évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Toleranciánk újabb eredménye.

2012.09.01. 18:20 | béla lászló | Szólj hozzá!

A "rendőrök" bűnözőként bánnak a dolgos magyar emberekkel - olvasónk tegnapi tapasztalatai

Adjon az Isten Kurucok!
Van egy helyes kis csapatunk. Jófajta, tisztességes, dolgos magyar emberek vagyunk. Úgy ismerkedtünk össze, hogy hajnalban egy járaton utazunk már évek óta munkába. Az idők során baráti kapcsolat alakult ki köztünk, így reggelente utazás közben megosztjuk a velünk történteket. A tegnap reggeli történet azonban minden képzeletet felülmúló, felháborító eset, ezt osztom meg veletek.
A baráti társaságunk egyik párjánál pénteken hajnalban megjelent a rendőrség és bilincsben vitték el a pár férfi tagját. Történt mindez azért, mert egy soha meg nem kapott, át nem vett bírósági idézés arra a napra szólt. Nem számít, hogy az érintettnek nincs tudomása róla. A történethez az is hozzátartozik, hogy múlt csütörtökön súlyos autóbaleset érte, ami miatt levegőt alig tud venni, feküdnie kellene és reggel fél 9-re időpontja volt orvosi vizsgálatra. Az erről szóló papírt megnézve a sünök csak annyit válaszoltak, hogy az sehol nincs leírva, hogy feküdnie kell. Természetesen így az orvosi vizsgálaton sem tud megjelenni, ami neki most létkérdés.
Amíg összekészülődött, végig mellette álltak, még azt sem engedték meg, hogy csukott ajtók mögött öltözzön fel. Arra hivatkoztak, hogy szúróeszközt vehet magához. A szükségletei végzése közben is az ajtóban álltak. Majd mobiltelefonját elkobozták és bilincsbe verték, mint egy hétpróbás bűnözőt. Minderről semmilyen jegyzőkönyv, vagy irat nem készült, így a párja azt sem tudja most, ha érdeklődik a bíróságon, milyen ügyiratszámra hivatkozzon.
Úgy hurcolták el, hogy fogalma sincs, milyen ügyben vádolják.
Annyira megdöbbent ez a történet, hogy ezért írom le. Mostantól úgy érzem, hogy ez bármikor bármelyikünkkel előfordulhat, a maradék biztonságérzetem is elszállt, ami a hazánk körülményeit tekintve még volt. Az jut eszembe, hogy amikor ugyanezen a környéken néhány éve az utcánkban egy éjjel több házba betörtek, ugyanez a rendőrség többszöri hívásra sem jött ki soha az életben.
Na, ez itt kérem Magyarország.
Szili



További részletek: http://kuruc.info/r/20/100736/#ixzz25EVlo3Tj

  Ezt hívják a szabad nemzetállamokban rendőrállamnak. Ilyen eset, a sötét Rákosi korszakban volt jellemző. Ezt köztudottan 56 követte. Nincs olyan hülye hatalom, aki a kötélhúzásnál számolna a kötél elszakadásának, és a visszacsapódó kötélvégnek lenyakazó hatásával. Ha számolna vele ésszel húzná a kötelet. Ezek ész nélkül húzzák. A kötél sem jelzi előre mikor szakad el.

A mai helyzet nem jellemzően magyar. Amerikában ma, elnöki jóváhagyással a nyílt utcán bárki lelőhető, elfogható,. és korlátlan ideig fogva tartható, minden bizonyíték nélkül. Több tízezres koncentrációs (fema) táborok állnak készenlétben. A hatalom, egy szint után, a gondolkodás és józan ítélőképesség akadályává válik. Rákosi is azt hitte, az ÁVH. a rendőrséggel karöltve képes lesz megvédeni. Én beszéltem emberekkel, akik még látták a körút lámpavasain lógó ávósókat. Ha a kötél szakad, törvényszerűen borotvál is. 

   Ma, a világosabban gondolkodók, a gonoszság elutasítói, tudatosodásukhoz, intergalaktikus segítséget, látókör szélesítését eredményező energiákat kapnak. Mindezt azért hogy az elkerülhetetlen változást, ne a kötél szakadása, hanem az esztelen húzás megszűnése, a társadalom békés átrendeződése jelentse. 

   Én szorítok a földön kívüli döntnökök jó szándékú törekvése eredményességének, mert utálom a pogromkat, és minden "jogos"(nak mondott) és jogtalan öldöklést a világban.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr604746144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása