évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Figyelem! - a politikát…

2012.09.30. 19:52 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Amióta a világ cionista bekebelezésének intenzív szakasza megkezdődött, fokozottan figyelem a politikát. Ugyanezt ajánlom minden magyarnak, németnek, franciának, olasznak, és bármely nemzet fiának. Külön szeretettel ajánlom a görögöknek, és persze minden nemzetnek, akinek számít a túlélése, gyermekeinek, unokáinak lehetősége az életre.

A cionista „új világrendben” a mai értelemben vett élet, ami ellátottságot, szabadságot, igazságot, és emberhez méltó megbecsülést jelent, nem létezik.

Amikor a társadalmakat az efféle rák megtámadja, az egész társadalom átalakul.

Ahol a cionisták átveszik a hatalmat, ott az ember fogalma megszűnik. Azt a társadalmat három tényező alkotja: a pénz. az urak, és a szolgák.

   A pénz, az hamis! A cionista elit „terméke”, értéktelen papír, amiről elhitetik a szolgákkal, hogy munkájuk minden gyümölcsét, produktumát oda kell adniuk érte. Ennek azzal adnak nyomatékot, hogy a teremtő, alkotó ember ne is gondolkodhassék más megoldáson, lényegében átszervezik az emberek életét.

Erőszakkal, vagy jobb, könnyebb élet ígéretével, városokba tömörítik az embereket. Itt, ők állapíthatják meg a feltételeket, és olyan feltételeket teremtenek, hogy az embereknek, puszta létük fenntartásához, folyamatosan pénzre legyen szükségük. A pénz, az elit kezében van, és mindig annyit enged kiáramlani a szolgák kezébe, hogy az némileg kevesebb legyen a szükségesnél.

Az elit ügyel arra, ne keletkezzenek megtakarítások. Figyelemmel kíséri a szolgák vásárlásait, (bank és pontgyűjtő kártyák) és megtakarításait. (bankszámlák) Ha a cionista elit, mégis megtakarításokat észlel, az általa nem preferált társadalmi csoportnál, azonnal ellenintézkedéseket tesz. Csökkenti a béreket, (16% egységes adó), és kreált, új jogcímeken vesz el a kiáramlott pénzekből. (megemelt áfa, bírságok, parkolási, dugódíjak, élelmiszer, územanyag, tömegközlekedés drágítása, parlagfű stb.) Ugyanez működik nemzetállamokkal szemben is. Valamennyi nemzetközi szervezet, mint az ENSZ. és annak minden alegysége, az EU a cionista bekebelező gépezet tevékeny része. Ezek találják ki a széndioxid kvótákat, és egyéb alaptalan fosztogatási lehetőségeket.

 

    Az ilyen alapra épülő társadalmakból sikerült kirekeszteni, az ember ősi ösztöneként létező szeretetet. Ezt teszik velünk, magyarokkal is, de itt, ez még teljesen nem sikerült. A szeretet még nyomokban felbukkan.

A sikeresen átalakított társadalmakban mindenki mindenkinek ellensége, Ezt sulykolják belénk is, mondván – a magyar legnagyobb ellensége a másik magyar, dögöljön meg a szomszéd tehene is, nincs semmi baj se még, csak a szomszéd háza ég, ilyen, és hasonló, ránk soha sem jellemző gondolkodásmóddal szeretnének minket látni.  Az ilyen társadalmakban soha nincsen béke, és nyugalom. Az elnyomók folyamatosan rettegnek az elnyomottak reakcióitól, bosszúhadjáratától. Az elnyomottak, helyzetük miatt, engesztelhetetlenül utálják az „elit” tagjait.

Nem ilyenek vagyunk.

A magyaroknál a húr, végtelen rugalmas, valószínűtlen mértékig feszíthető.

Még 56-ban is, csak több, egy irányban ható merénylettel sikerült elpattantani.

A nagyvárosokból és agglomerációjukból csak 30-40 km-t kell eltávolodni, és agymosott rabszolgák, és nagyorrú basák helyett, szabad embereket találunk.

Ha megnézzük Gyöngyöspatát és Hódmezővásárhelyt, fülsiketítően üvölt a különbség. Természetesen nem csak az elvek elfogadásában vagy elutasításában lelhető fel. Ha elmegyünk egy faluba, vagy nyomokban még előforduló tanyára, és, az ottani emberekkel beszélünk, érezzük, hogy az a másik ember figyel ránk.

Hangjában, gesztusaiban érezhető a másik ember megbecsülése. Nincs benne hátsó szándék, félrevezetésre való törekvés. A vidék nagyobb részén, ma is romlatlan igazi magyarok élnek.

 

  Természetesen a városi emberek sem önszántukból olyanok, amilyenek.

Iszonyú terror alatt tartják őket. Egy magyarnak, a legnagyobb büntetés, ha tétlenségre kárhoztatják. Ezer és ezer család él olyan lakásban, a városokban, melyekhez nem tartozik sem kert, sem egyéb kiegészítő létesítmény. Ezekbe a lakásokba éléskamrát, számottevő, 1-2 hónapra elegendő élelmiszer tárolására alkalmas helyet, nem is építettek. Ez a tény egymagában is a pénzügyi, és ellátási terror legerőteljesebb megvalósítása. Az ilyen körülmények között élő tömegek, a hatalom szemében teljes mértékben kiszolgáltatottak. Ha mögé nézünk, a hatalom miért képzeli így, végül is, az álláspontjuk logikus.

Ha egy ilyen család keresői fölül eladják a gyárat, kirugdossák őket a munkahelyükről, és nem adnak megfelelő jövedelempótló támogatást, a családra rövid időn belül a pénzügyi csőd, a nélkülözés, végkifejletben a éhezés vár. Ez a gazdasági terror. A multi bevásárlóközpontok a nagy lakótelepeken tönkretették a helyi élelmiszer kereskedelmet. Ha a multi bezár, 2 nap múlva a lakótelep éhezik. Hála Istennek, és a magyar hagyományoknak, ez, csak a cionisták gondolatvilágában működik így. A valóságban, szinte minden családnak megvannak még a vidéki gyökerei. És a zsarolásra szánt lakótelepek esetleges városok, az ellátási terror megnyilvánulásának első jeleire napok alatt elnéptelenedett kísértetvárosokká válnának. Lakóiból pedig a gyökereik szerinti területeken, félelmetes erejű, önellátó, termelő, ellenálló gócok alakulnának,  akik hamar egymásra találnának és egyesülnének a zűrzavar okozóinak közömbösítésére eltávolítására. Ez már valódi rendszerváltás lenne, nem demokratikus úton. Ezt kell elkerülni. A rendszerváltást demokratikus úton is meg lehet, és meg kell oldani. Viktor is hiába töri össze magát a regisztrációval, választási törvénnyel, vagy bármilyen lehetséges és lehetetlen módon, a népi kezdeményezésekkel szemben tehetetlen.

 

  Elgondolkodtató, hogyan tudott ez a nagyon kevés, és bátran hozzátehetjük, nem is kiemelkedően intelligens ember, ennyi embert megnyomorítani, kisemmizni, félrevezetni? A kérdés eléggé összetett, csak többrétű válasz felelhet meg rá.

Hogyan lehetett működőképes a kifosztás pszichológiája?

A magyarság, eredendő jóhiszeműségének ismeretében, jól előkészített, hosszú távú, történelmi helyzetekkel alátámasztott tervek végrehajtásával.

A szovjet irányzat, a minden körülmények közötti önellátási kényszer, meghatározta a szovjet erők által szavatolt hatalmú kormányok mozgásterét.

A kommunizmus évei a Rákosi korszakban az újjáépítésről, a Kádár korszak alatt, kötelező fejlődésről, hatalomfenntartásról, de, emellett szociális érzékenységről, az emberek racionális pénzügyi védelméről szóltak.

Aki még emlékszik, emlékeiből tanúsíthatja újtörténeti kutatásaim valóságát.

56 után, amikor megszűnt a gépkocsi tartás állami engedélyhez kötése, tehát megkezdődhetett a gépkocsik szabad forgalma, egy idő után a szaporodó balesetek kártételei miatt, szükségessé vált, a kötelező felelősség biztosítás.

Kádárék is bevezették nyugati mintára. Csekk, vita a hátralékokon, fedezetlen károk, stb. A kormánynak nem ált érdekében idegesíteni az embereket, sőt, nem akarván embereket foglalkoztatni a viták tisztázásával, egy huszárvágással megoldotta a  kérdést. Egy forinttal megemelte a benzin amúgy sem magas árát, és ebből az egy forintból fizette, az egyetlen, Állami Biztosító gépjármű kárrendezési osztály költségeit. Nem kellett többet biztosítási szerződéseket kötni. Egy autó megvásárlásával automatikusan létrejött a felelősségbiztosítás.

Amikor a polgár benzint vett az új autójába, azzal megfizette a biztosítási díjat, nem lehetett a díjjal elmaradni. Mindenki olyan mértékben fizetett díjat, amennyi időt az úton tudott tartózkodni, a megvásárolt benzinjével.

Minden becsületes ember számára átlátható, hogy ennél igazságosabb és egyszerűbb rendszer nem létezik. Mi volt mégis a baj, ami miatt visszaléptünk az egyedi díjas, szerződéses, sárgacsekkes rendszerbe? A fosztogatásnak a büntetés lehetőségének a teljes hiánya, az állampolgár nyugalma, az állam és a polgár egymás közötti békéje. Ezt a kapitalista állam nem tűri. A római jog alapján épülő államok, vagy cionista szerveződések, mint az EU, csak az őket felhatalmazó, vagy általuk elnyomni kívánt emberek ellenségeként képes és hajlandó működni. Elképzelhetetlen számukra olyan helyzet, hogy a hatalmuk alatt élő polgár, bármiféle védettséget élvezzen a hatalom vadhajtásainak fosztogatásával szemben. A polgár csak kiszolgáltatott lehet, az állam csak az elit érdekeit érvényesítheti, A középosztályt tönkre kell tenni, ne legyen, aki támogathatja a legkifosztottabbak megmozdulásait.

  Ez vár, a nemzetállamok felszámolása után, minden EU. tagállam polgáraira is.

Ezért kell megőriznünk a nemzetállamokat, lebontanunk, felszámolnunk, a nemzetállamok elsorvasztását célul kitűző cionista internacionalista globalista szervezeteket.

    Megér egy gondolatmenetet, miként lehetett, a világviszonylatban is, magas intelligenciájúnak számító magyarságot, ebbe a sűrű sötét erdőbe bekergetni, amiben van.

   Sajnos, mi sem vagyunk mentesek az emberi hibáktól. Amikor a rendszerváltás szlogenjét kitalálták, magyar naivitásunkkal elfogadtuk, hogy a szándék becsületes. Elhittük, hogy a privatizáció, korszerűbbé, gazdaságosabbá fogja tenni, amúgy világszínvonalon álló iparunkat. Álmunkban sem gondoltuk,

hogy az egész koncepció, a magyar ipar felszámolását célozza. Már látjuk, és még nem késő. Minden helyzetből talpra lehet állni, ha megvan a szándék hozzá. Ha egységesen elutasítjuk az eddig folyamatos egymásutánban megválasztott ország pusztító, magyar gyűlölő kormányokat – pártokat,  kezünkbe vehetjük saját sorsunk irányítását.

  A mai magyar kormányfő, megválasztása előtt nyíltan kimondta, ne azt figyeljük amit mond, csak azt, amit tesz. Nehéz ez a kettősség. A nyíltan felvállalt hazugság, még a sunyinál is gusztustalanabb. Viktor és adminisztrációja, nemzeti zászlókat lobogtatva, nemzeti trombitákat fújva, intenzíven folytatja 2002-ben elkezdett pusztítását. Ma sem vette vissza magyar fennhatóság alá a Magyar Nemzeti Bankot, ezzel a magyar valuta feletti ellenőrzést, amit anno ő adott át az IMF.nek. A magyarok már átlátnak a szitán, de nem mernek szavazni?

Fontos lenne végre, magyar kormányt választani. Nem fosztogató, magyar gyűlölő, sumák kétharmadot.

  Minden magyarnak, aki felelősnek érzi magát a jövőjéért, az ország megmaradásáért, a gyermeke életteréért, a legkutyább kutya kötelessége elmenni szavazni. Ha a kílóra megvett 25%-ra bízzuk a döntést, távolmaradásunkkal ebből csinálunk kétharmadot, aki a torkunkra teszi a kést. Teszi ezt terrorral, unióval, IMF-el és egyéb falrengető hazugságokkal.

   Viktornak legutóbb az volt a stratégiája, hogy semmit nem ígért. Gondolja, így senki nem mondhatja, hamis ígéretekkel szerzett hatalmat, noha ez a napnál világosabb azok számára, akik figyelnek. Egyetlen dolgot ígért, jobban fogja csinálni. Ez mára tényszerűen cáfolt. Az első hatalmi lila gőzben, derék vezérünk elhajtotta az IMF delegációt. A magyarok szíve repesett az örömtől a vezéri kinyilatkoztatás hallatán, „ ha az IMF. visszajön. Akkor én megyek!”

Figyeljük a fejleményeket, mikor kezdenek ismét tárgyalni, mert ugye, akkor jön a kormányváltás. Egy kormányfő, az komoly ember, kivált, ha magyar.  Szavának súlya van. Ha nincs, még a szél is elviheti, még inkább a becsapott választók haragja. A magyar történelemben, régi tanulságai vannak, a hatalomban, a zsidóság jelenléte, életveszélyes voltának. Már az aranybulla (1222) félreérthetetlenül rögzítette, Magyarországon zsidó, közmegbízatást nem vállalhat, nem kaphat, közpénzt nem kezelhet. Ehhez képest ma, Magyarországon, minden közhatalom, teljesen törvénytelenül, csaknem 800 éve betiltott módon a betelepült zsidóság kezében van. Politikusok, országos döntési joggal, bírók, ügyészek, rendőri vezetők kerülnek ki közülük, teljesen törvénytelenül. Ha tud valaki olyanról, hogy bárki hatályon kívül helyezte az aranybullát, szóljon!  Hallottam olyan megfogalmazást, miszerint, ezt a tilalmat, maga a király, aki életbe léptette, sem tartotta meg. Állítják, hogy ő is zsidókra bízta a pénzügyeit, mert azok értenek hozzá. Ez első kézből cáfolható. Amit a zsidó ebben a témában tud, azt tudja a magyar , sőt a magyar cigány is, csakhogy amit a zsidó szervezett formában, állami segédlettel, banki keretekben művel, az a magyarnak nem fér az erkölcseibe, a cigányt pedig becsukják érte. Mégis mi volt Viktorunk első dolga, együttműködési szerződést kötni a zsidó terrorállammal.

      Aki figyel. látni kényszerül. Államunkat, országunkat teljesen átitatta az idegen métely. Benne a magyarnak már szava, esélye nem lehet. Ellopnak, ha úgy jobban tetszik, privatizálnak mindent, és miközben eltűnt a nemzeti vagyon, adósság hegyeket hazudnak ránk. Hogy mindezt véghez vihessék, pártokban megosztott kormányokat választatnak velünk, akik azután egymásra mutogatnak, mondván - nem én, ők lopnak.  Érthető volt, hogy szükség van, egy nagy felhatalmazású kormányra, aki felszámolhatta volna a zsidó hegemóniát, helyreállítva a Horthy után megbillent törvényes rendet. ezt is létre hozatták velünk idegen irányítással, hogy a kifosztást, a magyarság kivégzését teljessé tegyék. Most gőzerővel azon dolgoznak, hogy a magyarságnak ezt a hibáját, kijavíthatatlanná tegyék, a zsidó uralmat végleg bebetonozzák. NEM FOG MENNI! ahogyan 907-ben sem ment.

A magyarság a választásoknál minden akadály ellenére JÖN, (választani) minden szemfényvesztés ellenére lát, és minden ellenkező propaganda ellenére

GYŐZ, mert ez, a Teremtő Isten által elrendelt feladata a világban. Meg kell állítania a gonosz térnyerését, helyre kell állítani a munka, és a becsület, és az igazság igazi értékét. Erre kapott a teremtésben felhatalmazást, egyben Isteni parancsot, és ennek véghezviteléhez Isteni támogatást és védelmet.  Ezért elpusztíthatatlan, mert ha Isten velünk, ki lehet ellenünk. Erre utal az ősi magyar köszönés is, amikor a magyar távozik barátai köréből, így köszön el:

Isten veletek!

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr874812065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása