évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kormányunk kiválóan kommunikál.

2011.11.16. 13:39 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Kormányunk kiválóan kommunikál.

 

     Kormányunk kiválóan kommunikál, és úgy is működik, ha a megbízói szempontjai szerint szemléljük. De megbízói nem magyarok, és nem is európaiak.

   Ha a lakosság szempontjából nézzük, akkor bizony ocsmány és tisztességtelen.

Ezek vaskos, de semmitmondó megállapítások, de nézzük, honnan lehet ilyenekhez eljutni, hátha az többet mond a valós helyzetről.

   Marha jó a stratégia! Kolosszális az átverés! Ilyen aljasság magyar ember fejéből ki sem pattanhatna, ezt csak egy „kiválasztott” főgonosz találhatta ki.

    Pártunk és kormányunk, keményen visszautasította a felkínált IMF hitelt, mondván, ne növekedjék az államadósság, a kiszolgáltatottság. Ezt a tényt, a nemzetért aggódóknak nagyon jól el lehet adni. Lehet mondani, lám a Viktor vigyáz az országra. Ehhez csak azt nem teszik hozzá, hogy erre, illetve az ebből adódó pénzhiányra hivatkozva, elveszik a pénzt az egészségügytől, az oktatástól, és az önkormányzatoktól. Mindezt értsük meg. ennyibe kerül a „függetlenségünk” megőrzése. Az önkormányzatok nem tudják fűteni intézményeiket, a kórházak várólistái végtelenek, és akkor sem nagyon rövidülnek, ha közben a várakozók fele meghal. A kisiskolákat rendre bezárják, az önkormányzatokat összevonják, a falusi életet ellehetetlenítik. Valamiért-valamit, teszik hozzá.  Közben, a soha be nem vételezett, csupán uzsorakamatból álló államadósság erőltetett törlesztésével tömjük a kirablóink zsebét. Használjuk fel a nemzet maroknyi tartalékait, mint a magán nyugdíjpénztárak pénzét. Mindeközben, illetve a „kemény szembefordulás” miatt, a pénzvilág „megharagudott” ránk, és az önjelölt hazudós hitelminősítők, minduntalan leminősítik, a tözsdecápák pedig gusztustalanul támadják hazánkat.

Ugyanakkor, mindezen leminősítések mellett, szóba sem kerül, a virtuális magyar államadósság teljes, vagy részleges leírása, esetleg a törlesztés 10 évre történő felfüggesztése, vagy más, a leminősítések okaként betudható lépés.

Ezzel szemben viszont, a magyar pénz kibocsájtásának joga, és a M.N.B. politikájának felügyelete, még mindig IMF kézben van. Mi sem természetesebb, mint hogy az IMF, a saját érdekében politizál, és élve a lehetőséggel, még mindig maximális intenzitással fosztogatja az országot. ( Orbánék jóváhagyásával ) Mindezek következtében, a forint folyamatosan gyengül.

Ennek örülnünk kellene? Persze! Ez a „kemény” magyar fellépés következménye. Persze! Nem kapunk semmit, de adjunk kétszer annyit.

Mindemellett örüljünk, hogy ilyen frankó kormányunk van, aki szembe mer menni az IMF.-el. Baromság! Ezt rég megbeszélték. Legyen egy húzás, ami pozitívan is értékelhető, és akkor egyre több hitel dől be, egyre több magyart lehet kiforgatni az átkosban összekuporgatott, vagy a nagyszüleitől örökölt vagyonából. Mindezek után, jöhetnek a megemelt erőszakolt bírságok, az ebadó, meg a többi aljas húzás, és a nép örülni fog a kormány, támogató, magyar-védő politikájának.

   Ehhez nagyon butának kellene lenni, de a magyar, nem ennyire buta, és nem is lesz, hiába tesznek érte bármit. A természetes ész, és logikus gondolkodás Isten adománya, amit a magyarságnak különösen bőkezűen juttatott. Meg lesz ennek a böjtje, csak most még savanyú a szőlő, de már érik.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr113387125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása