évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Győzött a józan ész.

2012.10.29. 06:00 | béla lászló | Szólj hozzá!

Győzött a józan ész.

 

  A település eddigi vezetőjét, Fülöp Eriket (Jobbik) választották Tiszavasvári polgármesterévé a vasárnapi időközi önkormányzati választáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település jegyzője, a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel.

Bundáné Badics Ildikó elmondta: a nem jogerős végeredmény szerint Fülöp Erik 2411 voksot szerzett. A Fidesz által támogatott Ráduly Zsoltra (Tiszavasváriért Közéleti Egyesület) 1707, az MSZP színeiben induló Timári Istvánnéra 499, míg a Budapesti-Pest Megyei SZEM-pont Egyesület jelöltjére, Aleva Istvánra 116 szavazat érkezett. A választásra jogosult 10 111 választópolgár közül 4 733-an járultak az urnákhoz, ez 46,81 százalékos részvételi arányt jelent.
    

A településen a polgármester megválasztása mellett az új képviselő-testület összetételéről is döntöttek a szavazók. A nem hivatalos végeredmény szerint a 12 fős önkormányzati testületbe a polgármesterrel együtt hat tagot a Jobbik, kettőt a Tiszavasváriért Közéleti Egyesület delegálhat, egy képviselőjelölt pedig függetlenként jutott be. Három további induló a kompenzációs listán juthat be, erről végleges eredmény hétfőn várható.

 

Tiszavasváriban már látják, amit a „szegényember” által generált lila köd, a Hódmezővásárhelyiek elől eltakart. Eljutott az emberek tudatáig, hogy Viktor és csapata, izraeli haverjaival szövetkezve, az ország elpusztítására tör. Aki nem kreol, nem göndör, és anyanyelvi szinten beszél magyarul, azt, ez a hatalom, kiutálja az országból. A kettős mérce, korlátozható jogúak oldalára sorolja. Távozását, jogai csorbításán túl, megélhetésének, érvényesülésének ellehetetlenítésével sürgeti. Teszi ezt az által, hogy hagyja tönkretenni a magyar vállalatokat, megszüntetni a hazai ellátásért dolgozók munkahelyét, és mindenféle címeken, gigászi bírságokat vet az egyébként is nagyon visszafogott jövedelmű magyarok nyakába. Ez a stratégia Vajk-István óta pusztít, kezdetben boszorkányégetéssel, inkvizícióval, később idegen királyokkal, monarchiával, ránk erőltetett háborúkkal, hamisított ismeretek oktatásával, ma, a magyarokat hátrányosan megkülönböztető kettős mércével megspékelve. A rendszer, Istvántól-Viktorig, az ősi magyar hit lejáratásával, a római vallás aktív közreműködésével működik.

  A magyarok tudatában, mélyen gyökerezik a teremtő Isten tisztelete és szeretete, ezért nem lehet őket, Jahve oldalára átnevelni.

Ki előbb, ki utóbb, de minden magyar rádöbben, hogy a teremtő épít, nem pusztít, szeret, és nem gyűlöl, megenged, és nem tilt, megbocsát és nem bosszút áll. Ez egyszerű okból tudható, hogy aki pusztít, az a magyarok Istenének ellensége, és nem való magyar vezetőnek.

    Örvendetes, hogy Tiszavasváriban győzött a józan ész. Nem történhet meg, ami Esztergomot tönkreteszi, hogy egy magyarbarát vezető döntéseit, egy ország-pusztító, hatalombitorló közösség, ellehetetleníti.

   Életszínvonalról, munkáról, pénzről, annak van joga dönteni, aki azt megtermelte, függetlenül attól, kinek a kezében van az egység, ahol ezt tette.

  Ébred a magyarság.

Hiába a gusztustalan választási csalások, hiába a lefizetett kisebbségi szavazók, a magyarok közül is elment annyi szavazni, hogy ne a kisebbség vezethesse a várost. Itt már tudják, és bizonyosan minden magyar településen tudni fogják, hogy a választás, minden magyar közös, és életbevágóan fontos ügye.

  Még mindig nem késő!

Amíg él a magyarokban a kreativitás, az Isteni igazság szeretete, és feléled, az összetartozás ősi érzése, együtt egymásért cselekedve, nyomtalanul elsöpörhetjük a bennünket pusztító hatalmakat hazánkból. Eddig is mi engedtük őket, kényelemből, engedékenységből elhatalmasodni. Ne tegyük!

Ha felszámoljuk a korrupciót, az idegen befolyást, a kisebbség diszkriminációját és természetellenes túlszaporodását, minden itt élő ember, (a cigányok és a zsidók is! ) boldogan, gazdagon, és szabadon élhet, mert a Kárpát-medence ma, a Kánaán maga. Vigyázzunk rá, ha Isten évezredek óta nekünk rendelte élettérül, és ne tűrjük el, hogy néhányan, értéktelen pénzért, saját fennhéjázó életviteléért, idegeneknek bocsássa áruba.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr194876046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása