évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

És egyben a válasz...

2012.05.02. 02:45 | béla lászló | 1 komment

 Kicsit unalmas lenne, ha mindenben egy lenne a véleményünk :)  Nem tudom, mennyire leszek épületes, de én nem a pártokban és a pártoskodásban látom a megoldást. Szerintem a pártok nélküli közvetlen demokrácia volna a megfelelő. A képviseleti demokrácia  alkalmatlan a nép képviseletére. A választás után a képviselők mire beérnek az alakuló ülésre már nagy részüket vagy megzsarolták, vagy megfenyegették, vagy megvették tisztelet a kivételnek. Ezért fontos kérdések fel sem merülnek. Megy a nagy birkózás a lényegtelen dolgokról. A Jobbik azt mondja, hogy újra kellene tárgyalni az államadósságot de azt, nem mondja, hogy azért mert az egész egy csaláson alapul és ezt el is kellene magyarázniuk, mert az, hogy ez uzsora az nem mond semmit az embereknek. Le kellene lepleznie ezt a csaló szisztémát és azt kellene keményen képviselni, hogy tiltsák be a kamatos kamat használatát, mert ez egy destruktív szisztéma ami megmérgezi

 az életünket! De az újratárgyalásnál meg az adósság átütemezésénél nem megy tovább a Jobbik sem sajnos. Ameddig az alapprobléma nem lesz megszüntetve addig folyamatosan fognak jönni az újabbnál újabb adók a teljes összeomlásig. Röviden ennyi lenne.
Üdv!

   Nagyon köszönöm, hogy megírtad, mit látsz jónak, és visszavonom azt a korábbi állításomat, hogy nem mindenben értünk egyet. Te, a magyarság jólétét,

biztonságát, megbecsülését szeretnéd. Én is, és a Jobbik is. Mindabból, amit mindannyian szeretnénk, mindenkinek más mutatkozik meg a felszínen.

Igaz, a hazug képviseleti demokrácia, nem megfelelő társadalmi forma, mert, ahogy mondod, valami módon befonhatók a képviselők. Kicsit rendhagyó ez ügyben a gondolkodásom, de eredményesnek hiszem. A jelenlegi „elit”, és a háta mögött álló erők, már a zászlócserénél megalkották a saját hatalmuknak, gazdasági hatalommá való átmentését. Jöttek a szabadság dumával, meg a nyugati életszínvonal hazugságával, meg a rengeteg „független” párttal, amiből

egyik, a parancsaikat lesi, a másik kiszolgálja őket, a harmadik felnyalja előttük a padlót. Ott volt a paletta, választhattál. És választottál, vagy nem mentél el, de aki elment, és akárhogy szavazott, legitimálta ezt a bandát.

   Közben, ezek dobra verték az országot, befűztek bennünket az unióba, megalkották a polgári eladósodást, és a munkanélküliséget, a teljes foglalkoztatottság helyett. Az unióval együtt, állami szinten bevállalták, az európai csendőrség belpolitikai beavatkozásának jogát.

   Mit jelent ez?

Ha erővel akarjuk megdönteni őket, Palesztínát , Afganisztánt, Ikakot, vagy Libiát csinálnak Magyarországból. Gondolom, ez neked sem szimpatikus.

Persze, nem is lenne egyszerű, mert rajtuk kívül, van még néhány erő a palettán, ami akár össze is fogna, egy Európa közepén végrehajtandó terrortámadás felszámolására, megelőzésére. Túlzottan biztosak ebben sem lehetünk, mert hivatkoznának a maastrichti szerződésre, és mivel valamennyi befolyással sok országban rendelkeznek, talán meg tudnák dumálni a világot, hogy ők, csak a „rendet” védelmezik. Igaz, nem szerencsések a pártok, de ebből az utcából, jelenleg, ez a legegyszerűbb kijárat.

Amit a Jobbik akar, nem mind teszi az asztalra, mert ellene használnák fel.

Így is, rengeteg ember van, aki megeszi a fasiszta dumákat, amit a többi párt, kivétel nélkül terjeszt a Jobbikról. Sokan ezért nem mernek rá szavazni, mert nem akarnak fasizmust. Nem tudják, hogy amikor a Jobbik ellen szavaznak, épp a fasizmust támogatják. Az a központosított államhatalom, amit az unió, meg a Viktor alakít, minden bőrt lehúz a polgárairól, kizárólagos uralomra tör, és mindenkit, mindenütt ellenőrizni akar, az maga a fasizmus. Ezt kevesen tudják.

Mindössze annyit tudnak róla, hogy a fasizmus, valami rossz, amit el kell kerülni, ezért fasisztákra nem szavazunk.

Nem e? Hiszen húsz éve azokat választjuk, más-más színbe öltöztetve.

Itt az eredmény.

  Mint írtam, a Jobbik sem teríti ki egészen a lapjait, de amit letett az asztalra, már attól is úgy néznek rá, mint a bika, a vörös posztóra. Még a választások előtt, valami ráncos barisnya, a szájába rágta a „buta” magyaroknak, hogy mindegy, kire szavaznak, csak a Jobbikra nem szabad. Sajnos, a szükségesnél többen fogadták meg ezt a „jó” tanácsot. Most, mindannyian élvezzük a gyümölcsét. Az is, aki nem ment el szavazni.

  Mit akar a Jobbik, amit hirdetni is hajlandó?

Megszüntetné a szabad mandátumot, hogy ne lehessen visszaélni a nép bizalmával. Azt akarja, hogy a képviselők visszahívhatók legyenek, ha nem azt képviselik a parlamentben, amire felhatalmazást kaptak.

Megszűntetné a mentelmi jogot, mint a felelősség elhárításának legegyszerűbb módját.

   Kilépne az unió erőszakszervezetéből, a NATO-ból, és a nemzetközi pénzrendszerből, saját független Forinttal, hogy ne lehessen az országot árfolyam spekulációkkal fosztogatni. Természetesen, összeveszni senkivel nem akar. Ugyanolyan mosolyogva akarja megköszönni az együttműködést, mint amilyen mosolyogva raboltak ki bennünket. Kétlem, hogy ennek hatására mindazokat, akik kényszerűségből vállalva a szolgaságot, ma uniós országban dolgoznak, kirugdosnák. a magyar munkaerőt, tudást és kreativitást, mindenütt értékelik a világban, és Magyarországon épp azért teremtenek élhetetlen feltételeket, mert másként nem tudnák megszerezni. Ha dafke, mégis ezt tennék, itthon tárt karokkal, és ezer munkalehetőséggel várnánk őket, hisz az újjáépítés, újjászervezés, rengeteg munkával jár. A parlamentben, minden kérdésről név szerinti szavazást, és nyilvános szavazólistát, hogy a választók ellenőrizhessék, saját képviselőjük mit támogatott, és mit ellenzett, ergo vissza kell e hívni, vagy maradhat a helyén. A fiatalok egészsége, állóképességének kialakítása, és a haza biztonsága érdekében, visszaállítaná célszerű időtartamban a sorkatonaságot, hogy csak néhány dolgot említsek.

Az unió biztosan bedől, ez csak idő kérdése. Számunkra az a kérdés, hogy a magyar tisztesség okán, most is megmaradunk e, utolsó csatlósnak, mint a korábbi konfliktusokban, hogy az összeomlás magával rántson, vagy tanulva az előzményekből, nem patkányok módjára a süllyedő hajóról, hanem emelt fővel, magyar büszkeséggel szálljunk e ki a mókuskerékből.

   Az államadósság újratárgyalását is egészen másként gondolják, mint azt sokan hiszik. A magyarság, soha egy fillérrel senkinek nem maradt adósa, most sem fog. De, minden bevételezett pénzt, amit ide is adtak, és nem uzsorára írtak jóvá, összegezni kell, ebből az összegből le kell vonni mindazt a kárt, amit a privatizáció IMF kicsikarása eredményezett, és a végén kijön, hogy ki tartozik kinek, és az adós fizessen.

  Még néhány mondat a képviseleti demokráciáról.

Ha a Jobbik megvalósítja a képviselők visszahívhatóságát, sem zsarolni, sem megfélemlíteni nem lehet őket. Ha megveszik valamelyiket kilóra, a választói visszahívják. Az újakat, ismét meg kell venni, ha lehet, és így, előbb utóbb mindenki sorra kerül. Ez persze egy vicc, de a magyarság sorsa és jövője, nem lehet az. Én, azért hiszek a jobbiknak, mert akit mindenki támad, aki az országot romba döntötte, az csak valami jót akarhat az embereknek, és az országnak.

Üdv:

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr174483366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cgitar 2012.05.02. 21:54:05

Teljesen egyetértek amit írtál.
Éppen ezért továbbra is azt vallom, hogy a teljes igazságnál nincs nagyobb erő, ezért kell mindenkivel megismertetni !
süti beállítások módosítása