évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Új részletek a tervezett Kelet-Európai Föderációról.

2012.02.08. 10:12 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Egyre több ember, és egyre több nemzet számára vált világossá, hogy az EU. a világhatalomra törő illuminátusok kiszolgálására, az európai nemzetállamok felszámolására alakult szerveződés.

   Hazug ígéreteikkel, a valós politikájuk teljes szembenállása mutatja a napnál világosabban, hogy nem, holmi eszement összeesküvés elméletről van szó.

Ezzel, a megsemmisítő szándékkal szemben alakulnak Europa-szerte a különböző elképzelések, a következmények elhárítására, kivédésére.

     Amerika, az újkori történelem során, már kétszer letarolta Európát. Szétbombázta értékeinket, gyilkolta embereinket, de ehhez mindig szüksége volt, valami európai szövetségesre, „segélykérőkre”, és ilyen, mindig akadt.

Épp ettől vált időszerűvé, egy közös védelmi rendszer magalkotása, egy megbonthatatlan egység, a megtámadott európai államok között.

  A balkáni háború tanulságai után, ez az igény fokozódott. Ennek meglovagolásával tudott, járványként terjedni, az EU, tagság igénye.

  Csakhogy, miután nyilvánvalóvá vált a balkáni háborúban, hogy a NATO semmilyen népirtást meg nem akadályozott, sőt, ezek a népirtások, ENSZ parancsnokság alá tartozó alakulatok hallgatólagos beleegyezésével történtek, viszont, bombázásaikkal mérhetetlen károkat okoztak emberéletben, anyagi javakban, és műemlékekben egyaránt, nem lehet kétséges a szándék.

Ezért határozták meg, a Keleteurópai Föderáció egyik alapköveként, a szerveződés semlegességét.

   Lehetetlen és logikátlan, hogy államok, azok hadserege, olyan katonai tömbhöz tartozzanak, akinek a támadásától leginkább tartaniuk kell, védelmére viszont nem számíthatnak. Jól mutatja ezt, a balkáni, vagy a korábbi görög-török háború. A NATO, ott széttárta a karját azzal, szó sincs a tömb külső megtámadásáról, hogy két tagállam hogyan öli egymást, ez a legbelsőbb magánügyük. Éppen ezért kell létrehozni azt az európai erőt, aki hatékonyan képes védelmezni a kontinens békéjét, biztosítani a nyugodt fejlődés légkörét.

   A Keleteurópai Föderáció másik alappillére, a külső semlegesség mellett, az egymás közötti, kölcsönös meg nem támadási szerződés, aminek betartását, a föderáció teljes fegyveres ereje szavatolja. 

   Jelenleg, a világhatalmat vizionáló illuminátusok, súlyos gazdasági háborút folytatnak Európa ellen. Ez nyilvánul meg a leminősítésekben, a gyanús privatizációkban, és az EU. kétes indíttatású diktátumaiban, és döntéseiben.

(Irán elleni olajembargó – emelkedő világpiaci olajárak)

Épp ettől nyilvánvaló, az EU. globalizmust támogató, nemzetállamokat pusztító szándéka, (MALÉV)

   A gazdasági háború lokalizálására, a föderáció egészséges versenyének fenntartására tiltotta ki alappillérként, a törvénytelen felhalmozás intézményeit,

a tőzsdét, a magánbankokat, a magán gyáróriásokat, monopóliumokat, és karteleket.

Érdekes a gazdasági elképzelés. Ez szerint, a föderáció államaiban, a tisztességes, magas színvonalú, szabadságot garantáló jövedelmek adómentesek.

 Az ezt meghaladóak, 10% adót fizetnek. Az adómentes jövedelmeket tíznél többször meghaladó jövedelmek után viszont 98% adó van.

Igaz, ez fűnyíró módjára szabályozza le a kiugró jövedelmek keletkezését, de emellett, nagyon pozitív hatásai vannak. A határt meghaladó magán vállalatok tulajdonosai, vagy állami vállalatok vezetői, bevételüket, a jövedelem növelésének elkerülésére kiadásokkal kell, hogy megterheljék. Ez vagy a bérek növelésében, vagy a fejlesztési beruházásokban fog lecsapódni. Mindenképpen, az életszínvonal emelkedéséhez, a föderáció erősödéséhez vezet.

Egyszóval, előremutató elképzelések már vannak. mindössze egy alkalmas kormány kell, aki végre hátat fordít az EU.-nak, és élére áll ennek a kezdeményezésnek. A mai Magyar Kormányról, fel sem tételezem, de az ő idejük is rövidesen lejár, és akkor ismét rajtunk áll, kit emelünk magunk fölé, olyat e, aki segédkezik az emberek kifosztásában, vagy olyat, aki kezet fog a néppel, és annak felemeléséért dolgozik.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr844077900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása