évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Akit jobbról-balról ütnek…

2012.02.23. 09:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Akit jobbról-balról ütnek…

    … az pillanatnyilag a magyarság, és érdemes fontolóra venni, miért.

He elfelejtenénk azt az agyonhallgatott tényt, hogy nyugat-Európa nyíltan kinyilvánított szándéka, a 907-es pozsonyi csata óta, a magyarság kiirtása, de legalább ellehetetlenítése, a Kárpá-medencéből való elűzése, akkor azt kell mondanunk, hogy a magyarság csinál valamit rosszul.

   Nem csak a magyarság!

Ugyanígy az olaszok, a görögök spanyolok, izlandiak, románok, és még sorolhatnám.

Mit csinálunk rosszul, együtt a többi nemzettel?

Olyan kormányokat választunk, rendre és következetesen, akik a nemzetek érdekei ellen politizálnak.

Ha egy kormányt támadnak jobbról-balról, az szintén azt igazolja, hogy az adott kormány, a választói ellen politizál. Olyan erők szolgálatában áll, akik a nemzetek felszámolásán, bevándorlással és kivándorlással való fellazításán, belső feszültségek szításán dolgoznak.

    Ezt a lehetőséget Magyarországon, az MSZMP. által kitalált, és azóta is érvényben lévő „szabad mandátum” teremtette meg.

Mit is jelent, ez a szabad mandátum?

Amit az első, posztkommunista kormányfőnk, nagyon világosan a nép arcába vágott: „egészen más, amit a politikus a választási kampányban mond, és amit a hatalom birtokában tesz”.

Ez a mondat, a legnyilvánvalóbb deklarációja annak, hogy ez szerint, a politikusnak alanyi joga hazudni, a választók érdekei ellen politizálni, országát, nemzetét, romlásba dönteni.

Valóban joga van hozzá?

Egy egészséges társadalomban nincsen! Persze, ha az a matematika érvényesül, amit a magyar média tukmál a fogyasztókra, hogy a kormányt jelenleg támogató 30% több,  mint az ellenző 70% (m1, ma reggel) akkor minden rendben van. Hogy ezt eddig nem tudtuk, igen tanulatlanok lehetünk. Hála a médiának, hogy tanítja ezeket a buta embereket.

Kár, hogy azt az iskolát nem jelölik meg, ahol ezt tanítják.

Sokan tudják, hogy ezt az iskolát eu.-nak, imf.-nek hívják, és tanárai, a Stroszkán-félék, aligha felelnek meg az általános társadalmi elvárásoknak.

A világ nyugati fele, a megsemmisülésbe rohan. Az önjelölt irányítók, elpusztítanák az embereket, és csak annyit hagynának, amennyit könnyű szerrel lehet rémuralom alatt tartani, és megtermeltetni velük mindent, ami az irányító horda mesés életéhez szükséges.

Ez, szerintem szembe megy az emberiség többségének szándékával, és érdekével. Ezt a szemléletet, a lehető legsürgősebben el kell söpörni, képviselőit a hatalomból örökre ki kell zárni.

Nagy, és nehéz feladat ez.

Első lépésként, ennek a szemléletnek az intézményeit kell szétzúzni, melyeken keresztül, megvalósítják embertelen célkitűzéseiket.

Ezért kell az eu-ból, NATO.-ból és hasonlókból kilépni, és támadásuk elkerülésére, ellenérdekelt, erős, szabad, nemzetközi szövetséget létrehozni.

Béla László 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr294183162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása