évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Magánvélemény

2012.10.22. 09:13 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ez az írásom, egy hosszú vendéganyag végén valahogy elsikkadt. Fontosnak gondolom, ezért, noha nem vagyok híve az ismétlésnek, előrehoztam. 

Ime:

Szerintem a legnyilvánvalóbb dolog, hogy sehol a világon embert a származása, fajtája, vallása miatt, nem szabad megkülönböztetni. Ugyanilyen nyilvánvaló viszont, hogy minden ember teljes mértékben felelős, saját magatartásáért.

Minden embernek joga megfogalmazni az igényeit a saját hazájában, de ahova bevándorlóként érkezett, gyarmattartó kollaboránsaként a gyarmatról, vagy fenyegetettségében más területről, az, az ember, az új területenVENDÉG.

Ebbeli státusa, feljogosítja a területen való letelepedésre, az ott végzett munkára, és munkája alapján, az ahhoz tartozó életszínvonalra.

   Nem jogosítja fel, a terület őslakosságának kiirtására (amerikai indiánok) az őslakókon való élősködésre, (európai munkások), és az adott terület igazgatására, vagy az abban való rész megkövetelésére, a világ egyetlen országában, földrészén sem. Már nincs a világon hazátlan nép. A hazájában, mindenki bármit követelhet, elvárhat, megkaphat, amit honfitársai jóváhagynak. Ez, egyetlen más népnek, nem kompetenciája, és nem felelőssége. Hogy a cigány mit tehet, azt India népe jogosult eldönteni, Indiában, Ausztriában az osztrák, Bulgáriában a bolgár, Dániában a dán, az Egyesült Királyságban az angol, Franciaországban a francia, Görögországban a görög, Magyarországon a magyar. Ugyanez a státusza a világban szétáradt zsidóságnak is. Ezt, szinte minden országban túllépik. Amelyik nemzet elfogadja, az a saját döntése.

Ha egy nemzet, a saját területén törvényeket hoz, hogy érvényt szerezzen ennek az alapigazságnak, (az aranybullától 1222 Horthy zsidótörvényeiig 1938) az nem a vendégekkel szembeni ellenségesség, antiszemitizmus, vagy más „főbenjáró bűn” CSAK a nemzet akaratának kinyilvánítása, sok esetben egyszerű önvédelem. Ahol erre a kormány alkalmatlan, azt a nép szokta eltávolítani. Ahol túlzott toleranciából nem teszi, ott a nép megy tönkre, menekül öngyilkosságba, kivándorolt hazátlanságba, vagy önként vállalt rabszolgaságba. A magyarságnak is döntenie kell! Akar e magyar kormányt hazájában, aki képes és hajlandó biztosítani a magyarok életfeltételeit a Kárpát-medencében, felszámolni a kettős mércét, az élősködést, szabad rablást, vagy a rémisztgetésnek engedve, megőrzi vazallus kormányait, és a fegyvertelen népirtás áldozatává válik, a „békesség kedvéért”.

Osztályrésze a széndioxid kvóta, a környezetterhelési díj, a csillagászati bírságok, kilakoltatások, a sztrók, a hirtelen szívmegállás, a várólistán való pusztulat, vagy az emeletről való kiugrás.Fizetünk és pusztulunk. Mindezeket a díjakat, vajon kinek fizetjük? Szerintem a kérdés szatirikusan költői. Pénzért mutogatják már a világban azt az embert, aki nem tudja, hogy ezt a pénzt is az élősködők teszik el. Nyilvánvaló, attól, hogy nekem kevesebb lesz a pénzem országosan, vagy személy szerint, nem lesz kevesebb a foszfát a pöcegödör körül, és nem lesz kevesebb a széndioxid a légkörben, ami az asszimiláló növények jelzése szerint, egyébként, jelenleg is kevés. A  katasztrofális következményeket ugyanazoknak a tolvajoknak köszönhetjük, akiknek az említetteket, a parkolódíjat, vagy más hasonló fosztogató találmányt.

Ezért mondom a költő szavaival élve, a magyarok intelméül is: „jól vigyázzatok! Ismét pusztíthat e láng rajtatok”

  Kormányváltás, vagy gyászszertartás.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr534862146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása