évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem okosodunk?

2011.11.14. 11:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Nem okosodunk?

  Kevés gondolkodó ember van az országban, aki még nem látja át, „pártunk és kormányunk” politikáját.  Kevesen nem veszik észre, hogy az Euro 311 Ft.-on áll. Kevesen nem látják, hogy „lojális” vezetőink, akik a megtévesztettek és a gondolkodásukban elvakítottak jóvoltából, (na-meg a manipulációk következtében) teljhatalommal pusztítják hazánkat. Bírságokat találnak ki minden lehető helyzetre, még a legszerencsétlenebb hajléktalan magyarokra is.

Szégyen!

 Szégyen az is. hogy a gondolkodók, akik már látják a pokolba vezető út nagyképű kormányosának kártételeit, ismét a Szocik és az LMP-SZDSZ felé kacsintgatnak, akik eddig pusztították az országot.

Fel kéne ébredni csipkerózsika álmunkból.

A II. kerületi időközi választások, egyáltalán nem az ébredés irányába mutatnak.

Igaz, Budapestnek ez a része, nem éppen ez éhező, kirekesztett magyarok lakhelye, de nem kell túl nagy éleslátás ahhoz, hogy a jelenleg elfogadható, esetleg kiemelten kedvező helyzetben lévő honfitársaink, abban a pillanatban kerülnek kifosztásra, amikor a magyarság jelentős részét sikerült már hajléktalanná tenni.

  „ Nincs semmi baj se még, csak a szomszéd háza ég” – mondja a hetvenes évek slágere. Sokan azt nem veszik észre, hogy ebben a dalban súlyos irónia van.

Ez, az irónia próbál rámutatni arra, milyen veszélyes álláspont, az ego vezérelte cselekvési bénulás. Rámutat, mennyire veszélyes az a gondolkodásmód, miszerint nekem még van mit ennem, van hol laknom, van mivel fűtenem.

Sokan nem veszik észre, hogy mindez, csak azért lehetséges, mert a húsz év fosztogatás során sem sikerült, még, az országot teljesen kifosztani. Még mindig vannak ennek az országnak tartalékai. „Pártunk és Kormányunk”, még a korábbiaknál is többet tesz, a kifosztás kiteljesítéséért. Ma is nagyban hordják ki az ország vagyonát kamatos kamatokkal, amit vezetőink, a visszafizethetetlen hitelnek, erőszakolt visszafizetésével tetéznek. Ugyanakkor, a 2/3 ellenére is, még mindig IMF vezérlés alatt áll a Magyar Nemzeti Bank, hogy szembe politizálhasson az ország érdekeivel. Akadálytalanul „teremthetnek” hitelekből hamis pénzt, az országot elözönlő bankok, hatalmas nyereségeket produkálva a legnagyobb válság közepette, miközben az emberek súlyos hiányokat szenvednek el. Budapest II. kerületének polgárai, nem érzékelik ezeket a nemzeti méretű bajokat, vagy ha igen, fittyet hánynak rá. Még mindig azt a csoportot támogatják, aki a magyarországi fosztogatás éllovasai közé tartozik.

Igaz, a kényelemből, nem könnyű, a nélkülözőkkel szimpatizálni. Hatalmas arzenállal akadályozzák is, a nemzeti együvé tartozás kialakulását. A TV adásokban, a tudatalattit befolyásoló kockákat villantanak be. Ezt a technikát, a hatvanas években, mint erkölcstelen üzleti fogást, betiltották. Most, politikai fogásnak már nem erkölcstelen?

Dehogynem!

Csak-hogy akik akkor betiltották, a tisztességes gazdasági verseny védelmére hivatkozva tették. Ma ugyanazok alkalmazzák. A tisztességes gazdasági versenyt, a globalizációval már sikerült kizárni. Most, a tisztességes politikai verseny, a társadalom akarata érvényesülésének kizárására alkalmazzák.

Aki meg akarja őrizni a józan ítélőképességét, jobban teszi, ha a TV.-jét kidobja a lakásból. Nem hagyja, hogy betolakodva az életébe, romboló ideológiájával, pszichés trükkjeivel, akarat nélküli bábot csináljon belőle.

   Nem azoknak a polgároknak a felelősségéről beszélek, akik megszavazzák a Fidesz 2/3-ot. Őket értem, ha nem is értek egyet velük. Vannak közöttük, akik hót elégedettek, vannak, akik féltik, ami még van, és vannak, akik kényelmükben lesz…ják a nemzet baját. Ők nem fogják fel, hogy ez csak pünkösdi királyság, és rövidesen ők kerülnek a daráló fogai közé.

De nem értem azokat a honfitársaimat, akik, bár világosan látják a pokolba vezető utat, elmehetnének szavazni, mégsem veszik a fáradságot, hogy megtegyék. Ezek a honfitársaink, megfordíthatnák a választások eredményét, de nem teszik. Gondolják talán, ugyan mit számít a gőzhengernek egyetlen képviselői mandátum. Ez így is van. mégsem közömbös a kérdés.

    Ezzel a 2/3-dal, most nagyon elszaladt a ló, a fosztogatás tekintetében.

Ha egy választáson, azt a jelzést kapják, hogy ez a követendő, és támogatott politika, még durvább fosztogatásba kezdenek.

   Lehet, hogy saját szavazóik sem értenek egyet, az idős, védekezésképtelen emberek agyonverésével, kirablásával, szavazatukkal mégis ezt támogatják. Talán nem veszik észre, hogy az általuk támogatott politikában, ennek a magatartásnak, megkülönböztetett polgárjoga van? Talán! Arra gondolni sem akarok, hogy egyetértenek ilyesmivel, hiszen holnap az ő hozzátartozójuk is áldozattá válhat. (csak a szomszéd háza ég) Lásd, a celeb Dopment.

De hogy azok, akik már tudják, hogy ilyen politikát,  jóérzésű magyar ember nem támogathat, miért nem mennek el szavazni, azt nem értem.

  Egyetlen képviselői hely elvesztése, nem befolyásolja döntően a helyzetet, de figyelmeztetés lehet, féket kell tenni a fosztogatásra. Lassítani kell.

Ennek a politikának, még elvileg két éve van a magyarság pusztítására.

Nem mindegy tehát, milyen intenzitással folyik.

Érdemes ezen elgondolkodni.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr463378260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása