évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A „nagyok” tisztességtelen politikája.

2012.01.31. 12:00 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   A mai, a globális, és EU.-s politika verseny kizáró, konkurencia megsemmisítő tevékenysége, aszimptotikusan közelíti a csúcsokat.

Azokat soha el nem érve, már jóval túl van a tűrhetőség határán.

A jóhiszemű, és még mindig, a történelmi tapasztalatokat figyelmen kívül hagyva, a becsületességet alapszinten legalább elváró magyarság, azt hiszi, a mindenkori tisztességtelenségről, hogy az alatt, már nem létezik emberi magatartás.

A hazai kollaboráns, és az EU.-s, vazallus vezetők, mindig bebizonyítják, hogy ez a bizalom, teljesen alaptalan. Nincsen olyan sötét törekvés, cselekedet, vagy terv, aminél aljasabbat nem lehet kitalálni. A középkori inkvizíció istentelen érvelésének megfelelően, ma is úgy gondolják, hogy a cél, szentesíti az eszközt.

Ez a gondolkodás, ma is, épp olyan erkölcstelen, mint a vérengzések idején volt.

Akkor, és ma is, a hatalom jogosulatlan megszerzése, vagy a jogosulatlanul szerzett hatalom megtartása volt a cél, és ez, egyáltalán nem teszi elfogadhatóvá, a cél érdekében bevetett aljas eszközöket.

Miről is szól, a globalista cionista politika világszerte?

   A népek, a nemzetállamok forrásainak elapasztásáról, a lakosság életszínvonalának erőszakos leszorításáról, a bankok, és kiválasztott kézben lévő konszernek, megkérdőjelezhetetlen hatalmának kiépítéséről. Ez, az érintett bankok, és interkontinentális óriásvállalatok kivételével, mindenki másnak rossz. Éppen emiatt, nehéz az emberek torkán lenyomni. Ezt, csak erőszakkal lehet megvalósítani. Ez ellen az erőszak ellen, a társadalom középosztálya, a kisüzemek tulajdonosai, jól fizetett értelmiségi vezetői, és egyéb értelmiségiek, mint orvosok, gyógyszerészek, mérnökök, tanárok, egyetemi hallgatók képesek leginkább fellépni. A globalista pusztítás, a gazdasági kirablás mellett, épp ezért indított átfogó támadást, a társadalmak középosztályai ellen.

Stratégiájuk szerint, a fizikai munkát végzők, munkanélküliséggel, gazdasági ellehetetlenítéssel, hetven-nyolcvan százalékban megsemmisítendők, helyüket betölthetik, az automata gyártó sorok. A középosztály, a fizikai dolgozók korábbi szintjére kényszerítendő. Ezzel, lényegében minden társadalmi ellenállás leépíthető. A középosztálynak, az a néhány százaléka, aki életvitelével, erkölcsi alapállásával, bizonyítja az erkölcstelen hatalomhoz kapcsolódó lojalitását, átléphet a felső osztályba. Ez lesz az a réteg, akit új helyén megtűrnek, és közvetítik a kirekesztettek felé, a hatalmaskodók legaljasabb döntéseit is. Segítenek lenyomni a nép torkán, amit a gazemberség értelmi szerzői nem tudnának. Ezért kapják cserébe, a magasabb életszínvonalat.

Nem könnyű átlátni ezt a pusztító szövétneket, de hála a tudatok élesedésének, egyre többen látják át, és akadályozzák a térnyerését.

     Nem véletlen, ahogy a világban semmi sem az, hogy szétverik az egészségügyet, az ipart, és a mezőgazdaságot. Hamis pénzüket hitelezve, uzsorakamattal, adóság csapdába kényszerítik az országokat. Gazdaságukat lepusztítva, nemzeti össztermékük értékét, olyan alacsony szintre szorítják, ahonnan lehetetlen kiszabadulni a csapdából.

Hogyan próbálják ezt megvalósítani?

A szabad verseny kizárásával, a természetes piaci törvények megerőszakolásával. Ne menjünk, messzebb, maradjunk az EU.-nál.

Olyan belső dolgainkba nyilvánít véleményt, és akar rajtunk pénzügyi erőszakot venni, amihez semmi köze. Most épp azt találta ki, hogy a Malévnek, vissza kell fizetni azt az állami támogatást, feltőkésítést, amit korábban kapott.

Ezek olyan hülyének nézik az embereket, amilyenek soha sem voltak, és nem is lesznek. Ha mondjuk, ezt a pénzt vissza kell fizetni, akkor a bankszektornak is azonnal vissza kell fizetni azt, amit az adófizetők pénzéből, a 20 év alatt jogosulatlanul kaptak. Vajon, melyik a nagyobb összeg?

De a kutya, nem is a támogatásoknál van elásva.

A lényeg, a versenyszférában keresendő.

A Malév, mint megbízható, állami kézben működő légitársaság, komoly részesedést mondhatott magáénak, a nemzetközi légiközlekedésben.

Fegyelmezetten karbantartott gépei, rendkívül kedvező baleseti statisztikája,

személyzetének vendégszerető, udvarias, magyaros magatartása teremtette meg ezt a helyzetet. Mint ilyen, Magyarországnak, komoly jövedelmet termelő, húzó vállalata volt. A hiéna privatizációval, amit az IMF kierőszakolt, sikerült kicsavarni Magyarország kezéből. Minden újdonsült tulajdonos kilopta belőle azt, ami neki a legfontosabb volt. Több kézen keresztülmenve, sikerült Magyarországnak visszaszerezni, a Malév romjait. Most, hogy az évtizedes elismertsége alapján elkezdhette volna visszaépíteni korábbi pozícióit, ki kellett találni, hogyan lehetne tönkretenni, nehogy újra versenytársként jelenjen meg a piacon. A globalizmus nem tűri a konkurenciát, nekünk pedig ki kell védenünk, a vagyonunk elleni támadásokat.

   Egyszerű a megoldás.

A magyar adófizetők x milliárd forinttal támogatták a bankszektort. Ezt a Magyar Állam, mint behajthatatlan követelést, vesztesség listára írta.

Igaz, az EU. tiltja a vállalatok állami támogatását, a „verseny egyensúlyra” hivatkozva, de nem tiltja, nem tilthatja, a spekulációt. A Malév, a Magyar Államtól, mint értéktelen követeléscsomagot, 1 forintért megvásárolhatja, a bankokkal szembeni állami követelést. Ez, nem állami támogatás, ez üzlet.

A Malév, megindíthatja a követelés behajtására az eljárást, és azt a választ adhatja a rá támadó Uniónak, hogy abban a pillanatban fizeti vissza a „jogtalan” állami támogatást, amikor a bankszektor teljesíti a követelését. Ezzel a kígyó, a saját farkát kapta be, de bekaphat akármit is, csak Magyarországot nem.

  Ez a támogatásról szóló hamis tilalom is, a globalizmusra jellemző hazugság.

Elvárják a háttérbe szorított államoktól, hogy ne tiltakozzanak a versenyt teljesen kizáró, eltérő mértékű, mezőgazdasági támogatások ellen.

Nem várható el.

Ezért is szorgalmazzák Magyarországon, és más, perifériára szorított országban, komoly politikai erők, az EU.-ból való kilépést, a globalista tömbről való határozott leszakadást. Ennek lehet egyik módja a Keleteurópai Föderáció.

Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek, ezért bizonyosan eredményt hoznak, az emberiség igazságérzetét mélyen sértő hatalmi képződmények megsemmisítésére irányuló szándékok.

Úgy legyen.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr54032093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása