évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A Kárpát-medence biztonsága…

2012.06.29. 10:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Eleinte nem értettem, miféle érdeke fűződhet bárkinek ahhoz, hogy egy ország, egy terület életlehetőségeit megszűntesse. Nem tudtam kinek jó az, ha a magyarok a létminimum szélén tengődnek. Amikor Gyurcsány, a televízió nyilvánosságában a nép arcába mondta „el lehet menni” még mindig azt hittem, a Kádár korszak bezártságának ellentétéből akar politikai tőkét kovácsolni.

Sajnos tévedtem.

 

   Most, hogy a komolyabb átalakulások kezdetüket vették, érkeztek különböző forrásokból a figyelmeztetések – magyarok, ne hagyjátok el a Kárpát-medencét.

Ez egy kitüntetett terület. Fekvésénél, természeti adottságainál fogva, a később bekövetkező katasztrófák (földrengések, időjárási szélsőségek) túlélésére a legalkalmasabb hely a földön. Akkor értettem meg, mi okozza, a fokozott bevándorlási szándékot. Ez, az elmúlt idők kormányainak bevándorlási

politikájára terelte a figyelmemet, és megdöbbenve láttam, hogy mindegyik, futószalagon hordja az idegeneket hazánkba.

Nem baj!

A baj az, hogy az a bizonyos kettős mérce, amiről az igazságszolgáltatásban beszélnek, nem csak az igazságszolgáltatásban, de a foglalkoztatásban, és a bérezésben, ugyanúgy működik. Nem tudtam, miért hozzák létre a kormányaink, a hivatalok ellenőrzésének hivatalát ellenőrző hivatalt, miért ruházzák fel őket a korlátlan bírságolás jogával, most kezdem érteni. Ezekbe a hivatalokba el lehet úgy dugni embereket, jó fizetés mellet, hogy nem nagyon tűnik fel. Mellettük, a tényleges munka elvégzésére, mindig akadnak helybeliek, szerény bérezésért. Az egész értelmetlen adminisztráció fenntartásának költségét pedig, fedezik azok a bírságok, melyeknek kivetésére, az eldugott emberek, a munkavégző helybelieket kötelezik. Lehetne itt említeni a kivetett bírságok arányát a multik és a magyar kereskedők között, de erről nincsenek pontos adataim. Gyanítom, hogy az arány hasonlatos az adózás arányához, amelyben a forgalom nagyobb részét bonyolító multik, az adók összértékének kisebb részét fizetik.

 

Ez mind kellemetlen, elhiszem. Még is, arra kérem a magyarokat, ne hagyják el a hazát. Inkább figyeljenek a választásokon, hogy olyan kormányok kerüljenek hatalomra, amelyek ezeket a tendenciákat megfordítják. Elnéptelenedő falvainkat nézve, egyáltalán nem aggódom a bevándorlók miatt. Sokan elférünk ebben az országban. A fontos csak az, hogy a munkában (és fizetésben) a magyarok is megtalálják a helyüket, a termelő eszközök, és termőföldek, a helyben lakók kezében legyenek, és megszűnjenek, a szándékosan gerjesztett megélhetési gondok, amelyek a magyarokat elvándorlásra kényszerítik. Ne lehessen különbség, kiváltképpen ne a magyarok rovására a jogokban és lehetőségekben, és ne a bevándorlók akarják, vagy éppen határozzák meg, a magyarországi események alakulását.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr964618796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása