évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A titkos módszerek.+ Újévi köszöntő

2011.12.30. 11:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A titkos módszerek.+ Újévi köszöntő

  Legtöbbünk előtt, már nem kétséges, kivált ha szétnézünk a nyugati világ vezetésének háza táján, hogy a vezetés, erősen polarizálódott. A vezetőket górcső alá véve, azt látjuk, legyen az bal, vagy jobboldali, konzervatív vagy republikánus, egyházi, vagy világi ember, gyökereiket, származásukat nézve, mind egy tőről fakadnak. Vagy részben, vagy egészben szemita elődökkel rendelkeznek. Ez egy hatalmas szervező aknamunka eredménye, amit, ha nem látunk a valóságban működni, városi legendaként el sem hiszünk.

     Miért nevezem ezt a munkát aknamunkának?

Azért, mert ez mindenkor, minden területen, és minden időben, az adott nemzet elől eltitkolva, annak érdekeivel szemben, az adott nemzet politikai és gazdasági cselekvőképességének ellehetetlenítése érdekében folyik. Így épül, az internacionális, nemzetek fölötti világhatalom. Kinek fontos egy ilyen hatalom, és mi az értelme, azt immár mindenütt a bőrünkön érezzük. Ebben lehet, egész nemzeteket, olyan szinten elnyomni, kifosztani, nyomorba dönteni, végül elpusztítani, ahogyan az a világban mára láthatóvá vált.

    Ilyen változásokat egyetlen nemzet sem venne önként tudomásul, tehát valahogyan, le kell nyomni a nemzetek torkán. Erre a legjobb módszer az

(ál)demokrácia. Bárki él ugyanis bármi ellenvetéssel, ki lehet védeni azzal, hogy ez volt a nép döntése, holott, ami történik, arról korábban szó sem volt.

 

   Természetesen, ahhoz, hogy ez zavartalanul történjék, megfelelő vezető rétegre van szükség. Ezek, elvileg nem lehetnek a nemzet fiai-lányai, mert önmaguk, és eleik ellen, nem hajtanának végre semmilyen politikai merényletet.

Nem egyeznének bele, honfitársaik kifosztásába, nem tűrnék el, nemzetük ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi és katonai potenciájának megsemmisítésébe, vagy idegen érdekek szolgálatába állításába. Az internacionalista politikusoknak, bankároknak, egyetlen nemzetállamban sem lehet gerince, piruló arca, vagy bármiféle érzelmi gondolata, mint az adott szó értéke, az igazság képviselete,

vagy, holmi nemzeti érzés.

    Annak érzékelésére, mitől alakulnak ki ilyen „szélsőséges” vélemények, nézzünk néhány példát, és kíséreljük meg, megmagyarázni, az adott ember, az adott pozícióban, hogyan tehette azt, amit tett.

Kezdjük talán felülről lefelé haladva a vizsgálódást.

      A Római Katolikus Anyaszentegyház hívei, akiket a világ közvéleménye előtt, a pápájuk tiszte képviselni, még II. János Pál alatt sem gondolták volna, hogy lesz valaha egy olyan pápa, aki enciklikában „bocsájtja meg” a zsidóknak, Jézus keresztre feszítését. Lett! Anélkül, hogy a származását firtatnánk, nézzük az életútját. Köztudott, hogy ez az ember, pályáját, Hitlerjugend-ként kezdte. Noha Jézus, tanításai során sokszor kifejtette, hitvallása és követése miatt, sokakat fognak üldözni, megkínozni, vagy megölni, de ennek ellenére kell kitartani az igazság és Isten mellett, mert csak ez lehet az élet záloga, ez az ember nem vállalta fel. Kérdés, milyen hittel rendelkezett?  Előre haladása,

társadalmi „felemelkedése” érdekében, inkább csatlakozott, a zsidók elkülönítését nyíltan hirdető náci hatalomhoz, mintsem kiállt volna a hitéért.

Életútja, ettől függetlenül eljuttatta oda, ahol ma tart. Ez, a támogatás, a módszerek egyedülállósága, és az embertömegek irányíthatóságának legfényesebb bizonyítéka.  Igaz, hogy ha egyenként kérdeznénk az embereket, odavaló e, az ember, ahova tették, mindenki azt mondaná, nem, és mégis oda került, ez tény. Így volt ez már Jézus meggyilkolásánál is. Már akkor működött, az intézményes megvezetés, és a kedvük szerint való értelmezés. A Jézust követő tömegben, az ő elítélése, vagy felmentése kérdésében, a felmenteni kívánt emberként, mindenki Jézus nevét kiáltotta, az igazságtól, és becsületességtől, önmagát a fegyvereknél is jobban féltő hatalom, a zsidó „elit” mégis, Barrabás nevét akarta és vélte hallani. Ez így megy kétezer éve. Mindig a Barrabásokat mentik fel, és a tömeg bambán néz. Mi van?

Ez van! Végre megnyíltak a szemek, és az értelmek, világszerte.

Már látják, hogyan gyilkolják meg a Kennedyket Haidereket, és hogyan teszik a csúcsra a Bussokat és Racingereket. Elképesztő ellentmondás, hogy a tömegek akarata, és végtelen ereje ellenére, egy egérszellentésnyi szándék, képes érvényre juttatni akaratát. Nevetséges!

   Mik a módszerek?

Nagyon egyszerűek. Alapelv, hogy minden igazságra törekvő kezdeményezést, csírájában el kell fojtani. A hatalom megtartásának legbiztosabb módja, ha nincs alternatíva. Így volt ez, a magyar „rendszerváltásnál” is. Kiosztották a lapokat, a régi anyagból épített pártok között, aztán válasszon a magyar. Amint megjelent a Magyar Gárda azonnal megtámadták, ahogyan a Jobbikot is.

Nem lehetett alternatívát hagyni, az önvédelemre képtelen idős egyedülálló magyarok számára, hogy az agyonveretést, vagy a Gárda védelmét választják e, mert biztosan a Gárdát választották volna agyonveretés helyett.

  A másik módszer.

Amit nem tudsz rágalmakkal, hazugságokkal, fasisztázással megakadályozni, annak állj az élére. Szemünk előtt zajlanak ezek a dogok, és csak a figyelemnek és szerencsének köszönhető, hogy az egyetlen, spontán nemzeti oldalon szerveződött csoport, nem esett áldozatul az esküszegőnek. Blazirt pofával megesküdött a magyarokkal együtt, mindenre, ami szent és fontos. Miután megszerezte a mandátumot, megpróbált a vezető helyre beférkőzni, szerencsére nem sikerült. Ezt látván, belerondított abba a tányérba, amiből addig evett, és félredobva a saját emberi értékét, (ami talán soh’sem volt) esküjét megszegve, elrohant az orvul szerzett mandátummal a másik oldalra. Egészségére!

Ettől még a nemzeti oldal áll, és pontosan azt képviseli, amiért szerveződött.

        Ezek a módszerek már lelepleződtek.

Túllépett rajtuk az idő. Csaknem kétezer év állt rendelkezésre ahhoz, hogy a gazemberség kiteljesítse önmagát. Csak részben sikerült, de ma már ez a kártyavár is omladozik. Elöl-hátul támogatják, de mi haszna. Aminek menni kell, az menni fog. Ahogy az idő, így a naptár sem áll meg. A csillagok mennek az égen, és még a gazemberség sem tudja őket megállítani.

Eltelt a vaskor, és ismét aranykor következik, rablástól, fosztogatástól, tőzsdéktől és konszernektől mentesen, minden nemzetnek a saját szorgalma és tudása szerint.

   Ehhez kívánok ezen a napon, minden jó szándékú becsületes embernek, erőt és egészséget, lelki egyensúlyt, a gazemberség utolsó rúgásainak elviseléséhez,

reményt, határozottságot és kitartást, és változásokat hozó,  az elmúlt hatvannál sokkal boldogabb újévet.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr803506591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása