évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem mindegy kié a kormány...

2012.02.03. 14:21 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Nem mindegy, ki van kormányon, de az sem, kinek a kezében vannak, a stratégiai ágazatok.

   A kormányok, idegen akaratok szerint seftelhetnek az ország vagyonával, de a vagyonok kezelői, akadályozhatják, vagy segíthetik, a kormányok tisztességes, vagy tisztességtelen munkáját. Nem eladhatóak, egyetlen ország stratégiai ágazatai, eszközei sem. Nem lehet idegen számára áru a termőföld, a víz, az energia, az utak, a vasutak, a bankok, a kórházak, de még a médiák sem. Ezek, egy ország életének döntő, meghatározó tényezői, és csak nemzeti kézben lehetnek.

Nem lehet magán kézben egy vízmű, egy villamos művek, egy gázművek, mert ezeknek, a nemzet érdekében, nonprofit módon kell működniük.

   Ha a zsidók nem repülhetnek Izraelbe magyar gépen, akkor már senki sehova?

Megdöbbentő döntés. Jól jellemzi azt, aki meghozta.

A cionista spekuláció tönkretette a magyar légiközlekedést. Már a haláltusáját vívta, amikor Tel-Aviv belerúgott, és a hátába döfte a kését.

   Az EU. testületein keresztülverték, hogy vissza kelljen fizetni a MALÉV.-nek,

a korábban nyújtott állami támogatást. Ez. a végsőkig kiélezte a társaság gazdasági helyzetét. Ebben a helyzetben nyújtott be Izrael egy olyan számlát, amit a MALÉV már nem tudott kiegyenlíteni. Tetszik érteni! A baráti ország! Aki megérett az európai tagságra. Akivel Viktornak, első dolga volt együttműködési szerződést kötni. A barát szokott belerúgni a földön fekvőbe, ez a megbonthatatlan barátság egyik legkifejezőbb jele, náluk.

  Más kérdés a vállalat vezetőjének döntése. Amikor Izrael megzsarolta, nem hagyhatta figyelmen kívül, mert, ahogy a Mavi Marmara legénységét letámadták, a MALÉV gépet, nem hagyták volna leszállni. Ez kész tény.

Nem szállhat fel, az izraeli járat.

De a többi? Miért nem?

Ezért nem mindegy ki van kormányon, és ki vezet egy vállalatot.

Egy karakán vezető, ezt a zsebmetsző eljárást visszautasítaná. A barátsági-együttműködési szerződést biztosan felmondaná. A Török Kormány, a diplomáciai, és katonai együttműködést szakította meg azonnal a MaviMarmara eseményei miatt.

Viktor nem tesz ilyet. Az álmagyar, valójában vazallus politika, ilyenkor mutatja fel önmagát. Könnyű a téren, vagy bárhol, nemzeti szlogeneket felröppenteni. Könnyű a páncélozott autóval elhajtani a hívei közül, akikre Gyurcsányék pribékei vadászpuskákkal lövöldöztek. De nehéz a „barátnak” a tiszességtelen lépésére megfelelő választ adni.

Ha voltak annyian a magyarok közül, akik megszavazták, ez van. A Viktortól ennyi várható.

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr114059215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása