évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem kell az antiszemita duma!

2012.07.10. 11:54 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem kell az antiszemita duma!

   A fél világot telesírják a Magyarországra befészkelődött cionisták az állítólagos antiszemita társadalmi folyamatok miatt. Ideje felszámolnunk azokat a jelenségeket, melyeknek közvetlen folyományai, az antiszemitának mondott társadalmi reakciók

.

    Ha meg akarjuk szüntetni a káros következményeket, nem elég a tüneti kezelés. Nem elég pl. törvénnyel büntetni a holokauszt tagadását. A törvénynek, ugyanilyen szigorával kell eljárni, a holokauszt felemlegetőivel szemben is.

Az eltelt idő ismeretében, a holokauszt felemlegetése gyűlöletbeszéd. Alkalmas gyűlölet szítására, olyan emberekkel szemben, akiknek ezekhez az eseményekhez, életkoruk folytán, köze sem lehetett. Ahogyan nem rendezünk emléknapokat Magyarországon a Don-kanyar áldozatainak, egyéb áldozatoknak sem indokoltabb.

   Ez persze, csak egy apró része az ellenszenv forrásának. Az antiszemitizmusnak nevezett önvédelmi reakció, számos egyéb forrásból táplálkozik. Ezek a források jelen életünkben, rohamosan erősödnek és szaporodnak. A jelenség visszaszorításához ezeket a forrásokat kell lezárni.

Nincs helye Európában, egy „Purim” ünnepnek például, ami nem szól egyébről, mint egy birodalomnak egy zsidó nő áltat történt megrendítéséről. Lehet ezt felszabadultan ünnepelni Izraelben, de Európában ez provokáció.

    Nagyjából olyan, mint ha Izraelben élő német kisebbség (ami eleve lehetetlen) port rugdosva ünnepelné, dallal, tánccal a holokauszt eredményességét. Úgy e? Még a gondolata is vérlázító. Az ellenkezője sem más.

Természetesen, egyetlen európai országnak, nemzetnek nincs kifogása, semmilyen vallási ünnep ellen,m ha az a zsinagóga falain belül marad, látványát, és hatását illetően egyaránt.  Az viszont gusztustalan, ahogyan teszik el az útból a cionisták, a nekik nem tetsző embereket, mint a román elnököt.

Nem kevésbé vérforraló Magyarországon, a zsidó vallási ünnepek látványos köztéri ünneplése. Mi sem megyünk Jeruzsálembe, az általuk meggyilkolt Jézus feltámadását ünnepelni. Ezek elvi dolgok, ahogyan az is, miként ülhet bírói székben Magyarországon olyan ember, aki a törvényeket eltérő módon értelmezi, ha egy keresztény, vagy egy zsidó az eljárás alanya. (szoborfestések stb.)

  Ezeket a forrás-okokat kell pánik-szerű sebességgel felszámolnunk. Abban a pillanatban, ahogy megszűnnek a zsidó provokációk, a kettős mérce, a közhatalom kisajátítása, okafogyottá válnak, és megszűnnek, az antiszemitának mondott, magyar önvédelmi reakciók.

   Lehet, hogy ők ezt nem nézik jó szemmel, talán másként szeretnék, de ez még mindig Magyarország, és az is marad. Megszűnik a bankvitsaft, az idegen befektetők támogatása, a magyarok kirekesztése, mert a magyarok így akarják.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr924639642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása