évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A látványos forgatókönyv.

2012.01.04. 23:12 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A látványos forgatókönyv.

   Még Grósz, és Németh regnálásánál kezdődött, az aprólékos szervező munka, ami, az ellenzéki kerekasztal mellet érte el csúcspontját.

A fő, és alrendezők, ott osztották ki a végleges szerepeket. A lényeg egyetlen szempont volt, amelyik párt, nem kizárólag kiválasztottakból állt, a vezetés ott is kiválasztott, de legalább, alázatos vazallus kézben legyen. Így azután, nem kellett aggódni a választások eredményén, mert rengeteg pártot produkáltak, a saját embereikből. Mondván, - nesze buta magyar, szabadon választhatsz –

   Mi aztán választottunk. Be!- választottunk. A derék tanár úr, lerakta a totális kifosztás alapjait. Aztán jött sorba a többi, mert mindegyikről azt hittük, más lesz. Nem lett!

Betuszkoltak bennünket az unióba, eldorádót ígérve. Valószínűleg félreértettük, mert ezek „még soha sem hazudtak”. Ők biztosan ledarálót ígértek, csak mi forgattuk ki eldorádóvá. Működik! (mármint a ledaráló)

De ébredezik a nemzet. Elakadt egy Jobbik csont a darálóba. Majdnem zavart csinált a darálásban, de a kiválasztottaknak ismét szerencséjük volt. Sikerült a magyarok szemében annyira lealacsonyítani a szavazatuk értékét, hogy leginkább, el sem mentek szavazni. És jött ismét a Fidesz. Mint a gőzhenger, kétharmaddal. Ledöngölte az embereket, ahogy csak bírta, és még nincs vége.

Kivel van a Viktor?

Én nem tudom eldönteni. Ha valaki érti, kérem, ossza meg velem is.

Amióta regnál, teszi tönkre a népet, és betonozza be magát a hatalomba, az egyik oldalról. A másik oldalról, látványosan szembeszáll, verbálisan és a gyakorlatában a bankokkal, lépéseket látszik tenni, az általa elidegenített MNB visszaszerzésére, tán még a forintkibocsátás jogának visszaszerzésére is.

Véget akarna vetni az ország-.rablásnak? Ki tudja?

Vagy csak arra megy a látványos szembenállás, hogy okot szolgáltasson, a rablóbankárok haragjára? Legyen valami, amiért a maradék vagyonukból is

„indokoltan” ki lehet forgatni a magyarokat?

Minden esetre, most nagyon fújnak rá a kiválasztottak. Ez alapjában jó jel, ha valódi. Ha csak színleg átkozzák, mert a háttérben megegyeztek, hogy a megszorítások miatt elvesztett támogatását így próbálják helyreállítani, akkor füst az egész. Korom, amivel kormozzák a magyarság szemét évtizedek óta.

   Viktor megszavaztatta a törvényeit, az európai kórus visít a méregtől. (legalább látszólag) A kiválasztott szócső, már szőnyegbombázásról vizionál.

Nem eszik olyan forrón a kását, ahogyan megfőzik! Magyarország, Európa közepén, nem Líbia, és nem Egyiptom, főleg nem Irak, vagy Afganisztán.

Az Unió, hogy valódi szándékkal, vagy csak trükként, fontolgatja, hogy megvonják Magyarország szavazatát, az Unióban, mert nem felel meg a politika a masztrichti elvárásoknak. Lehet, hogy a cél éppen ez? Ha megvonják a szavazatunkat, azzal lényegében kizártak. Nincs mit magyarázni azon, miért lépünk ki ebből a rablóbandából. Magyarország, mint semleges ország, jól megél a saját körülményei között. Ha megszabadulunk a tolvajoktól, akik törvényesen lopják a vagyonunkat, hamar pozitívba fordul a helyzet.

Nem kell uniós sarcot fizetnünk. Igaz, olyan támogatásokat sem kapunk, amit mondvacsinált ürügyekkel, bírságként nagy részben vissza lehet vonni.

Kivethetünk viszont vámokat, ami jóval több, az uniós támogatásnál. Helyreállíthatjuk nagy múltú iparunkat, és nem kell milliárdokért buszokat, villamosokat, mozdonyokat, metrószerelvényeket vennünk. Teljes önellátásunk helyreállítása, még mindig egyszerűbb, mint a szétbombázott, kifosztott, háború utáni Magyarországon volt. Azt is megtettük.

Azt hiszem, most minden forrásban van. Itt egy történelmi lehetőség Magyarország talpra állítására, a fosztogatások után. Nem kell hozzá más, csak annyi, hogy a kormány elhatározása szilárd legyen, és a politika, magyar érdekek mentén hozzon döntéseket. Veszekedés nélkül kiszállhatunk az unióból, a NATO-ból, és végre élhetjük a magunk életét. Rendezhetjük igényünk, és szorgalmunk szerint, a saját sorsunkat.

Ha ez az egész szembenállás, csak trükk, és Viktornak eszébe sincs önálló Magyarországot teremteni, akkor 14-ben választhatunk egy magyar érzelmű kormányt. Addigra, a saját tapasztalatából mindenki tudni fogja, hogy szavazni bizony el kell menni, sőt azt is, kikre nem szabad szavazni.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr193520501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása