évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nehéz harc folyik…

2012.06.18. 08:42 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nehéz harc folyik…

   A görögök meghátráltak. A jelek szerint, még mindig, a szükséges és megengedhető befolyás többszörösével rendelkezik a cionista-globalista lobbi, az európai nemzetállamok politikájában. Egyenlőre, folytatódhat, most éppen Görögországban, a nemzetállamok felszámolásának fasiszta forgatókönyve.

A világ elutasította a nacionalista fasizmust, annak belátható veszélyei miatt.

Álmában sem jutott eszébe senkinek, hogy ezt, egy internacionalista fasiszta pusztítás követheti. Követte, és még mindig követi.

   A görög nép, nagyobbik fele meghátrált. Engedett, az internacionalista globalista zsarolásnak. Többen választották a biztos felszámolást, a módszeres kiéheztetést, a bizonytalan, ám reményteljes szabadság helyett. Ismét folytatódhat a „privatizáció”, a nemzeti vagyon kifosztása, a szigetek, kikötők, stratégiai közüzemek, és minden görög tulajdon átjátszása, belső árulók segítségével, a cionista zsarolók kezére. Jól látható, mitől ijedtek meg a görög választók. Olyan következményekkel fenyegették meg őket, mint az országos áramszünet, és hasonló ellehetetlenítő hatások, melyeket valójában, egy egészséges nemzetállam korrekt vezetése alatt, képtelenek lettek volna megvalósítani. Elhitték a fenyegetés megvalósíthatóságát, holott, az első elbitorolt erőmű leállítását követő azonnali államosítás, hamar ráébresztette volna, a bitorlókat, helyzetük ingatag voltára. Ma, Európában, a katonai agresszió veszélye, nulla. Ahogyan Hitler, anno, annektálta Ausztriát, megtámadta Lengyelországot, mögötte, egy érdekazonosság volt, egy sztálini Oroszországgal. Senki ne értékelte súlyának megfelelően, a nacionalista-fasiszta törekvéseket. Komoly népirtásba torkolltak az események. Ma, az európai államok, legalább is azok népei, pontosan látják, hiszen saját bőrükön érzik, az internacionalista-fasiszta hatalom kiterjesztésének gyilkos következményeit. A koncepció azonos, csak a kaftán különbözik. Mögötte, ugyanúgy egy meghatározható csoport áll, mint a nacionalista-fasiszta törekvések mögött, csak annál, sokkal gátlástalanabb módon pusztít. Egy, a kiterjesztés támogatására irányuló katonai agresszió, nagyjából olyan hatással lenne, mint amikor egy bottal, darázsfészekbe piszkálnak. Nem olyan erős ez a bagázs, mint amilyennek hiszi, és hirdeti magát. Fennmaradását, kizárólag a népek toleranciájának köszönheti. Ez a tolerancia látszott elfogyni a görögöknél. Elutasították a fojtogatást, és a szabadság irányába léptek. Egész Európa, és az egész világ népei, lélegzetvisszafojtva figyelték az eseményeket. Egyenlőre, győzött a zsarolás. Lehet tovább figyelni, melyik nemzet lesz végül, aki karakánul, bátran kiáll a túlélése mellett. A jövendölések szerint, épp a magyarságnak kell a példát megmutatni, Európa, és a világ népei számára, az internacionalista-fasiszta világhódítás megállítása és felszámolása tárgyában.

  Nehéz várakozás ideje ez, minden nép, nemzet számára, de a siker, nem lehet kétséges. Régi magyar bölcsesség, hogy „sok lúd disznót győz”, és ezt semmilyen fasiszta hódítás, nem tudja megváltoztatni. Késleltetni lehet, mint most a görögöknél, de Isten malmai, lassan de biztosan őrölnek.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr544595239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása