évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A nyalás megy, a bűn marad

2012.08.17. 10:45 | béla lászló | Szólj hozzá!

A kormány megerősítette az Amnesty-nek: a cigánybűnözők helyett az ellenük védekező magyarokat fogja üldözni a jövőben is

Magyarország kormánya elkötelezett az állampolgárainak védelmét illetően, függetlenül etnikai, kulturális és szociális identitásuktól, és nem tolerálja, hogy a kisebbségeket és etnikai csoportokat fenyegessék - emelte ki a Miniszterelnökség Nemzetközi Kommunikációs Irodája abban az állásfoglalásban, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.


A védelemre szoruló devecseri cigányok

Az iroda az Amnesty International (AI) magyar kormányhoz intézett és szerdán nyilvánosságra hozott levelére reagált, amelyben a magyarellenes szervezet azt követelte, hogy a magyar hatóságok tegyenek többet a "roma közösségek" megvédéséért. (A cigánybűnözők által tizedelt magyarság védelme persze senkit sem érdekel. Akit pedig mégis, azokat "kvázi paramilitáris csoportokként" emlegeti a továbbiakban a közlemény, akik ellen határozottan fel kell lépni - a szerk.)

A válaszközlemény hangsúlyozza: a kormány nem tolerálja a kisebbségek és etnikai csoportok bármiféle fenyegetését. A kormány felelőssége annak biztosítása, hogy Magyarországon mindenkinek lehetősége legyen dolgozni és hozzáférni az oktatáshoz (ez a kettő minden cigány vágya - a szerk.), illetve hogy a békés együttélés feltételei a közösségek között megerősödjenek. "Devecserben néhány ember felelőtlenül megpróbálta aláásni e feltételeket" - írják, és higgye el a kedves olvasó, nem a magyarokra támadó cigány hordára gondolnak, hanem a terror ellen tüntető adófizető állampolgárokra…

 

A cikk még folytatódik, megtalálható a kuruc.infón, de sokkal lényegesebb a

 tendencia felismerése, ismerete.

A legérdekesebb ezek közül, véleményem szerint, tudni, hogy az ENSZ. És annak minden alszervezete, a VHO, az Amnesty… és minden, magát a nemzetek felettinek hirdető, és a valóságban a nemzetek fölé emelkedni akaró szervezet, cionista alapítású, és az ilyen direktívák végrehajtásában érdekelt, azon dolgozik. Ez elmondható a bankoktól az ipari óriásvállalatokon át egészen a segélyszervezetekig, egy tökéletes, és tökéletesen megtévesztő rendszerbe foglalva. Ez a csoportosulás, az emberiség, és a föld értékei feletti abszolút ellenőrzés kiépítéséért dolgozik. Ennek birtokában, egy világkormány létrehozását tervezi. Ez a világkormány lenne hivatott, a már ma is, sok helyen fellelhető kettős mérce általános elterjesztésére, az emberiség 500 millió feletti létszámának meggyilkolására, és a kiválasztottak, élet-halál urakénti hatalmának

kialakítására és fenntartására. Ennek részei a laborokból rejtélyesen kiszabaduló kitenyésztett kórokozók, mint az Amerikában már pusztító „Nyugat-Nilusi” vírus, de a Magyarországi cigány-kérdés is.

   Maradjunk most a témát adó cigánykérdésnél, amit a legjobban átláthatunk.

Miért nem volt jelentősebb baj, korábban, a cigánysággal?

Korábban, működött az ország. Ebben a struktúrában, meg volt a cigányság tere, munkája, élet-lehetősége, ahogyan a magyaroké is. Rendszerváltásnak, és privatizációnak hirdetve, a szemünk láttára felszámolták az ország működőképességét. Megszűntették a lakosság, elsődlegesen a cigányság munkalehetőségeit.

   Azt, tárgyilagosan el kell ismerni, a cigányság, alkati adottságánál, gondolkodásmódjánál fogva, mindig a legkönnyebb utat keresi a megélhetéshez.

Kevés kivételtől eltekintve, nem képez tartalékokat. A ma megszerzett javakat ma éli fel, és elvárja, hogy a szükséges javak, holnap is megszerezhetők legyenek. Ha ez az elvárás nem teljesül, akkor a még könnyebbnek ítélt út, a bűnözés felé fordul. Elég ennyit tudni a természetükről, hogy belőlük, hatékony lakosságpusztító erőt lehessen kovácsolni. A cionisták pontosan tudják, és ezt a tudásukat, ellenünk és a cigányság ellen, fel is használták.

   Ki ne emlékezne rá, mindezt hogyan tették? Megszüntették az állami építőipart, mind magasépítési, mind útépítési vonatkozásban. Ezzel, megszűntették a cigányság jelentős részének munkahelyét. Ekkor a felszabadult munkaerő, a még működő háztáji, és mezőgazdasági kisüzemek felé fordult, ott leszorítva a bérszínvonalat.

Ennek ellenére, ha keserves megélhetést, de valamilyet még talált a cigányság ezen a területen. Ekkor, és ki ne emlékezne rá, a cionista kollaboráns hatalom, helikopterrel kutatta a területeket, ahol a földeken munka folyt, hogy az illegálisan foglalkoztatott munkaerő foglalkoztatását ellehetetlenítse. Sikerült. Ezzel, bezárták a cigányság előtt, a nem bűnözésből származó jövedelemszerzés utolsó kapuját. Sikerült megvalósítani a cionista terveket, sikerült létrehozni egy népességen belül egy jól körülhatárolható kisebbséget, aki, más lehetőség híján, a többség fosztogatójává válik. Ezt, törvényekkel támogatva, (megélhetési bűnözés) a pusztítás elképzelni is nehéz mértéke is megvalósítható. Mára ez túlcsordult az emberi tolerancia gátjain. A megtámadott népesség, nyilvánvalóan védekezni kényszerül. Erre szerveződött spontán, a Magyar Gárda, amit a kollaboráns hatalom ellehetetlenített. A mai napig, minden védekezési reakciót üldöz ez a hatalom, és igyekszik büntetlenséget biztosítani a magyarok ellen bűncselekményeket elkövetők számára. Ez tény, (pl. a veszprémi gyilkosok ítéleteinek durva enyhítése) tovább mélyíti az ellentéteket. Ezek, a hatalom szándéka szerint, helyi konfliktusokat, reményük szerint polgárháborút is kiválthatnak, amiben lehetőség nyílna a magyarság, és a cigányság, felelősség nélküli, számolatlan irtására is.

 

     Ennyire nem vagyunk sötétek, sem indulatosak. Nincs messze az idő, amikor az ország élére, a kollaboráns politika helyett, magyar gondolkodású, magyar érdekek szerint cselekvő kormány kerül, ha mi magyarok, egységesen így akarjuk. Ezzel megszűnik a kettős mérce. Megnyílik a lehetőség a hazaárulásban vétkesek megbüntetésére, és az általuk ránk uszítottak leállítására. Megszűnnek az ellentétek, és elindul az élet, egy normális mederben. Az a fontos, hogy a hatalomból kivetett kollaboránsokat, nagy biztonsággal elzárjuk, a hatalomba való visszakerülés legkisebb lehetőségétől is, és velük ellentétben, gyakoroljunk méltányosságot a felelősségre vonásokban. Ne az elpusztítás, csak a tökéletes kirekesztés legyen a cél.

  Ezt követeli az élet tisztelete, az Isteni megbocsátás elvárása, és az emberbaráti szeretet egyaránt. Az, hogy ezek a dolgok a cionistákból és kollaboránsaikból hiányoznak, egyáltalában nem jelenti azt, hogy belőlünk magyarokból is hiányozhatnak.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr854717122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása