évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

„Magyar” segítség a globális pusztításhoz

2012.09.15. 06:53 | béla lászló | Szólj hozzá!

    Nehéznek hisszük, nyomon követni az eseményeket az euro-országok gazdasági struktúráinak átrendezésében, lebontásában. Valójában semmi nehézség nincs ebben, mindössze arról van szó, össze kell vetni a mai állapotokat a 25 évvel ez előttiekkel. Tisztán és elkendőzhetetlenül látszik a kierőszakolt, és a kormányok által is támogatott, privatizációnak nevezett tolvajlás, katasztrofális hatása.

Budapest ipara gyakorlatilag megszűnt. Elhagyott gyárépületekben kínai bazárok, semmit nem termelő múzeumok pöffeszkednek, a magyar munkás pedig éhezik, vagy külföldre menekül.

   Korábban írtam, most a húsiparunk megsemmisítését tűzte ki célul ez a gengszter banda. Jól bevált módszereikkel, szinte ellenőrizhetetlenek és megállíthatatlanok. Megállítani, csak az állam, a kormány lenne képes őket, de e helyett, inkább támogatja a nemzet önellátásának pusztítását, a magyarok életlehetőségeinek felszámolását saját hazájukban. Kétségtelen, István király is kiszolgáltatta a magyarokat, de azért az ilyeneket, még karóba húzta volna ország-rontásért.

     Hogy is akasztják be a sterilkampót?

Ha a fosztogatók elérkezettnek látják az időt valaminek a végrehajtására, utasítják a kormányt a háttérintézkedések megtételére. Legalább is, a történések együtteséből, ez a következtetés látszik legvalószínűbbnek. És a kormány végre is hajtja szolgaian a direktívákat. Most, a húságazat felszámolásához, bevezeti a fordított áfát. Nem általánosan és egyszerre, hanem módszeresen eltagolva.

A reggeli Tv. műsorban, a sertéságazat képviselője, nagyon tisztán elmondta: Ha náluk fordul meg az ÁFA, akkor ők, ha a húsiparnál, akkor a húsipar, de valaki mindenképpen tönkremegy. Mindenképpen lesz valaki, aki ÁFÁ-val terhelten vásárol, és áfa-mentesen értékesít. Ez 27% mínusz.

Ha eddig az ágazat 20% nyereséggel tudott dolgozni, ez azonnal 7% vesztességbe fordul. Ez a változás, természetesen felhatalmazza a menedzsmentet a cég felszámolására. Ha a sertéságazat megy tönkre, magával rántja a husipart, ha a húsipar, akkor a sertéstenyésztést löki a megsemmisülésbe. Elég az egyiket tönkretenni a „teljes sikerhez”.

Ezt nagyon tudják az elvtárs urak, és élnek is vele gátlástalanul.

Teszik mindezt, a magyar nép, állítólagos megbízásából.

Kinek a felhatalmazása alapján?

   Én biztosan nem adtam felhatalmazást ilyesmire egyetlen kormánynak, pártnak, terrorszervezetnek sem. Meg vagyok győződve róla, hogy a Fidesz szavazók százezrei sem. Ha tudták volna, hogy ilyenek következnek, inkább szavaztak volna a Jobbikra.

Bekötendő a buták szemét, az ÁFA varázslat mögé, azt a hazug indokot állítják, miszerint, ezzel elkerülhetők az ÁFA csalások által, az államnak okozott károk.

Komoly fejtörést okozhatott a nemzetpusztító stratégáknak, ilyen agyament indokolást kitalálni. Minduntalan elakadhatott a gondolatmenetük azon az egyszerű tényen, hogy a szervezett, és nagy volumenű csalások, mint az olajszőkítés, a számlagyárak, vagy az ÁFA és vám-csalások, mindig a hatalom holdudvarának, az abban élősködő, és a társadalom kontrolljától védett csoportok tevékenységi köréhez tartoztak, tartoznak.

Amióta a Magyar Állam, a magyar nép ellensége, és szovjet, vagy globalista törekvések, érdekek feltétlen kiszolgálója, sajnos, nemzeti társasjátékká vált az állam megrövidítése. Helyesebben fogalmazva, a néptől elorozott, és idegeneknek adott pénzek, minél nagyobb százalékának visszaszerzése.

Ez ma a közmegítélésben nem bűn, csak az életösztönnek, egy természetes megnyilvánulása. A Kádár korszakban, mégsem voltak ilyen durva lopások, mert másfél milliós értékhatár fölött, az a rezsim, akasztott. Egyetlen esetről sem tudok, amikor ez meg is történt volna, elég volt a lehetőség levegőben tartása. Szerintem ma is elég lenne. E helyett, ha kibukik a gazemberség, kinyomozzák, és a szálak túl magasra vezetnek, a nyomozás eredményét, X időre titkosítják.

A fene se bánná ezt a gyakorlatot, ha a titkosítást elrendelő, és megszavazó embereknek, alanyi jogon járna, a teljes vagyonelkobzás és a tényleges életfogytiglan. Megnézném, hány ügyet titkosítanak.

 

    Ezeket a visszás dolgokat, mind el lehetne kerülni megfelelő törvényekkel.

Például:

2012 évi N. számú törvény, a nemzetsratégiai fontosságú  magyarországi vállalatok tulajdonlásáról.

    1.§ Nemzetsratégiai fontosságú minden olyan magyarországi vállalat, amely közszolgáltatást teljesít, és/vagy 100 főnél több embert foglalkoztat.

    2 . § Nemzetsratégiai fontosságú vállalat, sem részben, sem egészben, nem állhat idegen állampolgár, vagy idegen identitású jogi személy tulajdonában.

    3. § Jelen törvény nem alkalmazható azokra az üzemekre, amelyek 1970 után, kizárólag idegen tőkéből, magyar állami támogatás nélkül épültek, magyarországi jogelőd nélkül.

   4. § Jelen törvény kihirdetésével, hatályát veszti minden olyan korábbi törvény, törvényhely és rendelet, amely jelen törvénynek ellentmond, végrehajtását akadályozza, ellehetetleníti.

 

2012. N számú törvény, a Magyarországon működő vállalatok tisztességes gazdálkodásáról.

1.§ Tisztességesnek számít az a gazdálkodás, amely az adott gazdasági egység hosszú távú fennmaradását lehetővé teszi és garantálja.

2.§ A törvény szelleméből, és szándékából adódóan, nem állapítható meg tulajdonosi osztalék, és/vagy menedzsmenti  javadalmazás  annál a vállalatnál, amelyiknek…

a. - munkavállalói felé bértartozása van.

b. - beszállítói felé kifizetetlen lejárt határidejű számlája van.

c. - adó, vagy közüzemi tartozása van.

d. - amelynek a megállapított osztalék és/vagy menedzsment díjak kifizetése után, nem marad, éves pénzforgalmának legalább 25%-át kitevő tőketartaléka.

3.§ Jelen törvényt megsértő vállalatot, állami tulajdonba, vagy legalább két évre állami ellenőrzés alá kell vonni.

 

Ilyen törvényekkel megakadályozható az ország kirablása, a magyarok gazdasági ellehetetlenítése. Természetesen abban a politikai gazdasági közegben, amelyben az utóbbi évtizedek kormányai mozognak, mozogni hajlandók, ilyen törvényeket meg sem lehet hozni. Olyan Magyar Kormányt kell választani, aki képes és hajlandó elszakadni azoktól a tömböktől és szervezetektől, amelyek a becsületes élet érvényre jutását akadályozzák.

 

   Ez, a magyar választó polgárok lehetősége és egyben felelőssége is. Döntésképtelen, vagy hibás döntéseket hozó emberek utódainak fennmaradása nem biztosított, és nem is valószínű. Ezért nem lehet távol maradni a választásoktól, másra bízni a döntést, vele a gyermekeink életét, hisz azért mi, és csak mi vagyunk felelősek.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr494778235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása