évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Levél, egy barátomnak.

2012.02.13. 22:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Levél, egy barátomnak.

 

  Aki elküldte nekem egy másfél órás Youtube film címét, hogy nézzem meg tanulságul.

Megnéztem!
Ez a film, nagyon szívhez szóló. Teljesen egyetértek a pazarlás elleni állásfoglalásaikkal, mert valóban értelmetlen pazarlás folyik. Rohadt lustaság, nem kimosni a tejesüveget, helyette, minden liter tejhez, dobozt gyártani arany áron. És az üdítők, és a hentesáruk és minden, amit le nem bomló anyagba feleslegesen csomagolnak. A mai emberiségnek, akkora ökológiai lábnyoma van, ami 10 000 év múlva is fellelhető lesz, az embernek, a területről való eltűnése után. 

Hatalmas hiba!!! Az épületeink, az útjaink, a gépeink, a vegyszereink, mind része ennek.Ha egy alföldi tanyán, egy parasztcsalád utolsó sarja meghalt, és más nem vette át a tanyát, 50 éven belül, a tanyának minden nyoma eltűnt. Körbe-körbe szántották. A fala föld, vizszintes szerkezetei fa, szalma és föld, a tető fa, zsindely,

szalma, vagy nád, legfeljebb cserép. Mindig kisebb területet hagyva körülötte, egyszer csak át megy rajta az eke, és egy pici kiemelkedés utal arra, hogy ott valamikor öt generáció élt egymást követően.

   A baj nem itt van. A baj ott kezdődik, amikor szédületesen hülyének nézik az emberiséget. Az a gazság, amikor árut csináltak az egyébként egészen másra kitalált pénzből. Aztán, mint árut, elkezdték halmozni, és hogy tovább halmozhassák, a töredékéből  megfizetnek néhány semmit érő akadémikust, próbálja, és hitesse el az emberekkel, hogy az autóik, erőműveik, kéményeik okozzák a Föld felmelegedését. 

Ezek a tudósok nem hülyék, csak aljasak."Harminc ezüstért" elhitetik az emberekkel, hogy milyen kártékonyan élnek. Mindezt nem azért teszik, hogy letiltsák a petpalackokat, és hasonló értelmetlen pazarlásokat, hanem azért, hogy pénzt lehessen szerezni széndioxid kvóták adásvételével. Ezek rosszabbak több nagyságrenddel, mint a középkori vallások.Azok az emberek lelkével kereskedtek. 

Pénzért árulták a kezükbe kaparintott keresztény vallásban a "bűnbocsánat cédulákat". A mostaniak, már a vízzel, a levegővel kereskednek, ameddig ki nem ugratják őket a bőrükből. Így lehet drágán adni az áramot, mert az erőműnek széndioxid kvótát kell vennie. Micsodát??? Sorolhatnám, de te éppúgy látod. Azok a pénzek, amiket így beszednek a jóhiszemű emberektől, valami olyanhoz kerülnek, aki még életében egy tojás értékűt le nem tett az emberiség asztalára, de többet eszik mint három gazda együtt, és csak a hülyeséget képes kitalálni.

És azok az áruló, sokszor libáért vett diplomával felkerült akadémikusok, akik eladják a hazugságot, mert tudásuk nincs, amit eladhatnának, annyit azért biztosan tudnak, mint a legtöbb átlagember. Tudják, hogy a legnyeszlettebb vacak kis vulkán, egyetlen kitörésével annyi tonna széndioxidot fúj a légkörbe egy hét alatt, mint az egész emberi civilizáció 10 év alatt sem. És a föld, mégsem fortyogó katlan.

   Azt is tudják, hogy a Földnek, csillagászati ciklusai vannak, melyek emberi időléptékben mérve végtelen hosszúak, és igen lassan változtatják a körülményeket.

Ezt meglovagolva tudják az emberekkel elhitetni az emberekkel a civilizáció által gerjesztett globális felmelegedés meséjét. Közülünk sokan, bután elhiszik, és fizetnek, mint a köles. A más civilizációk, sokáig röhögtek rajtunk, hogy egyetlen faj vagyunk az univerzumban, aki fizet azért, hogy élhessen a bolygóján. Sokáig röhögtek, mondom, de végre megszántak. Eldöntötték, hogy segítenek elsöpörni a becsületes többségnek, azt a szűk réteget, aki az emberiség jóhiszeműségét kihasználva, évszázadok óta élősködik a dolgozókon. 

   Ez zajlik most. Még csak kezdődik, de nem folytatom, mert még azt hiszed, hogy meg akarlak győzni. Nem akarom. Mindössze egy picivel több fényt szeretnék körülötted, hogy tisztábban láss, és el merd hinni, amit látni kényszerülsz.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr404102707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása