évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A csippkorszak betörne…

2012.05.12. 22:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Korábban írtam, miként akarja a globalizmus eszelős világuralmi törekvése, az emberiséget, a bankoligarchák háziállatainak szintjére szorítani. Miként akar korlátlan ellenőrzése alá vonni mindenkit.

   Ez, sajnos, nem agyrém, de konkrét, nyomon követhető törekvés, amit egy lassú folyamatként próbálnak lenyomni az emberek, nemzetek torkán. Azért nem egyszerre, mert ha máról holnapra előállna bárki, hogy márpedig kötelezően minden emberbe kutyacsipet ültetnek, annak jó esélye lenne a meglincseltetésre.

   Hogyan kezdődött?

Természetesen, a technikai feltételek kialakulásával.

Amikor ez elektronikus adatkezelés, felváltotta a lyukkártyás rendszert, már bontakozni kezdett a törekvés. Kitalálták, és különböző módszerekkel népszerűsíteni kezdték a bankkártyákat. Ez azzal járt, hogy ha egy bankkártyát betoltam egy terminálba, abban a pillanatban, a teljes nacionálémmal együtt, minden, a rendszerhez tartozó terminálon, megjeleníthetővé vált, hol mikor, milyen tranzakciót hajtottam végre. Ezt az infót a rendszer eltárolta, és bármikor visszakereshető volt a sor, ami rám, ill. az adott kártyára vonatkozott.

Ez után következtek a mobiltelefonok, amik akkor is nyomon követhetők, ha nem használják azokat. Ha tartozik hozzájuk áramforrás, a rendszer a bejelentkezés erejéig elindíthatja azokat, hívhatja, vagy csak megfigyelheti. Ha a tulajdonos nem akarta nyilvánosságra hozni a pillanatnyi tartózkodási helyét, ki kellett vennie az akkut.

Hol tarunk ma?

Általánosan a vazallus irányítású munkahelyek, bérfizetés megtagadásának terhével, dolgozóikat bankkártya, bankszámla használatára kötelezték.

Már a mágnesszalagos kártyák korában is, mindenkiről tudták, mennyi a  jövedelme, hol, mikor mire, mennyit költ. Van e megtakarítása? Ha valakinek a vártnál több volt, ez a hír, valami „véletlen” folytán eljutott a cégéhez, és rövid úton csökkentették a fizetését. Mostanra, kitalálták a csipes bankkártyát.

Már nem kell terminálba tolni, hogy lekérjék róla az adatokat. A rendszer GPS módjára nyomon követi, ellenörzi a forgalmát, helyét, a tulajdonos adataival együtt. Most már, hiába hagyja otthon a polgár a mobilját, ha magával viszi a bankkártyáját, ugyanúgy figyelik, ha akarják. Már a gyermekeink diákigazolványa is ugyanilyen, de jön az elektronikus útdíj, és még egy sor más „ésszerűsítés” aminek kapcsán, mindenki kénytelen lenne, valamelyik nyomkövetőt magával vinni.

    Ha ezt is benyeltük, - és hiszik, hogy be fogjuk -  jön, a közalkalmazottak számára kötelező kutyacsip. Egészen pontosan nem kötelező, de anélkül, majd nem lehet közalkalmazotti státust betölteni, mert ugye, az intézmények biztonsága, a belépés ellenőrzése, meg az egészségi állapot monitorozása, és még ki tudja hány hazug duma.

  Nem kell ezt megvárni! Sokkal előbb kell őket semlegesíteni, mintsem ezt megtehetnék. Ezek mindenkit becsippelnének, mert akit sikerül, az képtelen lesz a tudati felemelkedésre, és örökké, az ő szolgájuk marad, ameddig táv irányítva

„ ki nem kapcsolják”.

Szerintem, nem kell ez nekünk. Inkább örüljünk, ha segítenek őket eltakarítani, és élhetünk békében, nyugalomban, jólétben, biztonságban, egyenlőségben, becsületes munkánk után. Én, biztosan nem fogom hiányolni egyiket sem.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr944504811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása