évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A háború sem a világ vége.

2011.11.20. 12:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A háború sem a világ vége.

A megosztás művészei + vendéganyag.

   Amikor a kiválasztottak, egy, - talán a Kennedy gyilkossághoz, vagy a tornyaik felrobbantásához hasonlóan – általuk szervezett gaztett miatt, kirobbantották az első világháborút, Magyarországot, a monarchia erejével, minden tiltakozása ellenére, belerángatták ebbe a háborúba. Már akkor eldöntött kérdés volt a magyarságnak szánt sors. Hiába a német kitartás és eredményesség, amikor a német császárság, gyakorlatilag megnyerte a háborút, és a kiéheztetett Anglia kész volt aláírni, a status quo megváltoztatása nélkül felajánlott békeszerződést, a kiválasztottak előhúzva az amerikai kártyát,

megfordították a háborút, és további, gigászi mészárlással, megnyertették azt, Anglia számára. Ezt követően kezdődhetett meg, a „kiválasztott” politika világpusztító tobzódása.

Magyarország, Mátyás meggyilkolása ellenére is, Kárpát-medencei hazájában, a térség, meghatározó, figyelmen kívül nem hagyható, erős egysége maradt.

Ez a tény, felettébb csípte a kiválasztottak szemét. A Magyarországon hatalomba manőverezett fajtársaik, és a nyugaton befolyásos csoportjaik révén, meg tudták valósítani Trianon aljasságát, Magyarország területi, és lélektani kivégzését. A háború kirobbantásának felelősségét magukról elhárítva, a magyarokra hazudva, „megbüntették” a magyarságot. A magyarokat leginkább tönkretenni akaró szándék, leginkább abban érhető tetten, hogy a magyar területekből, még a fajtársak által irányított Ausztriának is juttattak, holott de facto, ők robbantották ki a mészárlást. Azokat a nemzetiségeket, amelyek évszázadokon át békében éltek velünk, a lopott területek odaítélésével, azonnal, a magyarok ellenségévé tették.

  Igazi, „kiválasztott” stratégia, ami a mai napig érezteti a hatását. (lásd az alábbi vendéganyagot)

A magyarság, a rá jellemző toleranciával, és szeretettel, Horthy vezetésével, az ország ellen indított bolsevista hadjárat leküzdésével, talpra tudott állni.

   Ez tűrhetetlen volt a „kiválasztottak” szemében. A magyarság elpusztítása, elsődleges céljuk. Hiába a magyarok toleranciája, ezzel visszaélve, belülről és kívülről egyaránt, szervezni kezdték a második világháborút. Megszervezték.

Kirobbantásának felelősségét, természetesen most is, másokra, ez esetben a németekre hárították. Lehazudják, vagy elhallgatják azokat a gazdasági lépéseiket, (pl: a zsidó világembargó a németekkel szemben), ami a háború kirobbanásának elsődleges oka volt. A térdre kényszerített német gazdaságnak, az eszelős fegyverkezés maradt az egyetlen kiútja, az összeomlás elkerülésére.

Elhallgatják azt a számtalan törekvést, amit a német vezetés, a feszültségek békés feloldása érdekében tett. Nyilvánvaló volt, hogy a kényszerűségből állig felfegyverzett Németország, nem tűri a végtelenségig a provokációkat, minden békejavaslatának konzekvens visszautasítását. Kitört a háború. Ismét létrejött a kiválasztottakat éltető vérözön, és még ebből is hasznot húztak, némi áldozat árán.

    Most, a harmadik világháborún dolgoznak, és nem biztos, hogy az emberiség,  már, átlátva az aljas törekvéseket, nem fog lépre menni.

     Azt tartják az emberek, ami a jelenések könyvében armageddoni küzdelemként írva vagyon, annak meg kell történnie.

Lehet! De ehhez az is hozzá tartozik, hogy a gonoszság elpusztíttatik a Földön.

A kezdeményezők, a saját vesztükbe rohannak.

  Fejjel a falnak.

Sokan tudják már, hogy a Föld történetében, korszakok váltják egymást. Az élet, az emberiség léte, egy aranykorral kezdődött. Ebben a sumér, szkíta, hun, magyar tolerancia volt meghatározó. Ezt követte az ezüst kor, melyben ez a befolyás leépült, és fokozatosan átadta a helyét, az erőszaknak. Az erőszak és Istentelenség, a réz, bronz, és vaskorban kiteljesedett, és ma elpusztítással fenyegeti a világot. Mindez, az emberiség tanulása, megtapasztalása érdekében, Isten, hallgatólagos beleegyezésével történik. Most, a vaskor végéhez értünk.

Ahogy a hétfőt, törvényszerűen a kedd, szerda, és a többi nap követi, úgy forognak körbe a korszakok is. Nem véletlenül itt ér véget az inka naptár.

A korszakok, nem emberi szándékoktól, de az univerzum mindenkori állapotától függenek. Most, ismét az aranykornak megfelelő állásba fordul az univerzum, és ezt nem lehet megakadályozni. Most, a vaskor szombatját éljük. Ez a kiválasztottak napja. Most tobzódhatnak, ünnepelhetnek, rabolhatnak, gyilkolhatnak. Meg van engedve nekik. Most szüretelik, és szüretelhetik le mindazon aljasságok gyümölcseit, amit hosszú uralmuk alatt, az emberiséggel szemben elkövettek. Kezdve a római birodalom hódításaitól, az amerikai alkotmány negligálásán át, az Európai Unió létrehozásáig, hogy csak a legjelentősebb állomásokat említsem. Véget ér a Földön, a vaskorszak.

Ismét az aranykor, a tolerancia, a szeretet, és Isteni igazságosság korszaka kezdődik. A gonoszság a Földről, nyomtalanul elpusztíttatik. És a megmaradó emberiség, Isten szeretetében, és nem Istenfélelemben fogja élni, boldog, nyugodt, és kiegyensúlyozott életét.

Béla László

 

 

 

 

Elkezdődött: megvonták egy felvidéki magyar állampolgárságát a tót tolvajok

Megvonták szlovák állampolgárságát egy révkomáromi vállalkozónak, miután nyáron felvette a magyar állampolgárságot. A férfinak napokon belül bevonják jogosítványát, személyijét és útlevelét, és nem lesz jogosult orvosi ellátásra sem. Petíciót kezdeményezett, amelynek célja a magyar-szlovák kettős állampolgárság engedélyezése.

Boldoghy Olivér, az Egy jobb Komáromért polgári társulás aktivistája a Bumm.sk hírportálon közölte: pénteken megkapta a pozsonyi belügyminisztérium levelét, amelyben tájékoztatták, hogy törölték a szlovák állampolgárok jegyzékéből, és ezzel bejelentett lakhely nélküli személlyé vált.

"A határozatot már továbbították is az illetékes hivataloknak, ezért a napokban bevonják a jogosítványomat, személyimet és az útlevelemet, a szociális biztosító és a betegbiztosító állandó lakhely nélkül megszünteti a fedettségemet, és innentől nem állják az orvosi ellátásomat sem. 2012. február 14-én pedig kitoloncolhatnak az országból. Bálint-napon, szeretettel..." - idézi a lap a vállalkozót.

"Magyarországi lakhelyem nincs, magyar okmányokkal nem rendelkezem, ottani személyigazolványt pedig csak úgy tudok szerezni, ha bejelentett címem van. Költözni nincs szándékomban, még ha akarnék, sem lenne hova. Megélhetésemhez létfontosságú a gépkocsi használata, jogosítvány nélkül gyakorlatilag a keresetem is odalett. Bevétel nélkül nem tudom tovább fizetni az adóimat, járulékaimat, hiteleimet, és persze nem tudom ellátni a családomat sem, betegség esetén pedig nincs pénz orvosra. Tartózkodási engedély nélkül munkát sem vállalhatok."

Boldoghy szerint a megoldás az lenne, ha kérvényezné felvidéki tartózkodását, amit minden további nélkül megkapna. "Ezzel viszont elismerném, hogy a szülőföldemen idegen vagyok. Elismerném, hogy igazuk volt, és elismerném, hogy nyertek. Az ügyet pedig, amiért szeptember elsején több ezer embert hívtunk el Komáromba - elárulnám. Megerősíteném az emberekben azt az érzést, hogy van miért félni, és nem érdemes ujjat húzni a hatalommal. Ezzel pedig elérik a céljukat" - közölte.

A férfi ezért felhívja a felvidéki magyarokat, hogy minél többen támogassák azt a petíciót, amelynek célja a magyar-szlovák kettős állampolgárság engedélyezése.

Az elmúlt hónapokban több felvidéki magyar jelentette be, hogy felvette a magyar állampolgárságot, de nem kíván lemondani a szlovákról. Boldoghy Olivér az első, aki bejelentette, hogy megvonták szlovák állampolgárságát.

(MTI korrigálva)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr413397847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása