évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mondhatnám, hogy nem értem…

2012.04.16. 23:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 … de nem mondhatom, mert nem lenne igaz.

  Ja, hogy mit nem értek?

Sok mindent, de csak egyenként tudom leírni.

  Nem értem pl. azt, kik ülhetnek, ebben az agresszív unióban, akik a közelmúltban, a tagállamok területén, önkényesen, ötvenmillió tojótyúkot ítéltek halálra. Sajnos értem, csak nem akarom érteni. Nem akarom tudomásul venni, hogy az emberek hagyják létezni az ilyen szervezeteket. Köztudott, hogy a globál-cionizmus, világszerte terjeszkedve, élelmiszerellátási monopólium kiépítésére törekszik. Ezért, szóban támogatja, gyakorlatban elpusztítja az élelmiszertermelő kisgazdaságokat, és szigorú ellenőrzés alatt tartja, a konszerneket. Már rég elmondták, csak az agyakig nem jutott még el.

Talán ennek jött el az ideje.


Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik elõadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt… …Az élelmiszer ellátást is szigorúan ellenõrizni kívánják. Ha a népesség növekedés nem lassul le, akkor igen gyorsan élelmiszerhiányt lehet elõidézni, és ez ráébreszti az embereket arra, hogy milyen veszélyt rejt számukra a túlnépesedés. De akár lelassul a népesség szaporulat, akár nem, az élelmiszer ellátást központilag szükséges ellenõrizni, hogy a lakosság táplálkozása biztosítva legyen. Ugyanakkor ennek az ellenõrzésnek meg kell azt akadályozni, hogy azok is eltarthatók legyenek, akik szembeszállnak a fennálló renddel. Éppen ezért jogszabályokkal tiltani fogják, hogy valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze kellõen álcázott módon, jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz, hogyha magunk állítjuk elõ az élelmiszereket, az veszélyes, mert nem elég steril, és elõsegítheti a betegségek terjedését. Kifelé tehát úgy fogják tálalni, hogy itt a fogyasztók védelmérõl van szó, de a valóságos ok az lesz, hogy korlátozzák, és ellenõrzés alatt tartsák az élelmiszerellátást, mert ez fontos hatalmi eszköz. Éppen ezért a saját élelmiszertermelést illegálissá kell tenni. Ha pedig valaki illegális tevékenységet folytat, akkor szembe kerül a törvénnyel, és bûnözõvé válik...  

Szerintem, egyetlen magyar sem akar bűnözővé válni, de éhen halni sem. Az unió tyúkirtása, és az Orbán kormány élelmiszertermeléssel kapcsolatosan tervezett intézkedései,törvénytervezetei, olyannyira illeszkednek ebbe, az idézett forgatókönyvbe, hogy minden európai polgárnak, elsődleges életvédelmi érdeke megakadályozni ezeknek a terveknek a végrehajtását, ezeknek a szándékoknak a törvénybe foglalását. Sajnos, nem elmebeteg, hanem nagyon is előrelátó, tömeggyilkos tervekről van szó. Nem egy, de számos fronton egyszerre. Ezek azt hiszik, hogy lerohanásos, mellébeszélős, félrevezetős módszereikkel, pármillió tömeggyilkosnak, sikerülhet hétmilliárd embert elpusztítani. Hitlernek sem sikerült. Igaz, ő szerényebben próbálta, de kevesebben is voltunk.

  Nagyon racionális pusztítás, a széndioxid program. Arra az eszement ötletre gondolok, aminek alapján, a technológiákban keletkező széndioxidot, a föld belsejébe (kimerült gázkutakba) kellene préselni. Ez nem csak azért őrültség, mert tetemes energiát, munkát, pénzt igényel, de azért is, mert a legsúlyosabb merénylet a Föld növényzete ellen. A pusztítók, mindig a tudományra hivatkoznak, de szelektív az érdeklődésük. A tudománynak, (amit igyekeznek szintén, szigorú ellenőrzésük alatt tartani) csak azokat az eredményeit veszik tudomásul, ami egybevág a szándékaikkal. Ami nyilvánvalóvá teszi a tévedéseiket, vagy szándékos pusztításukat, azt bölcsen elhallgatják.

  Kutató meteorológusok, évtizedekkel ez előtt megállapították a gleccserek rétegeinek elemzéséből, hogy a Földnek, mint a naprendszer jellemző bolygójának, ismétlődő hideg és meleg ciklusai vannak, melyeknek semmi köze, a légkör széndioxidtartalmához. Ezt nem nagyon reklámozták, mert akkor be kellett volna ismerni, hogy a széndioxid hisztéria, a vészharang, meg a kvóták, nem voltak egyebek, a holo-iparhoz hasonló pénzbányászati lehetőségeknél.

A béketűrő emberiség, gondolkodás és ellenőrzés nélkül benyelte, még aktívan támogatta is a fosztogatást. Amerika persze, kimaradt az aláírók közül.

Amit végképpen nem reklámoznak, az a legmodernebb biológiai, bio-meteorológiai  kutatások eredménye. Biológusok megállapították, és ellenőrizték, hogy a Föld légkörének széndioxid tartalma, már a magas törzsű fákra, veszélyes mértékben csökken. Tudományos tény, hogy a talaj közeli fűfélék fotoszintézise, a teljes növényzet asszimilációs tevékenységének kétharmada. Mivel a légkör alsóbb rétegeiben a nehéz széndioxid, erősebben koncentrálódik, ezek az alacsony növények, még akadálytalanul hozzájutnak.

Erdeink, már rosszabb helyzetben vannak. a fák lombkoronáinak szintjén, ez már nehezebben teljesül. Ha a széndioxid tartalom tovább csökken, lassan kipusztulnak erdeink, gyümölcsöseink, majd a magányosan álló fáink is. csak a füvek maradnak.

   Természetesen, ez csak a pusztítók szokásos rémületkeltő víziója, ami soha sem fog megvalósulni. A Föld, mint élő rendszer, vulkánkitörésekkel, hidrazin bomlással, vagy ki tudja milyen módon, egyensúlyba fogja tartani a rendszerét.

Természetesen nem árt, ha széndioxid-kvótákkal, a termelődő széndioxid földbenyomásával, és más, pénzpazarló őrült ötletekkel nem harcolunk ellene.

    Voltaképpen, csak egy dolgot nem értek. Nevezetesen azt, hogy a világ intelligenciájának gerincét képező, sokmillió európai embernek, együtt, nincs annyi éleslátása, akarata, és szervezőkészsége ahhoz, hogy egy ilyen szinten gonosz, vagy ostoba erőszakszervezetet, mint az unió, egyik napról a másikra elsöpörjön, és újjászerveződését örök időkre ellehetetlenítse. Csodálkozom az intelligens magyarságon, hogy mézesmadzaggal hagyta magát becsalogatni ebbe az őrületbe, és a Kárpát-medence önállóságra alkalmasságának ellenére, még mindig hajlandó a pusztítók parancsait teljesíteni.

 

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr754455819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása