évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Lefülelik az uzsorásokat.

2011.12.02. 19:37 | béla lászló | Szólj hozzá!

Lefülelik az uzsorásokat.

     Már a fősodratú médiák híradói is egyre gyakrabban számolnak be uzsorások letartóztatásáról.  Ez az intézkedés sorozat, nehéz terheket vesz le az ország, a nemzet, legelesettebb polgárainak válláról. A tendencia jó, üdvözlendő, mert arra is ad némi bíztatást, hogy előbb utóbb, a bankokra is sor kerül. Szurkolunk az uzsorások ellenfeleinek. Az uzsora, az uzsora, akár magánemberek, akár bankok követik el, akár szegény emberekkel, akár leszegényített országokkal szemben.

   Van azonban egy súlyos probléma ebben. Mindent az igények teremtenek meg, így az uzsorát is. Ameddig nem voltak leszegényített kiszolgáltatott magyarok, és alaptalanul, a magyarok véréből kifizetett segélyek, uzsorások sem voltak, sem maszekok, sem intézményesek.

   Amióta a magyarok alól kilopták a gyárakat, bányákat, tsz.-eket, a magyaroknak bizonytalanná vált a létezése. Kimaradt a háztáji jövedelem is, mert sokan a segélyeket a más kertjéből egészítik ki, így termelni sem lehet.

Az a kevés pénz, amit a lepréselt magyar, nyugdíj, vagy más címen megkaphat, leginkább nem elég a villany, és gázsarcok kifizetésére, a legtakarékosabb gazdálkodás mellett sem. Amikor már két napja nincs mit enni, vagy -10 fokban kikapcsolják a gázt, vagy a villanyt, néhányan hajlandók éhen megfagyni a fűtetlen házukban. Ha a megszorítottak, nem egyedülálló idős emberek, hanem kiskorú gyermekekért felelős magyar családok, akkor ez nem járható út. Akkor valami megoldásként, kénytelenek uzsoráshoz fordulni. Az elszemtelenedett segélyes uzsorások, így szívhatják, kitudja hánydikként, a magyarság vérét.

Nem tudni, hogy az egyéb vérszívók, egyszerűen megirigyelték, a konkurenciát, vagy valóban segíteni akarnak. Ha van bennük segítő szándék, akkor minden lefogott uzsorás pénzét elkobozzák, és az adott településen, létrehoznak belőle egy alapot, amiből a rászorultak, azonnali segítséget kaphatnak, jelentéktelen kamatra. Ez, valóban segítség lenne, az elesetteknek. Itt nemzetgazdasági értékrendben, aprópénzekről, néhányezer esetleg néhány tízezer Ft.-ról van szó.

Ezzel, megőrizve az elesettek túlélési lehetőségét, megszűnhetne a maszek uzsora. Sajnos, amióta valóban kivonják a forgalomból az uzsorásokat, még ilyen társadalmi kezdeményezéssel nem találkoztam. Enélkül, az uzsorások kiszűrése, ugyanannyit árt, mint amennyit használ, tehát voltaképpen nem csináltunk semmit. Igaz, a kifosztás megszűnik, de a segítség lehetősége is fényévekre távolodik el, a legnagyobb szükséget látó, kifosztott magyaroktól.

Ezt a tényt, ezzel a javaslattal, ajánlom a „nemzeti” kormány figyelmébe.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr283432372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása