évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kérdés felvetése.

2011.12.13. 09:58 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Hogy kell feltenni, egy kérdést?

   A kérdést mindig úgy kell feltenni, hogy arra, a várt választ kapjuk.

Mivel a frakció beidegződés úgy működik, hogy ha a kormány tesz fel kérdést, vagy a feltett kérdés elfogadása árthat a magyarságnak, arra a kétharmad igennel szavaz.

    Hogy kell akkor feltenni az „új sanyargatásról” szóló szerződés aláírásának, elfogadásának, vagy elutasításának kérdését?  Az a szándéktól függ.

Ha a vezetésünknek remeg a hátsója, és nem meri védelmezni a magyarokat, akkor így:

  Elfogadja e, az országgyűlés, hogy aláírjuk az újabb kifosztásunkról szóló EU. által kitalált sarc-szerzősést, odaadjuk e a gyermekeink kenyerét az IMF.-nek most, vagy esetleg csak holnap?

A beidegződés szerint a válasz igen lesz. A kormány hátradőlhet, semmilyen veszély nem fenyegeti. Ha mégis, arra ott a rendőrhad, a „terror elhárítók” és végső esetre az Eurogendfor. (európa népellenes agresszor hadereje)

Ha a kormány nem fél, átlátta és megunta a fosztogatást, magyar szívvel él, és magyar fejjel gondolkodik, akkor így:

 Elfogadja e, az országgyűlés, hogy elutasítsuk, az EU. újabb korlátozó, függetlenségünket megszüntető szerződését. Ne adjuk a maradék pénzünket az IMF.-nek, hanem adjunk a gyermekeinknek enni, fűtsük az iskolákat, és orvosi rendelőket, állítsuk vissza saját önellátásunkat?

A beidegződés szerint a válasz igen lesz. A kormány hátradőlhet, semmilyen veszély nem fenyegeti. Ha mégis, arra ott a Magyar Gárda, az Új Magyar Gárda, a Rongyos Gárda, a Véderő, később a terrorelhárítók, és a rendőrség is. Igaz, ettől kezdve a magyar vezetők, nem utazgatnak külföldre, mint a lengyelek, nem közlekednek ellenőrizetlen autóval, mint Haider, nem közelítheti meg őket lőtávolon belül ismeretlen ember, mert azonnal ólommérgezést kap. Viszont, a magyar vezetők, így is biztonságban lesznek.

   Sajnos, ma ilyen a világ. Az agresszorok ilyenné tették. Így lehet benne élni, ha valaki nem akar hősi halott lenni. Szomorú!

   Néhány év után, amikor már elfelejtették a cionista globalizátorok, hogy valaha a magyarokat is lehetett fosztogatni, normalizálódik a helyzet, és éppúgy, mint a „szovjet gyarmati sorban” hajnal háromkor is sétálhat egy magányos hölgy az utcán, a miniszterelnök garázsát nem kell őrizni, és nem kell előkóstoló az ebédjéhez. Megszabadultunk a gonoszságtól, és végre békében, boldogan,és gazdagon élhetünk, felesleges felhalmozás nélkül. Gazdag ez a kis ország, intelligens a nép, és képes magát megvédeni, ha akarja.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr333459775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása