évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nyílt levél O.V. Miniszterelnök úrnak

2012.09.11. 00:35 | béla lászló | Szólj hozzá!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

  Nem állíthatom, hogy a választásokon az Ön híveként vettem volna részt, mert ismerve az Ön környezetének erőszakosságát, és az Ön vezéri ambícióit, megválasztása ellen éppen úgy tiltakozott minden idegszálam, mint az Mszp-Szdsz. Ggyurcsány-Bajnai fosztogatás ellen.

  A választás lezajlott, az eredményt ismerjük, és a magam részéről, a nemzet számára szükséges rosszként, mint leküzdendő-túlélendő nehézséget elfogadom, és tiszteletben tartom.

  Regnálása óta fabrikálja az ország törvényeit szervezeti felépítését, néha kemény kritikákkal illetve. Meggyőződésem szerint, ennek az országnak sürgős szüksége van, egy felelős, magyar érzelmű, magyar gondolkodású kormányra, amilyennek az Ön kormányát a legjobb indulattal sem nevezhetjük.

Felelős kormányt, csak felelős választók választhatnak. Ennek a lehetőségnek a kialakításán dolgozik az Ön ellenzéke, míg Ön, a magakadályozásán fárad minden erejével.

  Átrendezte a választókerületeket, összevont, vagy szétdarabolt közösségeket, és megtett minden olyat, amiről úgy gondolta, hogy hatására a magyarság, nem fogja egyenes kaszákkal körülfogni a parlament épületét.

  Megdöbbenten hallgattam, amint lesöpörte a jobbik javaslatát, az iq-hoz, de legalább is az iskolai végzettséghez kötött választójoggal kapcsolatosan.

  Ön azt mondja, ez egy jogtalan diszkrimináció lenne. Hogy álláspontja mennyire nélkülözi a praktikus józanságot, és egészséges előrelátást, azt azonnal bebizonyítom Önnek.

   Az életünkben, nagyon sok dolgot intelligenciához, iskolázottsághoz kötünk.

Ha Önnek begyullad a vakbele, és az eltávolítására egy mészárost rendelnének ki, aki eddig csak marhákat darabolt, és fogalma sincs a humán anatómiáról, nem tiltakozna e élénken?

    Nézzünk egyszerűbb esetet. Ha Önnek hirtelen Izraelbe kellene repülni, a követendő direktívákért, mint a két választási forduló között, nem tiltakozna e, egy analfabétának, pilótaként való közreműködése ellen?

   De még egyszerűbb esetben. Ha Ön egy taxit hív, joggal várja el, hogy a sofőr, rendelkezzen a vezetés közben felmerülő kérdések helyes és biztonságos eldöntéséhez szükséges intelligenciával. Ezért kötik a járművezetést a nyolc általános elvégzéséhez.

  Természetesen, ez nem zárja ki, hogy egy fulvézer, beüljön jogosítvány nélkül , egy soktonnás járműbe, és mérhetetlen károkat okozzon emberéletben, anyagi javakban egyaránt, de legalább ne jogosan, a mi szándékunkból tegye.

  Szerintem abban maximálisan egyetért velem, jó, ha a sebészi munkát orvosegyetem, az utasgépek vezetését műegyetem, és az egyszerű gépjármű, vagy géphajó vezetését,  általános ikolai bizonyítványhoz kötik.

    Ez nem diszkrimináció, hiszen mindezen iskolák elvégzésére, elvileg, minden magyar állampolgárnak lehetősége van. Az ország sorsáról, a vezetők elvi hozzáállásáról, személyéről dönteni, sokkal nagyobb felelősség, mint járművet vezetni. A szavazati jog intelligenciához/végzettséghez kapcsolása, ennek igénye, nem diszkrimináció, hanem egészséges immunreakció. Miniszterelnök úr ezt akadályozza.

    Ez a jelenség a politikában diktatúra, a biológiai szervezetben AIDS.

  Kérem Önt, fogadja el az ellenzék javaslatát, és törvénnyel zárja ki a magyar állampolgároknak, a minimális végzettséggel sem rendelkező részét, a szavazati joguk gyakorlásából, az ország sorsát meghatározó, országgyűlési választásokon.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr604767688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása