évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Válaszreakció.

2011.11.23. 16:15 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Az emberek gyorsan reagálnak…

 

  Előző posztomra, máris kérdéseket kaptam. Ezek közül, a leghangsúlyosabb volt, a miből.

   Ezeket a kérdéseket, leginkább a kifosztóink teszik fel, önbizalmunk letörése, kezdeményezéseink megakadályozása, rabszolgaságunk fenntartása érdekében.

Jóérzésű honfitársaim is felteszik néhányan, de ez, csak a megfélemlítés eredményességét igazolja. Nem kell félni! Aki mer, az nyer. Ezt több ezer éve tudja a magyarság. Nem lehet, hogy 80 év alatt elfelejtse.

   Hogy miből?

Ha csak az a pénz maradna erre, amit havonta a rablóbankok kamat címén kicsikarnak belőlünk, akkor is busásan elég lenne, de ezen felül is vannak tartalékaink. Legfőbb tartalékunk, a becsületesen dolgozó magyarság munkája.

Ez, most, szerény becslés szerint is 80%-ban a rabló bankokat, és a multikat szolgálja. Hogy miért? Nézzünk meg egy hiteltörlesztési számlát. Ime.

Az első tétel egyből lopás, ugyanis az adós, Forintban kapott hitelt. Kezelni nem kellett, mert pénzforgalom nem történt, legfeljebb azt tüntethetnék fel, a bankárkisasszony mennyiért nyom le egy billentyűt a számítógépen. Nem akarom szaporítani a szót, de majdnem minden tétel a lopásról szól. Lényeg. Hogy 182935 Ft. befizetett összegből, 13083 Ft. fordítódott a tartozás csökkentésére. Alapból ez sem igaz, mert a derék bank, közben az árfolyamváltozás címén, ennél többel emelte meg a tőketartozást. Ettől visszafizethetetlenek ezek a tartozások. Lényeg az arány 169852 a lopás, és 13083 a törlesztés, ez pedig 7. 15 % amit más módon lopnak el.

Ezért írtam, hogy munkánk ma, legalább 80%-ban a banki lopásokat fedezi.

Ez, ebben az esetben 92,85%. Nekünk dolgozóknak pedig, valamennyi egyéb megélhetési költségünkre marad 7,15%.

Korábbi írásomban leírtam már, hogyan lehet ezt egy mozdulattal felszámolni, akkor is, ha az állam, semmit nem segít ebben. (be kell inteni)

Csaknem 93% kamat? Ezért már a cigány uzsorásokat is becsukják! Hogy-hogy a bankárokat nem?

Mindegy! Ez csak adalék.

Lényeg, hogy vannak tartalékaink.

A vasfüggönnyel védett semleges Magyarország, egy paradicsom. Leginkább akkor, ha a földalapú támogatásra spekuláló zsebszerződéses bérlők, nem repcét termelnek ezer hektárokon, és nem méreggel permetezik virágzáskor, a magyar méhek elpusztítására. Ha a magyar földön, kiváló minőségű búzát, kukoricát érlel Isten szent napja, ha a magyar domboldalakon szürke-marha csordák legelnek, a kiváló kukoricán magyar mangalicák híznak, és mindez spekulánsok kezén nem kerül a tőzsdének nevezett pénzmosodákba, akkor nincs az a Clasdominátor, NC, CNC. Szerszámgép, vagy csodás Ferrari, Mercedes, vagy bármi, amit ezért meg nem lehetne szerezni. Ez a mi tartalékunk, ha hajlandók vagyunk kiállni érte. De most már ki kéne!  Egy kiváló Ikarus-ért, kétszer annyi nyersvasat is kapunk. Lényeg, hogy felejtsük el a globalisták hamis pénzét. Értéket, csak értékért adjunk. Tudom! Az embargók!

Bekaphatják!

Amit a nyugat nem ad, keletről megkaphatjuk, de nem is eszik olyan forrón a kását. Példa van rá, hogy Hitlernek, minden Amerikai tilalom ellenére, hány amerikai cég szállított. (számítógépeket, autókat, fegyvereket)

Füst az egész. Semmit nem tehetnek ellenünk, ha mi nem öljük egymást.

Egy fegyvertelen semleges országot megtámadni, már a globalisták pofájára sem fér rá, de ha ráférne is, nem belőlük áll a világ. Van egy fejlett Oroszország, egy Kina, egy Japán, meg még néhány normális nemzet, aki felsorakozik Szíria, vagy Irán védelmére, ha a rablók megtámadnák, és akkor a magyarság isteni védelméről még nem is beszéltem.

Nem félni, lépni kell. Itt az idő.

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr493406267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása