évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A magyar gyermek, aki hajléktalannak születik.

2012.10.05. 13:07 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Egy budapesti gyermekorvosi rendelőben csíptem el ezt a beszélgetést.

Nem szokásom hallgatózni, de nem lehetett az esetet meg nem hallani. Egy kismama beszélt a gyermekorvossal, akinek korábban kellett volna jelentkezni.

A gyermekorvos, kérdőre vonta a kismamát, miért nem jelentkezett, amikor kellett volna. A kismama, védekezés, nem panaszként elmondta, hogy először, meg kellett oldani a lakhatásának kérdését. Amikor bement a kórházba szülni, még egy komplett háztartás gazdaasszonya volt.

Mire kijött, kilakoltatták.

Nem gyermekszoba, kiságy, babaholmi, de eszköztelenség hajléktalanság várta a magyar újszülöttet.

Mindez a huszonegyedik század Európájában, egy uniós tagállam fővárosában.

GYALÁZAT!!!

Nem csodálkozhatunk, ha kevés gyermek születik, ha ilyen körülmények előfordulhatnak. Egy becsületes kormány, ha kell, nehéztüzérséget állítana, az ilyen élethelyzetben lévő család védelmére, a bankokkal, vagy magával a Jehovával szemben is. Az ösztöneitől vezérelt marhacsorda is körülállja az ellő tehenet, hogy a ragadozókat távol tartsa. Ez a „nemzeti” kormány, nem rendelkezik ennyi empátiával? Nem képes arra amire egy vadállat, hogy megvédje fajtájának utánpótlását a hiénáktól?

Ha ez a „KERESZTÉNY-NEMZETI” kormány nem teszi, hiszen a helyzetet ő idézi elő, hol van az utcáról a jobbik?

  Hol vannak a képviselőik, akiknek a jobbító javaslatait a kétharmad lesöpri az asztalról, mint a szemetet?

Ha szavazatok híján ott semmit sem tehetnek, hol vannak a piacokról?

Hol vannak bárhonnan, ahol elmondhatnák, mi zajlik az országban.

Miért nem harsogják, hogy Viktort egyezménye szerint, Magyarország (nevében Viktor) 500 ezer izraeli befogadását vállalta, ha Izrael hadszíntérré válna. Miért nincs, aki  lerántsa a leplet, miért akar Izrael feltétlenül háborúba keveredni a perzsákkal vagy bárkivel, aki hajlandó, és képes válaszolni egy agresszióra?

Mindeközben, az újszülött magyart kilakoltatják Viktor szeme láttára. Jó! lehet hogy elfordul, hogy ne kelljen látnia, de a rohadt életbe! Egy magyar miniszterelnök ne forduljon el! Azért tették oda! Ne ígérjen senki idegennek szállást, ha a magyarét sem tudja garantálni.

  Miért nem harsog az ország a Jobbik szónokaitól?

Miért nem tüntet az LMP. az MSZP. minden párt, akire 3 ember szavazott, felelős ezekért a dolgokért.

Tessék megfelelni a vállalt feladatnak!

Aki felveszi a kolompot annak rázni kell, hogy szóljon, és a többi, tudja, merre menjen.

Aki felveszi, de nem rázza, az csal. Becsapja mindazokat, akik hittek, és bíztak benne. Magukra hagyja a támogatóit, hogy a langyos vízben ázhasson.

Ez nem magyar szokás. A magyar őszinte és gerinces fajta. Sokat gyötörték ez elmúlt évezred alatt, de a javát, mostanra sem sikerült megtörni.

Ezzel a mentalitással elvesztettük volna a pozsonyi csatát, de megnyertük!

Most is meg kell nyernünk, és ha igazán akarjuk, meg is nyerjük.

 

Béla László

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr374821626

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.06. 12:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása