évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Már Budapesten is megjelent a bagoly!

2012.08.24. 10:58 | béla lászló | Szólj hozzá!

Már Budapesten is megjelent a bagoly!

 

   Óvakodjunk tőle!

Friss hír a hajóhinta Budapesten. Természetesen nem az a hajóhinta, amit a régi vásárokból ismerünk, melyben a legények megmutathatták a lányoknak, olyan szinten is képesek meghajtani, hogy átfordul, és körbe forog fejjel lefelé. Ez egy szórakozás, egy demonstrációs lehetőség, egy virtus, ami egyben bátorságteszt is.

   A mai hajóhinta, egészen más. Tudjuk, hogy a világot romba dönteni, majd elnyelni készülő hatalom, a globalizmus, a szabadkőművesek illuminátusai, folyamatosan „hintában” tartják, becsapják az embereket. Hamis indokokat megjelölve, bitorolt hatalmuk birtokában, embernyomorító intézkedéseket hoznak, ügyelve arra, hogy mindig lehessen az emberek érdekében valónak feltűntetni minden pusztítást. (Pl.: a magyar termelő ipar felszámolásakor a gazdaságtalanság volt a hamis indok)

    Mindezen pusztítások véghezviteléhez, konkrét hatalomra, intézkedési lehetőségre, jogra van szükség. Ennek megszerzésében és fenntartásában van jelentős szerepe az illuminátusok vonatkozásában a fekete mágiának. A legtöbb ember itt fejezi be a gondolkodást/érdeklődést, mondván, - sült baromságokkal nem foglalkozik. Azt hiszem ez súlyos hiba, és jelentős szerepe van az emberiség mai helyzetének ijedtén alakulásában, az illuminátusok megengedhetetlen előretörésében, a világméretű, és egyre növekvő globalista terror kialakulásában. (drónok, droidok, rendőrállamok, katonai agressziók) A fekete mágia sajnos létezik, sőt, kiválóan működik. Hatalma épp attól nő, hogy sokan a létezését is kétségbe vonják.

    Egyik legjellemzőbb jelképe a bagoly. Eredeti tulajdonságai megegyeznek a pusztító emberi közösségek óhajtott, és létező tulajdonságaival. Kiválóan lát a sötétben, tökéletesen rejtőzködik, hangtalanul repül, észrevétlenül közelít, és mindig orvul, meglepetésszerűen ejti áldozatait. A fekete mágia segítségével hatalmat szerzők, okkult szeánszokon áldoznak, egyebek közt a bagoly jelképének. Hírek terjednek arról, hogy ilyen szeánszokon gyermekáldozatokat is bemutatnak, de nem ebben van a lényeg. A hatalomért való könyörgés annál eredményesebb, minél többen teszik, es minél nagyobb hálát éreznek a megkapott lehetőségekért. A sátánista erők, egyáltalában nem elhanyagolhatók.

Az egyház, nem véletlenül tiltja a mágiát, hiszen ez az egyetlen mód, hatalmának rombadöntésére. Miközben Istentelennek, sátáninak mondja a fekete mágiát, ő maga nyíltan támogatja a mágiával hatalomra kerülő csoportokat.(KDNP)

      Lehet ezekre a dolgokra az agyrém bélyegét sütni, de ez épp olyan hülyítés, mint amelyek idáig juttatták világunkat. A dolog komolyságának legfőbb bizonyítéka a hintán megjelenített bagoly. Ha fontos nem lenne, a mindenkit folyamatosan megszorító zsugori banda, áldozna e, egy fillért is a megjelenítésére? Ugye mindenki tudja, hogy nem.

  Miről is van szó?

Kilencszáz valahány iskolát újítottak fel Magyarországon, állítólag EU. támogatásból. Ennek reklámozására adott hatmilliót egy cégnek az állam.

Ez a cég készítette közterületen a hintaló jellegű hintáztatható hajót, rajta a bagollyal. Aki csak ránéz, ha egészséges lelkületű, hálát érez az áldozatos segítségért, iskoláink támogatásáért. De ez a hála, a jelen lévő szimbólum miatt, a bagoly felé irányul, és azoknak a hatalmát erősíti, akik állították/megrendelték.

    Hogyan védekezhetünk?

Ha elkerüljük, észre sem vesszük az emlékművüket. A pedagógusok, óvónők, felsőbb utasításra, vagy önszorgalomból, csoportosan viszik oda gyermekeinket.

Az ártatlan csöppségek, a hintázás nyújtotta élményért, nyitott szívvel a legőszintébb hálát érzik, hatalmas energiát adva, tudtukon és szándékukon kívül a gonoszság képviselőinek. Kérjük meg az óvónőket, ne vigyék ilyen helyre gyermekeinket. A játszótereken nincsenek baglyok, az élmény pedig közel ugyan az.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr854729244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása