évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Leminősítettek? Kik?

2011.11.26. 17:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Leminősítettek? Kik?

   Talán nem is az a fontos, kik is valójában ezek a hitelminősítők. Sokkal fontosabb, ki hozta létre, ki financírozza azokat, és a pénzért, milyen elvárásokat fogalmaz meg. Nagyon korlátolt gondolkodás kell ahhoz, hogy valaki ne lássa át, hogy ez az egész nemzetköziség, a pénzvilág kezdeményezése az EU.-val bezárólag, és csak rólunk szól. Mármint, az áldozatul kiszemelt nemzetekről, azok kirablásáról, megfélemlítéséről, megsemmisítéséről.

     Lehetetlen, hogy egy Csaveznek Venezuelában egyedül több esze legyen, mint az egész magyar kormánynak, és népnek együttvéve.

Nem is így van ez.

Ma már Magyarországon mindenki látja, hogy ezekkel a nemzetközi rablókkal, sem a bankjaikkal, sem az iparvállalataikkal, nem lehet együttműködni. Szó sem lehet értékarányos dolgokról, legfentebb úgy, hogy az érték mind az övék, és nekünk marad az arány. Csakhogy az arányért semmit sem adnak. Szomorú, hogy a Magyar Kormány, nem látja át, hogy ezekkel nem lehet egyezkedni.

Semmilyen emberséget tőlük elvárni, semmilyen lelkiismeretre számítani, mert ezek ilyeneket nem ismernek.

  Amióta a kamatos kamatot, vele, a visszafizethetetlen kölcsönöket kitalálták, és azt, minden puhány közösségre, vagy emberre rákényszerítik, folyamatosan lopják el, az emberiség jelentős részének munkáját. Minden ember, csoportosan és egyenként is látja, mi folyik ma a világban. Ha egyedül a Magyar Kormány nem látja, ez a jobbik feltételezés. Sajnos, ez csak a megszállott Fideszesek feltételezése. Ők talán abban bíztak, hogy a kétharmad birtokában, támogatottjuk majd megteszi a szükséges lépéseket. Nem ez történt. Mára, a napnál világosabban látszik, hogy ez a kormány, a látszólagos védő intézkedéseit csak azért hozta meg, hogy ezzel okot szolgáltasson, a globalistáknak, a nemzet erőteljesebb kifosztására, amihez ő maga is, teljes erejével asszisztál. Kezdve ezt a hajléktalanok bírságolásánál, az egykulcsos adón át, az áfa-emelésekig.

  Nagyon jól kidomborodik a cionista együttműködés. A kormány látszatintézkedései is elegendők ahhoz, hogy „megsértődjenek” a globalisták.

Ennek egyenes következménye, hogy bankjaik nem adnak hitelt. Ezzel meg lehet magyarázni, hogy a kormány miért fosztogatja egyre kibírhatatlanabbul,

az ország lakosságát. Miért kellene nekünk a hitelük? Nincs mit ennünk? Nem tudjuk megtermelni?

  Mindenünk meg van az élethez, csak a becsület hiányzik. Az a becsület, ami eljuttatná a megfelelő tudatokig, hogy ezekkel nem lehet egyezkedni.

Nincsen bennük semmi hajlam az együttműködésre. Egyedül rabolni képesek és hajlandók. Minden egészséges nemzetnek, egyetlen útja, a csavezi út létezik a túlélés felé. Minden kapcsolatot megszakítani a rablóbandával, a nemzetközi szélhámosokkal. Belső ellátásra termelni, belső, független pénzforgalmat bonyolítani, minden fosztogatót kirekeszteni, aki valamit be akar hozni, kőkemény vámmal súlytani.

  Magyar katonáinkat, a globalista rablóháborúból hazarendelni, és ha kell, a haza biztonságáért megfizetni.

  Nem tudom ki figyeli igazán az eseményeket. Ezek, a mi fiataljaink között is erőteljesen reklámozzák, közben látványosan üldözik a kábítószerfogyasztást.

Egy sor, kis nyomorultat letartóztatnak, akik ennek a népirtó és jól jövedelmező üzletnek a perifériájából csipkednek, és ebből jól megélnek. Közben, mindent megtesznek, hogy az üzlet virágozzék. Amerika, 50 éve ezt csinálja, nem véletlenül. Hogy kerül a NATO Afganisztánba? Éppen emiatt.

  Az afgánok, a térség legintenzívebb drogtermelői voltak mindaddig, amíg a tálibok hatalomra nem kerültek. Akkor elérték, hogy az afgán paraszt, bármit termeljen, csak kábítószert ne. Ez, hiányt teremtett Amerika piacán, gyorsan le kellett hát verni a tálibokat, hogy folytatódhasson, az Amerika népét tizedelő kábítószer termelés, - mondván – szegény afgánoknak nincs egyéb jövedelmük.

    Micsoda átlátszó duma! Segíteni akarnak! Géppuskával? Gyilkolással?

56-ban, miért nem segítettek. Segíthettek volna politikai nyomással, légi támogatással, és ezer más módon, de csak a bíztatás volt, a segítség elmaradt, hagy vérezzen ez a nép az oroszok ellen, mint régen a törökök ellen.

    Ez a globalizmus stratégiája. Kirabolni a népeket, aztán a nyomoruk elkeseredését egymás ellen fordítani, hogy egymást pusztítsák ki. Amikor kipusztultak, el lehet orozni a vagyonukat, ami még megmaradt. Undorító.

  Ezért kellett ennek megálljt parancsolni. Az univerzum, a Teremtő, eldöntötte. A föld, és az emberek végrehajtják, vagy egyetértéssel vagy ellenérzéssel, de mindenképpen. Hogy milyen lesz ez a végrehajtás, az részben a becsületes emberektől függ. Az a baj, hogy szelektálni, csak az emberek tudnak igazán.

Ha a Föld tesz rendet, földrengéssel, vulkánnal, tornádóval vagy cunamival végigpusztít egy területet, sokkal több becsületes ember válik áldozattá, mint ahány gazember. A becsületes emberek szándéka nélkül, soha sem lehet megtisztítani a Földet a gazemberségtől. Részben azért, mert az univerzum civilizációitól csak akkor kapunk hatékony segítséget, ha nagy számban igényeljük, kérjük, részben azért, mert ezek a civilizációk, a Teremtő felhatalmazása ellenére is, csak energiát, és technológiát (technológiai felismeréseket) adnak, amelyek lazíthatják, vagy megszüntethetik az emberiség függőségét a gazemberektől.

   Valódi szelekcióra csak a harc végén számíthatunk tőlük, de aki rossz oldalra áll, az, az egész „háborút” végigszenvedi a gazemberség miatt.

Mi magyarok, közismerten szótartóak, gerincesek vagyunk. Ha egy ember, vagy egy eszme mellett kiállunk, akkor sem változtatunk ezen könnyen, ha a támogatott rossz irányba halad. Ez, a nemzetségünk átka, ebben a hazug világkorszakban. Ennek köszönhető, hogy Hunyadi Mátyás óta, általában a vesztes oldalra állunk, és a mások vesztessége bennünket károsít.

  Véget kell ennek vetni. Már fogalmazódik az egyetértés a Magyarokban is.

Remélem, rádöbben a kormány, hogy el kell szakadni ettől a bandától. El kell hagyni ezt a süllyedő hajót, mert nem mi vagyunk a kapitánya, viszont velünk tömik be a lékeit. A Kárpát-medence mentőcsónak. Isten ajándéka a magyar nemzetnek. Élnünk kell vele, és végre, 500 év után, saját érdekünkben kell alakítanunk. Meg tudjuk tenni, ha valóban akarjuk. Ha a kormány nem akarja, mert a pusztítók hatalma alatt áll, hiszem, hogy a magyarság megtalálja a módját, hogy elmozdítsa, távol tartsa az ország ügyeitől, és egy felelős magyar kormányt tegyen a helyére.

Érdemes ezeken a dolgokon elgondolkodni.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr213413511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása