évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az elmebaj határán

2012.01.02. 08:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Az elmebaj határán

   Vagy még azon is túl?

Máig nem szűnt meg a világ „nagy gondolkodói” részéről, a holo-tornyok építgetésének kényszerképzete. Láttam egy filmet ebben a témában, ami szerintem, egy kiemelt opusznak számít.

   Ebben is van, egy kiemelt mondat, ami különdíjat érdemelne a túlélőktől.

      „Mengele, a haláltáborok hírhedt orvosa, közösülésre kényszerítette az ikerpárokat, hogy megtudja, az általa kikényszerített, kikísérletezett ikerszülések utódai, örökölték e, és örökíthetik e, az ikerszülést kiváltó géneket.”

   Tetszik érteni?

Az őrült Frankenstein, aki azt vette a fejébe, eléri, hogy a harmadik birodalomban minden nő, minden alkalommal ikreket szüljön, és ezzel, képes a felére csökkenteni az árja faj szaporodási ciklusának idejét, őrültségében ezt sem átallotta.

   Tessék várni! Elképzelem hogyan történhetett.

Befutott a tábor iparvágányára a szerelvény. Megnyíltak a gázkamrák, és a marhavagonok ajtói. Az őrök megkezdték a foglyok átterelését. Ez a sarlatán doki, erőszakkal kitépett néhány, arra alkalmas nőt, a halálmenetből. Azonnal elcipelte, és rendhagyó módon teherbe ejtette őket. Toporogva végigvárta a kilenc hónapot. Megszülettek a manipulált ikrek. Aljas módon, a különneműeket közös pólyába csomagoltatta. Revolvert szorított a csecsemő fiú halántékához, és kényszerítette, azonnal termékenyítse meg az ikertestvérét. Szegény fiúnak nem volt választása, hát megtette. Ismét kitoporogta ez az ördögfajzat, a kilenc hónapot, és ismét ezt tette, a kilenc hónapos csecsemő anya, ikergyermekeivel.

Ilyen gátlástalan módon tudta meg, örökíthető e, az ikerszülés genetikai kódja.

  Azon még elgondolkodtam, volt e ennek a pokolfajzatnak huszonhét hónapja arra, hogy kiböjtöljön három generációt. Azon már el sem mertem gondolkodni, vajon az újszülött csecsemők azonnal nemző, illetve fogamzó képesek e? Azon sem, hogy a csecsemők, kényszeríthetők e szexuális közösülésre egymással. Minden megtörténhet holo-témában, és ebben a körben törvény tiltja a gondolkodást.

   Így születhetnek meg ilyen csodás opuszok. Minden elismerésem!

Az ellenőrizhetőség kedvéért, az idézett és elemzett mondat, a National Geographic, tudománnyal foglalkozó csatornán, 2012-01-02 5:15 kor hangzott el. Már ez sem a régi, de mi elhiszünk mindent, de mindent, mert jogkövető állampolgárok vagyunk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr553512717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása