évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vendéganyag

2011.11.29. 23:02 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

A FEHÉR KÉMÉNYSEPRŐK CSATLAKOZIK A MOZGÓSÍTÁSHOZ!

Kérünk mindnekit, hogy a ZSIGA ZSOLT BŰNÖZŐTŐL segítsünk megmenteni a Tisztességes családot!

Mutassuk meg, hogy itt az utolsó órákban az összefogással el tudjuk érni, hogy a bűnöző rablók birtokába ne kerülhessen törvénytelenül az ingatlan, független attól, hogy a rendőrség a bűnözőket védi és nem a tisztességes sértetteket!

Most megmutathatjuk mekkora erő van az összefogásban, ne engedjünk a Zsiga Zsolt bűnözőnek, hogy a végrehajtónak és rendőrségnek utasítást tudjon adni, arra, hogy lakoltassa ki a családot, bírósági végzés felhatalmazás nélkül.

Adventi kilakoltatás – Mozgósítás!

Tisztelet mindenkinek!

Mozgósítunk, kilakoltatás megakadályozására, november 30.-án, szerdán, 13 órára, – a Veresegyház, Hajdi utca, 34.-be. (A Medvepark közelében.)

Egyszer már volt egy kilakoltatási próbálkozás, Fülöp Szabolcs végrehajtó, és Dr. Zsiga Zsolt az osztrák Raiffeisen bank kilakoltató ügyvédje részéről, november 25.-én. De ezt a rögtönzött összefogással, sikerült megakadályozni. Az első mozgósítás, nyomán összejött a házban a következő csapat:

A veszélybe került család barátai és jogi képviselője, – valamint: a Magyarok Szövetsége – Észak-Pest, – Magyar Nemzeti Gárda, többek közt; Vass István gárdista – helyi LMP-s aktivisták, helyi jobbikos aktivisták, – A Pest Megyei Közgyűlés jobbikos képviselői, – Barikád hetilap tudósítói, és az EMM Otthonvédők képviselője.

Megjegyzés:

1. Ha a bíróság elfogadja a család végrehajtási kifogását hétfőn vagy kedden, – akkor a kilakoltatás elmarad. Erről mi vagy értesülünk, vagy nem. Ha elfogadja, s nem értesülünk, akkor nem az ördögnek tartoztunk az úttal, s az útiköltséggel, hanem a győzelmet ünnepelni megyünk oda. – Mivel 11 óra múlva életbe lép a kilakoltatási moratórium, s lesz idő tavaszig. Addig még sok minden történik.

- De ezt valahogy nem tarjuk valószínűnek. Dr.Zsiga Zsoltot nem olyan ügyvédnek ismertük meg,aki annyiban hagyna egy kilakoltatási próbálkozást, s feltesszük, nem mondana le a zsíros részesedésről, haszonról sem, így karácsony előtt.

2. Mivel 25.-én pénteken rendőrök nem voltak, a végrehajtó és az ügyvéd, 30.-án, szerdán, feltehetőleg páncélos rendőrökkel tér vissza. Nem kizárt az ellenállás sem az otthonvédők részéről. Ami konfliktus lehetőségét feltételezi az otthonvédők és a kilakoltató végrehajtókat segítő rendőrök között.

Erre készüljetek.

Legfrissebb információ: Tudósítónk kedden 29.-én, 10 óra 20-kor beszélt Teknyős Lászlóval, a Magyarok Szövetsége észak-pesti elöljárójával aki azt mondta:

“30.án, szerdán, 13 órakor, mindenképpen szüksége lesz a családnak az összefogásra!”

EMM Otthonvédők

***

Előzmények: Emberségből elégtelen.

- Az EMM Otthonvédők mottója: “Neveket akarunk hallani és arcokat akarunk látni!” -

2011. november 25. – 13 óra.30 – Veresegyház, Hajdi u. 34.

13.30-kor, amikor Dr. Zsiga Zsolt, az Osztrák Raiffeisen bank képviselője, (többek elnevezése szerint a kilakoltató ügyvéd”) megérkezett, – már javában állt a vita, a ház valódi tulajdonosa; Horváth Ferencné, – és az önálló bírósági végrehajtó között.

(Az önálló bírósági végrehajtó; Fülöp Szabolcs, a gödöllői végrehajtó, akinek az illetékességi területe, a jelek szerint Veresegyházra is kiterjed. Jelvény száma:0218. – Elérhetőségei: 2100 Gödöllő, Szent János utca 5. I. tel:06-28-415-210.)

A szép számmal megjelent otthonvédő önkéntesek láttán a végrehajtó némileg tanácstalan volt. Kötötte az ebet a karóhoz, hogy a házat ki kell üríteni, az adós pedig, a valódi tulajdonos, Horváth Ferencné, és jogi képviselője, Lukácsné, Sikos Ilona erőteljesen tiltakoztak, s a bírósági beadványra hivatkoztak, melyben kérelmezték, hogy a kilakoltatást halasszák el. Ezt a beadványt a bíróság még nem bírálta el.

Szóvá tették továbbá azt is, hogy nincs kilakoltatási végzés, és a bírósági beadvány elbírálásig a végrehajtónak el kell halasztania az eljárást.

Horváth Ferencné férje 4 héttel ezelőtt elhunyt, és az adós egyedül maradt. Mind lelkileg, mind anyagilag is megrokkant, ami a tények ismeretében természetesnek vehető.

Amikor Dr. Zsiga Zsolt megérkezett, rögtön  átvette a végrehajtótól az események irányítását, láthatóan ő diktált, s utasította a  végrehajtót, s ő folytatta le az érdemi tárgyalást az adóssal, – és ő nem volt hajlandó mindössze csak 5 nap halasztást adni, s a kilakoltatás új határnapját, november 30. – 13 órára, – a kilakoltatási moratórium életbe lépése előtt 11 órával – áthelyezni.

A család jogi képviselője szerint, bár a banki tartozást nem vitatják, tűrik is, ám a jogsértést nem. És ez a kilakoltatási cselekmény jogsértő módon következne be.

Dr. Zsiga hosszas vita után, melyben az osztrák Raiffeisen bank mérhetetlen lojalitását és saját segítő készségét bizonygatta, (s mely vita nem volt mentes az elhunyt családfő jelen lévő barátainak felháborodott bekiabálásaitól sem,) – az ügyvéd azt a “kompromisszumos” javaslatot tette, hogy lezárják az ingatlant, de senki ne vegye birtokba, – ám helyezzék el a kulcsot a végrehajtónál, – (kecskére káposztát? – a szerk.) – s a bíróság döntése után dőljön el, hogy mi történjen a továbbiakban.

Ám ezt a javaslatot sem az adós, sem pedig az adós jogi képviselője nem fogadta el. Mikor erre Dr. Zsiga megkérdezte, hogy miért, talán nem bíznak benne, a végrehajtóban, vagy akár a bíróságban? – Egyértelmű; NEM volt a válasz, melyre a jelenlévő otthonvédők is erőteljesen helyeseltek.

Dr. Zsiga szkeptikusan nyilatkozott arra a felvetésre is, miszerint a januárban felálló Nemzeti Eszközkezelő tevékenysége tartósan képes lenne érdemben kezelni az adósok ügyeit a bankokkal szemben, s ezt a jelenlegi eljárást sem fogja megoldani, véleménye szerint.

Az adós család jogi képviselője felvette ugyanakkor az ingatlannal történő, nem feltétlenül törvényes elárverezési anomáliákat is. Miszerint az eredeti kölcsön felvételekor történt értékbecslés; 39 millió forintra értékelte föl az ingatlan, – s ez az árverésen 28 millió forintért kelt el. Annak ellenére, hogy értéknövelő beruházás is történt az ingatlanon.

(Az ingatlant Dr. Zsiga a kamerák előtt egy kifejezetten nagy értékű ingatlannak próbálta beállítani, – no csak tessék megnézni a képeket, s aztán dönteni. Egy bepucolatlan nem is olyan nagy alapterületű, kb. 60%-ban kész ház.)

A család jogi képviselője nem méltányossági okból kérte a birtokba adási cselekmény felfüggesztését, hanem azért, mert álláspontja szerint itt és most ezzel a jogellenes birtokba adással, kifejezetten jogsértő cselekmény történik. Mert ha elfogadják ezt a törvénysértő cselekményt, akkor ráutaló magatartással mindent elfogad az adós, és már nem lehetséges számára a pozitív végkifejlet. Ezért új végrehajtási eljárást kell indítani.

Dr. Zsiga végül is “engedett” és adott az adósnak a kilakoltatásig 5 napot, november 30.-ig, hátha addig a bíróság az adós javára dönt. Valójában azonban csak 2 napot adott, mert péntektől szerdáig, (mert 30.-a szerda), mindössze csak 2 hivatali nap van.

Ezen rövid két nap alatt, nem igazán valószínű, hogy az adósnak sikerül szereznie a bíróságtól egy halasztó hatályú határozatot, mely legalább 2012. tavaszáig elhalaszthatja a kilakoltatást.

Az esemény végén a Raiffeisen bank jogi képviselője, s az önálló bírósági végrehajtó sikertelennek minősítették a kilakoltatást, mint “önkéntes birtokba adást.” Erről a jegyzőkönyvet aláírták az adóssal együtt.

S kijelentették, ha addig nem történik más, a bíróság nem hoz halasztó hatályú határozatot, – akkor 30.-án, 13 órakor visszajönnek. Feltehetőleg, ezúttal segítséget is hoznak magukkal…

A helyszínen készült fotókat alább nézhetik meg:

 

 
 
Címkép_ Ez a ház kellene a Ördög ügyvédjének és a hiéna végrehajtónak.JPGCímkép_ Ez a ház kellene a Ördög ügyvédjének és a hiéna végrehajtónak.JPG
280 KB   Megtekintés  Letöltés  
YouTube - Videoklipek az e-mail üzenetből
 
 Válasz
 Válasz mindenkinek
 Továbbítás
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr93423484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása