évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kamu-tortának végtermék a tölteléke.

2012.02.08. 22:48 | béla lászló | Szólj hozzá!

 A kamu-tortának végtermék a tölteléke.

    Nehéz lenne elhitetni a folyamatok ismerőivel, kivált a ma látható események tükrében, hogy amikor Viktor, a két forduló között Izraelbe látogatott, feltehetően még MALÉV géppel, nem az elmúlt közel két esztendő forgatókönyvét kapta meg, zárt ajtók mögött.

   Ez a forgatókönyv pont arról szólt, ami történt. Meg lehet tapsolni élharcosunkat, kiválóan játssza a szerepét. Egyfolytában sütögeti a kamutortát. Most fölszelte, de hogy sz@ros lett a kés hegye, befogja az orrát, és szégyellősen elfordítja a fejét. Állítja, nem ő rakta bele, ő csak ott volt, de épp nem nézett oda. Ezt teszi, mi pedig nem vagyunk hülyék, csak értékeljük az alakítást, ha nem is tapsolunk eszelősen.

Van elég, aki megteszi helyettünk is.

   Hogyan is kezdődött?

A kétharmad esélyével. A szocikkal, elég mocskot vitettek véghez a nyolc év alatt, hogy szinte alig kellett áztatni őket ahhoz, hogy esélyük se legyen. A Jobbik, fasiszta, egyébként is radikális, felforgatná az országot, (elvenné az előjogainkat) sőt Európát, pfujj-goj. Emellett a Jobbik, még el is bízta magát.

Egyszóval, nem kellet túl nagy hátszél ahhoz, hogy a Viktor hajója befusson a diktatúra kikötőjébe. Amikor ez már tisztán látszott, raportra hívták az újmagyarok külföldre szakadt fiai, hogy a kezébe adják a forgatókönyvet.

  Na figyelj jól, mert csak egyszer mondom! (mint az első világháborúban az angoloknak)

Mi megnyerjük neked a csatát. (választást)

Te megkapod a teljhatalmat, és engedelmesen végrehajtod a terveinket.

Legelőször, beengedsz bennünket Európába együttműködési szerződéssel. Tudod! Te leszel a trójai faló. Utána már jövünk mi csőstől, ne félj!    Mh-hm. 

Ezért majd megköpködnek az országban, még a saját pártodban is, de ne törődj vele. Meg van az ellenszere. Az után, hogy befogd a köpködők száját, és kifogd a Jobbik vitorlájából a szelet. Komoly meggyőződéses ábrázattal, igazi átéléssel, nemzeti szövegeket elengedve, kicsit megadóztatod a bankokat, globálcégeket.

Ettől megtörik a jég, mi pedig kibírjuk, de elkezdhetünk rád ferde szemmel nézni. Már ettől, népszerű is leszel.

  Ebben a népszerűségedben, meghirdetheted a szabadságharcot. Ez elkápráztatja a magyarokat. Te leszel ez ország megmentője. Az sem baj, ha durva szavakkal elkergeted az IMF-et, ellent mondasz az EU.-n át közölt utasításainknak, mert mi, és csak mi tudjuk, hogy ezt a szerepet mi osztottuk rád. Ez arra lesz jó, hogy műfelháborodásunkban, jól letámadjuk a forintot, jól megfizettessük a magyarokat, Érted?

Mh-hm.

Közben, mi, az EU.-n át, letámadjuk, és elsöpörjük a MALÉV-et, te meg úgy teszel, mint ha nagyon fel akarnád éleszteni, de meg ne próbáld, mert akkor azonnal lecserélünk Bajnaival. Érted?

Mh-hm.

Ezek után szépen elfogadsz mindent, amiről korábban hallani sem akartál.

Széttárhatod a karjaidat, te megpróbáltad, de nagyon erősek. És ezt el is hiszik.

Nem tudhatják meg, milyen borotvaélen állunk, mert akkor soha többet nem lehet megfékezni a magyarjaidat. Felrúgják az Uniót, nem fizetnek több kamatot, bezárják a határaikat, és csak pénzért engednek oda bennünket látogatóba, gyógyfürdőbe, vagy bármiért. Ők pedig, mit a föld egyetlen önellátásra képes országa, élnek, mint Marci Hevesen.

 Érted?

                                             FÜGGÖNY!

Véget ért, az első felvonás. A darab ocsmány, bár a gázai, földközi-tengeri, iraki darabokhoz képest, szűziesen álszent. Az előadás elég középszerű és hiteltelen.

Valahogy „nem jön át a rivaldán”, de nézzük a második felvonást.

  A harmadikat a magyarok írják. Borítékolom, hogy sokkal emberibb, hitelesebb, és barátságosabb lesz, mint tőletek bármi.

Majd megnézhetitek ti is. Mi sem várjuk el, hogy tapsoljatok utána.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr504080121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása