évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A szeretet hatalma.

2012.10.22. 22:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  A hívő ember legfőbb erénye a türelem. Ez a türelem a szeretet talaján csírázik, és az elfogadás fényében gyarapodik. Nem véletlen írtam hívőt és nem vallásost.

A hithez, Istenhez, nem tartozik vallás, csak nyitott szívű, szeretetteljes gondolkodású, becsületes ember.

Hívő bárki lehet vallás nélkül, de igaz vallásos, senki nem lehet hit nélkül.

Kicsit beleásva a régmúltba, láthatjuk, Isten nem vár alázatott egyetlen embertől sem. Részei, szeretett gyermekei vagyunk, bűntelenek ártatlanok, és néha tudatlanok. Ha hibázunk, nem rossz szándékból, csak tudatlanságból tesszük. Ezért, az őskeresztény hitben, ismeretlen dolog volt a büntetés. Úgy tartották, ha valaki hibázik, rossz dolgot tesz, azt nem büntetni, de szeretettel megtanítani kell arra, ne hibázzon. A Kánaánita, Esszénus, Pártus, Szkíta, Hun, Magyar emberek ez szerint éltek. Ez a sokféle elnevezés a végtelen hosszú eltöltött idő miatt jelölte ugyanazt a népet. Sok évezred alatt jutott el oda, ahol ma tart, és kevés ideje lesz arra, hogy tévútjairól visszatérjen, de mindenképp vissza kell térnie.

Sok ember, sokat tesz azért, hogy ez ne sikerüljön, de a teremtő Isten ereje, támogatja a magyarokat. Hiába dolgozik egész szervezett hadsereg a hit ellen, ők sem rosszindulatból teszik, pusztán nem tudják, hogy Isten nevében nem kellene emberi hatalmat építeni. Ennek érdekében nem kellene tényeket elferdíteni, ősi tanításokat cenzúrázval átalakítani.

   Hatalmas tudatlanságból ollózták ki a bibliából, az ősi, apokrif szövegeket, azt gondolván, jót tesznek azzal, ha a vallásos embereket, jól terelhető nyájjá formálják. Súlyos tévedés. Ez a gondolatmenet eltüntette az egyén felelősségét, és olyan képet rajzolt, ami tévesen mutatta, mutatja, hogy aki megtartja a vallások előírásait, az bizonyosan jó úton jár.

Ez, csak azzal együtt igaz, hogy ha az ember, egyességre jut a benne élő Istennel, a saját lelkiismeretével, és a vallásával, akkor jár jó úton.

 Fontos, hogy csaknem száz év materialista. És több mint ezer év egyéb agymosás után, végre ismét tisztán lássunk.

Mekkora különbség van a valóság, és a felénk érkező tájékoztatás között, azt Jézusnak, a hegyi beszédben elmondott imájának eredeti, és cenzúrázott szövegének eltérésén látjuk leginkább. Az összehasonlíthatóság kedvéért, soronként leírom az arámi szöveg pontos fordítását, és alá, dőlt betűkkel azt, ami a Bibliában ma található:

 

Mi atyánk, az univerzum teremtője, ki bennünk vagy

Mi atyánk, ki vagy a mennyekben

 

Tetteimmel akarom dicsőíteni a neved

Szenteltessék meg a te neved

 

 Országod bennem és általam jöjjön létre

Jöjjön el a te országod

 

Akaratod a testem és szellemem által valósuljon meg

Legyen meg a te akaratod

 

Testem és szellemem mindennapi eledelét add meg nekem ma

Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma

                                                                                     

Bocsásd meg a tévedéseimet, mert nem tudjuk, mit cselekszünk

Bocsásd meg a mi vétkeinket

 

Miképpen mi is megbocsátjuk az emberek tévedéseit

Miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek

 

És angyalaid által vezess minket a tudás útjára

És ne vígy minket a kísértésbe

 

Mert tiéd az univerzum, tiéd a szeretet, tiéd a fény, mindörökké. Ámen.

De szabadíts meg a gonosztól, Ámen

Hatalmas jelentés, és értelmezésbeli különbségek vannak. és ez mind a vallások tévedése. Nem tudják. hogy nem kellene Isten teremtményét, az embert, a teremtőtől elválasztani, ha Ő maga nem így rendelkezett. Nincs az a zsinat, egyházi vagy világi hatalom, ami felülbírálhatná a teremtő akaratát.

Mi, akiket tévútra vittek, úgy őrizzük meg a vallásunkat, hogy közben ne távolodjunk el Istentől, ne mondjunk ellent saját lelkiismeretünknek, a bennünk élő Istennek, és egy percig se gondoljuk, hogy bármit tehetünk következmény nélkül, ha utóbb megbánjuk, és egy másik embernek elmondjuk.

  Nagyon nehéz az igaz úton járni, de ha valami, akkor az megéri a küzdelmet.

Kevés időnk van visszatalálni, de mi magyarok, képesek vagyunk rá, mert Isten velünk, és ha Ő velünk, bárki is ellenünk, mindenképp győzhetünk.

 

Béla László

Bővebbet ezen a linken találni:  https://www.youtube.com/watch?v=hhZWgpUV3Vo&feature=channel&list=UL

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr184863523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása