évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mert megérdemeljük…

2012.10.10. 10:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

   Példák vannak arra, hogy magyar választók, nem vonták le két évtized katasztrofális tanulságait. Jelenleg, a „szavazzunk a rossz ellen” gondolkodás megnyilvánulásai tapasztalhatók. Ennél egy károsabb gondolkodásmód létezik, a „szavazzon ezeknek, akinek két anyja volt” dacosan passzív alapállás.

  Ha visszatekintünk, csak húsz esztendőre, kiválóan látszanak ezeknek a gondolkodásmódoknak a pusztító megnyilvánulásai. A Kádár korszakban elégedetlenek voltunk az akkori viszonyokkal, mert lehetett volna jobb is a helyzet.

A rossz helyzetet az orosz uralomnak, alávetettségnek tudtuk be. Amikor először etettek bennünket az orosz uralomtól mentes szabad választások dumájával, beszálltunk, és tobzódtunk a sok párt adta lehetőségekben. Szinte senkiben nem tudatosult, hogy ezek a pártok, az orosz uralom évei alatt, veszélyesen megerősödött belső nemzetellenes erők eltérőre színezett alakulatai.

Egyetlen fontos szempont szerint döntöttünk, a régi hatalom ellen akartunk szavazni.

Természetesen ez nem sikerült. Bárkire szavaztunk is, a régi hatalmat prolongáltuk. A változás mindössze annyi volt, hogy a korábbiaknál, magát legitimebbnek érző hatalom, bátrabban pusztított bennünket.

Tíz évnél több idő kellett, hogy rádöbbenjünk erre az alapigazságra. Eközben, minden egyes téves próbálkozásunk, egy szinttel lejjebb vitt bennünket, a kádári állapotokhoz viszonyítva. Mindig egy lépcsővel csökkent a jövedelmeink reálértéke, esélyünk a munkavállalásra, jogunk a munkánkkal kapcsolatban, emberi megbecsülésünk a saját államunk irányából.

  Ezek a változások, elérték a választók, választani egyáltalán hajlandók ingerküszöbét, és egyre erőteljesebben dobták a politika szemétdombjára a hazudós pártokat. Így tűnt el az MDF, került parkoló pályára a Fidesz, miután kivégezte a kisgazdákat, akiknek a hátán hatalomra került, de a helyzet cseppet sem vált kedvezőbbé, a pusztítás folytatódott. Hiába vette elő a választó a kádári hatalom jogutódjaként azonosított MSZP-t, az a hátán becipelte a kormányba az SZDSZ.-t, szabad teret engedve ezzel a Magyar Bálint, Hiller István féle pusztítóknak. Látva az eredményeket, most a szennyesből előkapták teljhatalommal a Fidesz.-t.

  Egy baj van, amióta a szennyesbe került, mosás még nem volt. A globális érdekek kiszolgálása, még mindig fő célkitűzése a Fidesz.-nek is. Mindezen túl, még mindig látni a politika újbóli kisajátítására törekvő, korábban eltávolított  Hillereket, Gyurcsányokat, Bajnaikat, és ezekbe a típusokba nem sorolható pusztítókat.

   A választók bizonytalanságát látva, talán még esélyük is lehet a visszatérésre.

Lehet, „mert megérdemeljük” ahogy a reklámok mondják.

Idő közben hiába szerveződött, egy valóban nemzeti érdekeket érvényesítő párt, hiába hajlandó lenne értünk kiállni, nem merjük felhatalmazni. Inkább hiszünk a rágalmaknak, melyeket a másik oldalon, a globalizmus szárnya alatt tömörödő pártok szórnak rá. Tehetik, mert markukban az írott és elektronikus média, az államigazgatás, „igazságszolgáltatás”, egyszóval minden, amivel félrevezethetnek, és megfélemlíthetnek bennünket.

  Én nem hiszem, hogy 56 óta úgy elgyávultunk volna, hogy nem merünk magunkért kiállni. Valójában nem tudni, mitől is lehet félni ebben a helyzetben. A megsemmisítésünknél, mi rosszabb várhat még ránk?

Lehet, hogy sokan nem látják, a jelenlegi helyzet egyenes folytatásában, legyen az Orbán, Gyurcsány, Bajnai, vagy Netanjahu, Magyarország felszámolásának célja és szándéka van. Ez, el kell, hogy érje, át kell, hogy lépje, minden magyar választó polgár ingerküszöbét, és oda kell kényszerítse a választáshoz, hogy amit megtehet, megtegye a nemzet megmaradásáért.

Ha ez nem jut le a tudatok mélyére, vagy kényelemből, gyávaságból, vagy bármi más okból nem, merünk önmagunkért kiállni, akkor beteljesedik, amit legkevésbé akarunk, és ahogy a globalista reklám mondja, „ez jár nekünk, mert megérdemeljük”

 

Béla László 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr104830333

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.11. 10:48:08

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása