évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem vagyunk ellenségesek!

2012.02.21. 08:08 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Nem vagyunk ellenségesek!

   Sokan, akik az unió szószólói hazánkban és a világban, azzal gyaláznak bennünket, hogy ellenségesek, összeférhetetlenek vagyunk.

  Ez hazugság!!!

Soha a világban a magyaroknál toleránsabb nemzet még nem élt. Éppen ezt kihasználva lehetett az országot, a magyar életszínvonalat, a legkülönbözőbb praktikákkal, a bányászbéka seggének szintje alá taposni.

A szerbek, már látják, amit mi, egy évtized alatt sem láttunk be. Nem azért nem,

mert butábbak lennénk, hanem éppen azért, mert végtelenül toleránsak vagyunk.

Ezt a toleranciát kihasználva magyarázta meg nekünk pár okostojás, hogy alapvető érdeke a nemzetnek, mindenét kiszolgáltatni a rabló pénzoligarchiának.

Az a baj, a magyar emberrel, hogy utál másokat megbántani. Nem szeret konfrontálódni. Ha jön valaki, aki arcátlanul a szemébe hazudik, nem elküldi azonnal melegebb éghajlatra, legfentebb elfordul tőle, mondván, (de azt is csak magában) tégy amit akarsz, én nem támogatom, de nem is akadályozom.

Pontosan ez látszik a választások eredményein.

A mostani kétharmad, a választók 24%-ának szándékából viszi arra az országot, amerre akarja. Ez a magyar tolerancia. És még mi vagyunk „rebellisek” mint annak idején a monarchiában.

A szerbek, felvilágosultabbak. Meglátják a nyílt ellenségességet. Nekik, már nem lehet megmagyarázni azt, amit közülünk, még sokan elfogadnak.

Nálunk, még elsütik azt hazugságot pl. ,hogy, -már az uniós tagság idején, az államadósság terhére nyújtott uniós kölcsönből, francia cég által milliárdokért épített- új cukortárolót, felrobbantsuk, ez hazánk érdeke. Ezt már a legbutább, és leg béketűrőbb ember sem hiszi el, ettől még véghezvitték.

     Itt nyer értelmet, a Jobbiknak, az unióból való kilépési szándéka, és az államadósság mértékének újratárgyalása.

Nyilvánvaló, hogy ha az unió, bármilyen címen többet adott, mint amennyit mi befizettünk, és az Magyarországon realizálódott, azt vissza kell fizetni.

De!

Amit címkézett pénzként adtak, megjelölve, hogy mire, milyen cég megbízásával lehet felhasználni, és később, uniós szándékból megsemmisítik,

az, az érték, már nem létezik, tehát nem adósság, nem visszafizetendő.

Éppen úgy nem, ahogyan az autólizing felmondása után, amelynek fedezete maga az autó volt, az autó elkobzása, és újbóli értékesítése, vagy bármi egyéb sorsa után, az ügyfélre hárított további követelés. Adott pénzért adtak valamit, amit visszavettek, közben valamennyit az ügyfél fizetett, és még bármit követelnek, ezt a köznyelv csalásnak nevezi. Az is!!!

  A szerbek már átlátják.

Tudják, hogy az unió Európában, olyan, mint a sakkban a futó. Egész testében alkalmazkodik a csapat színéhez, de a feje, az, az ellenfél. Bárhova befurakodik, a hamis feje okán barátnak hiszik, közben orvul pusztít, ha megszorítják, visszavonul.

Nem csoda, ha felvetődik az unió alternatívájaként, a kelet-Európai, akár, az össz-Európai föderáció. Ez, az elképzelések szerint, megvalósítaná, azt  a területi, és belső vámuniót, amivel az eu. el akarja adni magát, de következetesen és megkerülhetetlenül kizárja a területről, a karvalytőke minden tevékenységét, úgy gazdasági, mint politikai értelemben. Úgy tűnik, ez a jövő egyetlen alternatívája Európa számára.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr604153506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása