évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Már lehet embereket levadászni?

2011.11.07. 08:55 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Már lehet embereket levadászni?

Polgárjogot nyert volna a földön, a kendőzetlen gyilkosság?

Egyesek úgy gondolják, hogy igen. Elég, fenyegető agresszív haderővel, vagy arra megfelelő befolyással rendelkezni, ebből a helyzetből, valakit első számú közellenségnek kikiáltani, és máris polgárjogot nyer a bestiális gyilkosság. Lehet, hogy még hőstettként is eladható? Szégyen, hogy nem látjuk át. Még inkább szégyen, hogy félelmünkben, még tapsolunk is, az elkövetőknek.

    Történelmi példák során át követhető, miként vált elítélendő ármányból, nemzeti hőstetté a politikai gyilkosság. Ez a tény, ennek a tudomásulvétele, az emberiség becsületes részének vesztét, a hatalomra törő gonoszság csatanyerését jelenti. Szerencsére, ez még csak egy csata.

A háború még folyik, és egyáltalán nem dőlt el.

  Ha egy ember, egy csoport, egy nemzet, útjában áll a gonoszság hatalmának, azt minden eszközzel eltünteti. Attila, Hunyadi Mátyás, számos amerikai elnök, Jörg Haider vagy Kacsinszki lengyel államfő halálát, még megpróbálták elrejteni a világ elől, megmagyarázhatatlan eseménynek, balesetnek, elszigetelt pszichopata gyilkosnak tulajdonítva az elkövetést. Amikor Dubaiban, beszivárgó terroristák „levadásztak” egy arab vezetőt, alig volt visszhangja a világban. Amikor a CIA „levadászta”

Bil Ladent, azt már egyenesen hőstettnek adták el, és amerikaiak milliói ünnepelték.

    Ez, az emberi hiszékenység, a félelemben való meghunyászkodás, tragikus megnyilvánulása.

   Amikor már az egész világ tudja, hogy a WTC tornyok, irányított robbantással omlottak össze, és a repülőknek ebben csak színjátéknyi szerepe volt, a politika, még mindig, gaz arabok merényletének adja el az eseményeket, és azok felelőseként, hazugul megjelölt embert, a közvélemény jelentős részének támogatásával meggyilkolja. Teszi ezt az a politika, amelyik minden erkölcsi fenntartás nélkül irtott ki őslakókat, a maradékot rezervátumokba zárta, és most is, többszázezer saját polgára számára épít „befogadó” táborokat szögesdrótkerítéssel. Ezek, valójában koncentrációs táborok, ahova, a társadalom, ébredő, a fasiszta erőszakkal szembeforduló részét akarják bezárni.

   Mint már mondtam, a háború még folyik. Egyenlőre, nem csak tűzfegyverekkel, politikai gyilkosságokkal, de pszichológiai módszerekkel, megtévesztéssel. Mindez, hogyan lehetséges?

Úgy, hogy az emberek jelentős része fél. Fél a munkahelye elvesztésétől, fél, a rá váró éhezéstől, fél a gonoszság által történő megöletésétől.

Teljesen mindegy! Nincs mitől félni!

A birka is fél, mikor a vágóhídra hajtják. Fél a terelőkutyák harapásától, fél a pásztorok botjának ütéseitől, ebbeli félelmének jutalma, a biztos halál. Az emberiségnek, ugyanezt a sorsot szánják, csakhogy az emberek nem birkák.

Embert, nem lehet megölni! El lehet pusztítani, a fizikai testét, de ezzel az ember, nem szűnik meg létezni. Erről Jézus, sokat tanított, csak-hogy, a vallások ezeket a tanokat módszeresen kihagyják a hirdetett tanaik közül.

Vajon miért?

Mert akinek tudomása van, az ember valódi természetéről, Isteni részének örökkévalóságáról, azt nem lehet rettegésben tartani. Nem megfélemlíthető, és nem lemészárolható birka módjára.

  Ha elfogadjuk a félelmeket, akkor is megölnek, ha nem, még győzhetünk is. Isten, az igazak oldalán áll.

Nem, véletlen, hogy nem kezdjük el levadászni, a bennünket pusztító vezetőket. Ha ezt tennénk, talán megtörhetnénk a virtuális hatalmukat, hiszen, ha egy sem hagyhatná el a biztonságos kotorékát, mert nem tudná honnan, és melyik pillanatban érkezik a gyilkos golyó, értelmetlenné válna a virtuális hatalom, mert előnyeit nem lehetne kihasználni.

Talán meg sem alkották volna, vagy nem igyekeznének minden áron fenntartani. Mégsem tesszük!

Nem tesszük azért, mert az emberi természetnek, súlyosan ellentmond ez a gondolkodás. És a világ emberisége, nem válhat hasonlatossá, az emberi természetéből kifordult gonoszsághoz. Ez a túlélésünk záloga.

Amikor a gonoszság, rátette a kezét a földre, megkezdte a pusztító munkáját, Isten eldöntötte, hogy megsemmisíti. Ez lett volna, a jelenések könyvében megjósolt „világ vége”.

Az emberiség jól vizsgázott. Alapvetően, tömegesen utasítják el a gonoszságot, és még támogatói is, csak kényszerből támogatják.

A Teremtő, átrendezte terveit, ad még egy lehetőséget a Földnek a fennmaradásra, az emberiség becsületes részének a földi túlélésre.

Ezért, az emberiségnek is meg kell tennie a maga részét.

Nem a gyilkosok szintjére süllyedve, gyilkolva, de szeretettel összefogva, egymást támogatva, ellehetetlenítve a gyilkosok terveit.

Ez, most, a legfontosabb emberi feladat.

Ha Izrael, megtámadja Iránt, a világ jobb érzésű részének ki kell közösíteni. El kell határolódni az oktalan gyilkolástól. Ehhez a háborúhoz, Izraelnek rengeteg katonára lesz szüksége. Ha a világ, nem támogatja ebbeli szándékát, és senki, egyetlen honfitársát sem engedi a vágóhídra, elképzelhető, hogy mindenhonnan a világból, minden izraelit hazarendelnek és besoroznak, hogy saját elképzeléseikért, ember módjára megharcoljanak. Aki megy, azt hívta a hazája, aki marad, az magyar, mert azzá lett, mert elfogadtuk, ő is elfogadott bennünket, és hajlandó az itteni normák szerint élni,  gondolkodni és viselkedni. Ehhez bárkinek joga van, és az emberiségnek is joga, hogy eldöntse, egységesen fellép e a túléléséért, vagy eltűri, hogy behajtsák, a globalista vágóhídra.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr473360282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása