évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Olvad a kétharmad.

2011.12.10. 10:40 | béla lászló | Szólj hozzá!

Gyorsan  olvad a kétharmad?

Egyre kevesebben hisznek a Viktor nemzeti érzületében?

Kitudja! Én a magam részéről, megpróbálom mindig, a lehető legtárgyilagosabban szemlélni az ország, és a saját magam helyzetét, de amikor az, folyamatosan, egyre rosszabbá válik, nehéz megőrizni a tárgyilagosságot.

Vannak a közvélemény kutatások, melyek időről-időre felállítanak, valami rangsort, de a valósághoz való viszonyukat, erősen meghatározza, hogy ki fizeti őket.

 Nekem erre a közvélemény kutatásra, sajátos módszerem van. Ez a blog. Azok a honfitársaim, akik megjelenésük óta több mint 13 000 alkalommal tüntették ki figyelmükkel írásaimat, sokkal beszédesebben fejezik ki számomra a közvélemény hangulatát, mint bármilyen felmérő intézet. Ritkán találni az elmúlt 20 év alatt olyan politikai lépést a regnáló magyar kormányok részéről, ami bármiféle nemzeti örömre, netán bizakodásra adna alapot. A szívem repesett a boldogságtól, amikor végre megadóztatták a bankokat. Noha, ez nem határoz meg semmit, a magyar függetlenség szempontjából, mégis egy gesztus abban az irányban, hogy a legnagyobb pénzszerző szektor is, kivegye részét a közterhekből. Ettől, még nem lett úrrá rajtam, a „hurrá optimizmus”.

Amikor viszont azt láttam, hogy egy európai fórumon, egy magyar miniszterelnök, kiáll az országért, az örömmel töltött el. Megírtam, a fenntartásokkal vegyes örömömet.

     Ezt az írásomat, a kedves érdeklődők, nagyjából úgy minősítették le, ahogyan Magyarországot, a hitelminősítők, csak épp, nem megalapozatlanul.

Ezt a leminősítést, az Önökét, valószínűleg az alapozza meg, hogy még az enyémnél is nagyobb fenntartásaik vannak, az „ügyes” 2/3-al szemben.

Azt hiszem Önöknek van igaza. Bár tévednék! De jó is lenne!

Addig, minden esetre, sajnos, a túlélésre kell törekednünk, egymást segítve, támogatva, hátha 2012, meghozza a rég esedékes felemelkedést, nem emberi cselekvés hatására.

Ha mégsem, akkor még mindig, ott, a 2014, amikor segíthetünk magunkon.

Béla László 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr483452965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása