évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Válasz Cgitár kommentjére

2012.04.07. 18:01 | béla lászló | 1 komment

 

  A komment:Amikor a kórus megszólal akkor Krisztinának azonnal abba kellene hagynia a beszédet nem túlkiabálni ezeket a kiképzett nem is tudom kiket. Feltétlenül a nézők tudomására kellene hozni, hogy ez a fajta modortalanság az igazság elhallgatására irányul.

  Kedves Cgitár!

Azt hiszem, "nyitott kapukat döngetsz". Szerintem már elég kevesen vannak az országban, akik nem tudják, hogy itt minden, az igazság elkendőzésére történik. Épp ezért becsülöm Schmitt Pál elnökurat, aki az ellentáborhoz tartozása ellenére, sportemberhez méltóan, nem volt hajlandó szembe menni az igazsággal. Nem volt hajlandó akkor sem, ha abban az időben, a disszertációk között, az övé, ugyancsak szokványosnak számított. (Gyurcsánynak, még plagizált sincsen, a Jobbik, felajánlotta, segít megkeresni...)

Amikor az utólagos ellenőrzések szóba kerülnek, az ilyen doktorokat elkapja a rángó idegbaj. Valódi kollégáik, sietve állnak mögéjük, hiszen annak idején ők intézték. Nem kell a "felső" 10 000-ret bemutatni. Vagy korruptak, vagy függenek, tisztelet a kevés kivételnek. Ma, ezek kezében az ország vezetése, azért tartunk itt. A vezetőnek, nem címekre és cafrangokra, de magyar, becsületes gondolkodásra van szüksége Magyarországon. Ez sajnos, most leginkább hiányzik, és semmilyen címmel, diplomával vagy járlatlevéllel nem pótolható. Nem szakértelem, de tisztesség, egyenesség, és hazaszeretet kell a vezetéshez. A többit a tanácsadó testületek megoldják. A politikusnak azt kell eldönteni, kikből állhat a tanácsadó testület, és abból is kinek, milyen tanácsát fogadja el.

Hosszú, és cifra ez a történet, és lassan alakul, de már látni a fényt az alagút végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr944370005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pénzes007 · http://rajtadmuliksikered.blog.hu/ 2012.04.08. 07:58:12

Már nagyon eleged van a mindennapi robotból, az állandó mókuskerékből? Itt az idő, hogy végre változtass az életeden! Regisztrálj most a honlapunkon és tanulj a legjobbaktól!

Családod anyagi helyzetét helyreállíthatod, csak a te hozzáállásodon múlik a sikered!!

Siess regisztrálj még ma, indítsd el a haszonszerzést, amely megváltoztatja az életed!!!A belépéshez szükséges linket megtalálod a rövid leírásokkal együtt a:

rajtadmuliksikered.blog.hu/
süti beállítások módosítása