évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Sorsdöntő semmiségek.

2012.02.15. 23:08 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Sorsdöntő semmiségek.

  Szeretek őszintén beszélni, írni és gondolkodni, ezért nem írok le olyat, miszerint nem tudnám, kinek az ötlete lehetett az EU. ebben a formájában.

Bárkinek volt is, hatalmas hiba volt. A megosztó bosszú műve lehetett, az európai nemzetek ellen. Senki a környezetemben, soha nem volt nacionalista, antiszemita vagy rasszista, mégis furcsa jelek mutatnak arra, valami megváltozott, mióta létrejött ez a szerveződés, és rám, és honfitársaimra hatni képes.

   Szerettem például a franciákat. Kitűnő filmeket, szép autókat, kiváló parfümöket készítenek, vidámak, barátságosak, és folyton a nők után futnak.

Most, rá sem nézek egy francia autóra, és kerülök mindent, ami rájuk emlékeztet, mert meghatározó részei annak a terrorszervezetnek, ami bohócot csinál a becsületesekből, hazaárulót a politikusokból,  áldozatokat az emberekből, és ellenségeket a barátokból. Nem a francia ember, a nép a hibás, csak a politika, ami ott sem a nép kezében van. Ugyanúgy szenved, mint én, vagy mi magyarok, a megaláztatástól, a kirablástól, és kigúnyolástól.

    Ugyanígy űznek gúnyt a németekből, és minden nemzetből. Mindenütt ott vannak. csalnak , lopnak, hazudnak, miközben embernek mutatják magukat.

Nem azok!

Szét, az egyiptomi isten kegyeltjei, eltérő génállománnyal, tulajdonságokkal, és élére állították a kérdést. Vagy ők, vagy az emberiség, és ezt tudni kell.

Nem lehetünk világpolgárok, mert így vagyunk leírhatók. Ennek a földnek, most nemzetekre van szüksége, akik vállvetve, egyetértésben lépnek fel, a megsemmisítő ellenféllel szemben. Csak így képesek elszigetelni, hatástalanítani a gyilkos csapatot. Csak így képesek az elpusztításuk nélkül mentesülni a következményektől. Ezek nem akármilyen ellenfelek. Ha kell barátok, még jótevők is, de ők sem egységesek. Pénzért hatalomért egymást is ölik, de egymásért mindenki mást. Elég az öldöklésből!

  Olyat kell alkotni, ahol szót nem kaphatnak. Olyat, ahol minden nemzet zavartalanul él, és kizárhatja a belső ellenség aknamunkáját.

Erre, és csak erre kell figyelni, és a megalázott nemzetek, nemzetközi összefogással, játszva felszámolják a diktatúrájukat. A világ népei, nem egymás ellen acsarkodnak. Az ellentéteket, soha sem a népek gerjesztik, sem az ókorban, sem ma.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr614115735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása