évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vásárhelyi híres promenádon...

2012.09.05. 00:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

Vásárhelyi híres promenádon…

Fidesz szekér zörög minden sávon

Nő az adósságom, én már azt sem bánom

Vásárhelyi híres promenádon

    Így mulat egy magyar! Húzd rá cigány csak azért is, ha mindjárt az ingemért is. Miért? Olyan sokan vagyunk ebben az országban, akinek még két inge van?

Vagy legyen már az, az egy is a kutyáké, ami még van?

Igen!

Jól haladunk. Mindig megszavazzuk az országot kiárusító, magyarnyomorgató, idegenpártoló „magyar” kormányainkat. És mindet velünk szavaztatták meg.

Veszett a fejsze, vesszen a nyele is?

Ez nem így van! A haza, nem lehet a veszett fejsze, ahogyan egy nagy múltú mezőváros, nem lehet a veszett fejsze nyele.

Tragikus, hogy a magyar, ott sem javít, fordít a sorsán, ahol tehetné. Nem hiszem el, hogy egy gyöngyöspatai terrorhullám képes csak rávenni a magyarokat a kiállásra önmaguk életéért, jövőjéért, hazájuk védelméért.

Hiszem, hogy a magyarság rádöbben, milyen erő birtokosa, és nem fél élni ezzel az erővel.

  Tudom, sokkal kényelmesebb lapulni a langyos vízben, mint vállalni a harcot, megragadni, ami a miénk, és nem adni önként a fosztogatóknak. Sokan, mégis ezt tesszük. Minden vásárhelyi magyar, büszke lehet magára. Mindenki részt vállalt a döntésben.

Aki elment szavazni és a pusztítókat támogatta, éljen jól az ebből származó előnyökből. Aki elment, és a pusztítók eltávolítására szavazott, büszke lehet a kiállására, mert megtette, ami tőle, ebben a helyzetben elvárhatott a haza.

Aki a távolmaradásával, otthon meghúzódva akadályozta meg a gonosz eltávolítását nem hiheti, hogy ezzel megszerezte a hatalom jóindulatát, Ez a hatalom, mindig a magyarság ellensége volt, ma is az, és az is marad, ameddig létezik

   Akinek kétségei lennének a vélemény megalapozottságát illetően, az nézzen az ország helyzetére, az árakra, a jövedelmekre, az egészségügyre, az oktatásra, a foglalkoztatásra. A süket nemzeti szöveg, és a hamísított statisztikák, nem oldják meg az ország gondjait. Azzal, hogy sok ezer dolgozni vágyó emberből, sok ezer megszégyenített „utcaseprőt” csináltak, csak a statisztikát kozmetikázták.

Elérték, hogy még dolgozzanak is, megalázó alamizsnájukért. Termelő munkát, alig végez valaki közülük. Ennek a bandának jó a buta magyar, még jobb a nélkülöző, de legjobb magyar a halott magyar. Nekem ez visszaköszön a vadnyugatról, ahol több millió őslakost irtottak ki hasonló szemlélet alapján.

   Mitől ez a sötét kép a mai magyar vezetésről?

Nem akarok fellengős „ország-értékelő” szerepébe lépni, igy, csak néhány dolgot, a legjellemzőbbeket említem.

Amint kiderült, hogy a harminc százalék is lehet kétharmad, a megkaparintott hatalom birtokában, ennek a „magyar” kormánynak, azonnal muszáj volt együttműködési szerződést kötni, a világ legfasisztább, legerőszakosabb, leggyilkosabb államával. Madarat tolláról …

Még, el sem ültek a cionista kaszinóbotrány hullámai, sikerült megsemmisítemi a MALÉV-et. Sikerült buziváró színben feltüntetni Budapestet, sikerült kihagyni a cionista tákolmányból a magyar termőföld védelmét. Elvenni a rokkantaktól, az amúgy is szűkös erllátásukat.

     Megállapíthatjuk, nem volt eredménytelen a kormány munkája.

Vásárhely példáját látva bátran kimondhatjuk, mi magyarok, mazoisták vagyunk. Akkor is a szenvedést választjuk, ha van jobb lehetőségünk.

Hiszem, hogy kinyílik ennek a nemzetnek a szeme. Hiszem, hogy mire kell, a megvásárolt szavazók rádöbbennek, hogy a júdáspénzen a nemzet vére van, a sajátjukat is beleértve. Hiszem, hogy a megfélemlítettek rádöbbennek, hogy nincs mitől félni. Ez a csapat gyenge. Olyan, mint a napszítta kötél. Látszólag nagy és erős, de ha meghúzzák, hamar szertefoszlik. Ez a bagázs, képes elbánni egy magyarral, tízzel, sőt százzal is, de tíz, vagy százezerrel, már meg sem próbálja. Képtelen ellenállni a cionista lobbinak. Miféle nemzeti kormány az, aki tudomásul veszi, hogy egy hangyányi kisebbség meg meri határozni, milyen darab mehet egy magyar színházban. Egy erős kormánnyal szemben meg sem mernének ilyen igényt fogalmazni, hogy egy magyar színház, ne tűzze műsorra egy magyar szerző művét, csak azért, mert egy kisebbségnek nem szimpatikus.

Az erőtlen kétharmad, képtelen visszaverni a szemtelen követelőket.

Erőtlen, mert nm áll mögötte a nemzet. a kétharmadát megalapozó egyharmadból is a megvettek a pénz mögött állnak, a megfélemlítettek felbátorodnak, a becsapottak kijózanodnak.

Lesz magyar felemelkedés! Lesz akkor is, ha ma Vásárhelyen, ennek, még a leghal-

ványabb nyomait sem látjuk.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr334755905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása