évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mi baj az EP.-val?

2012.11.10. 21:28 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Az Elmebajosok Paradicsomáról szóló írásomban, többen az Európai Parlament bírálatát vélték felfedezni. Ha a két dolog között átfedést lehet találni, az nem az én felelősségem. Én az elmebajosokról írtam.

    Korábbi írásomat, a továbbiakban csak kérdésekkel szeretném értelmezni.

Ki tekinthető bolondnak?

  Szerintem az, aki viselkedésében, beszédében, cselekedeteiben, olyan irányokat követ, amit környezetének döntő többsége, nem követ, nem fogad el, és betegségként definiál. Ki bolond és ki nem, mindig a többség dönti el.

Egészséges e, az, az ember, aki kötelezné a termelőket, hogy a hússertések élőhelyére játékokat tegyenek? Én nem tudom. De ha megkérdezünk 100 termelőt, hamar választ kapunk a kérdésre.

Egészséges e, az, az ember, aki a tojástermelő tyúkok pszichológiájával foglalkozik? Egészséges e, ha már erre vetemedik, ha nem a baromfiudvarban kötelezően előforduló kakast, hanem néhány tenyérnyi helyet hiányol?

Egészséges e, az, az ember, aki nem tudja, vagy nem akarja megkülönböztetni a nőt a férfitől?  Attól, hogy egy töredék részt eltávolítanak a férfiasságából, azonos lesz e, a férfi, a nővel?

Egészséges e, aki másokkal akarja elhitetni, hogy társadalmakat,

évezredeken át fenntartó családmodell, amiben ő maga is nevelkedett, túlhaladott, és feleslegessé vált?

Egészséges e, az, az ember, aki a gyermekeket, a legszentebb szerelem, és az abból fakadó házasság helyett, a céltalan bujaság irányába terelné?

   Ha ezekre a kérdésekre, néhány millió ember válaszát összegezzük, igen nagy a valószínűsége annak, hogy az emberek döntő többsége, az ilyen embert, betegként azonosítja.  Én erről írtam, nem másról.

  Ha ezeknek a kritériumoknak, az elmebajosok paradicsomán túl egyéb szervezet is megfelel, az, az adott szervezetnek, és támogatóinak a felelőssége.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr854901104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása