.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr853339438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása