évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Eredményes a felzárkóztatás.

2011.12.05. 08:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Eredményes a felzárkóztatás.

  Tudtam én, de ki a fene gondolta, hogy amivel 20 éve eredménytelenül próbálkozunk, az Pintér miniszter úrnak szűk két év alatt sikerül.

Micsoda?

Hát a roma kisebbség felzárkóztatása.

Miért? Felzárkóztak?

Fel bizony! De ahhoz hogy felzárkózzanak, előbb qrvára le kellett őket szakítani. Amikor ez a „felzárkóztató” hatalom színre lépett, megszűnt az állami panelépítés, az állami építőipari vállalatok, állami útépítő cégek, a gyárak, ahol spént kellett söprögetni, a tsz-ek és állami gazdaságok, az állattenyésztés, tejtermelés, a cukorgyárak, egyszóval minden. Hova a p…ba mentek volna szeginy romákok dolgozni? Inkább leszakadtak. Hogy eredményesebben leszakadhassanak, a derék megmentőik, a szabaddemokraták, kitalálták nekik a megélhetési bűnözést. Ez aztán kakastéjjel itatta, rigóhájjal kenegette őket.

Úgy belehúztak a leszakadásba, hogy még a szocik is elcsodálkoztak rajta, megfelelő intézkedésekkel mi minden elérhető.

   Lassan a magyarok is rájöttek, nem a romákra kell haragudni. Azok csak élni akarnak. A rajkóknak enni, mégiscsak kell, meg az a rohadt gép is mindig elnyeli a segílyt, a csehóba hitel alma, dolgozni nincs hol, hát valamit csinálni kell. Csináltak!

A magyarok akkor kezdtek berágni, amikor a rajkók elkezdték agyonverni a nagyszüleiket. Akkor aztán megalakult a Magyar Gárda. Elég volt megjelennie, a helybeli leszakadtak, mindjárt felzárkóztak, ameddig a gárda el nem ment.

Amíg ott volt, kenyeret osztott nem pofont, a „főnők” mégis kitalálta, hogy két pofonnal hazakergeti őket. Aztán elterjesztették, hogy ezek a fasiszták cigányvérbe fürdenek, nyárson sütik a másik kisebbséget, be kell őket tiltani.

Betiltották? Beee! Azért egészen mégse. Az önvédelem helyet követel magának.

A romák, meg életlehetőséget. Meló az óta sincs, a magyarok már védekeznek, nem volt mit tenni, megtámadták a főnők tokaji borgazdaságát. Szamuráj kard, mundzsako, vasvilla, meg minden. Az inkal fejvesztve menekült a helyszínről. A Pintérlegények sorfalat álltak, de bele nem szóltak az eseményekbe. Azt csak a magyarokkal szemben lehet. Másképpen rasszisták, meg nacionalisták, meg fasiszták lennének, de ők neeem.

Ezek a derék megélhetésiek leverték a hordók abroncsait. Szétloccsantak az ötvenhektós hordók, Hencidától-Boncidáig folyt a bor. Aki nem tudott belehasalni a borpatakba, az biztosan józan maradt.

Megkérdezték tőlük, ezt most miért tették?

Mé, mé, hát azé, hátha rájön a főnök, hogy felzárkózni neki kell. Nekünk munkát adjon! Az pont elég! Amíg vót meló, senki se hallott a romákró.

Hát ennyi sincsen odafönn?

Hallván a mesét, elgondolkodtam. Lehet, hogy igazat beszélnek?

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr553438161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása