évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A „hálás” kisebbség…

2012.11.29. 13:06 | béla lászló | Szólj hozzá!

   

       Nem az undor, vagy a gyűlölet ébresztése íratja velem a dolgokat. A magyarok, nem szeretnek, nem is akarnak, nem is szoktak gyűlölködni.

Bennünk, bizonyos gyomorforgató emberi magatartások láttán, mindössze undor keletkezik, melynek következtében, elutasítjuk, végkifejletben megakadályozzuk, az ilyen magatartások megnyilvánulásait.

   Sajnos, közismert toleranciánk, méltó, vagy méltatlan embertársaink, alaptermészetünkből adó tisztelete, akadályoz bennünket abban, hogy az elfogadhatatlan dolgokat, időben, rendszeresen szóbahozzuk, és lehetőségeinkkel élve, megakadályozzuk. Éppen ezért, ritkán akad olyan magyar, mint II. András, Hunyadi Mátyás, Horthy Miklós, vagy éppen Gyöngyösi Márton, aki ezt megteszi, hogy csak az ismertebbeket említsem.

    Nem a kisebbséggel van a baj! Nem a létezésével, hiszen az Istenáldott magyar föld, őket is képes, és hajlandó, munkájuk szerint eltartani. A baj, kizárólag a magatartásukkal, személyes viselkedésükkel van. Nincs más kisebbség az országban, aki olyan erőszakosan túrná ki a döntési pozíciókból a magyarokat, mint az énekes madármama táplálása folytán, a sajátoknál nagyobbra nőtt kakukkfióka.

    Miután, minden területre befolyást szertett ez a kisebbség, úgy alakítja az országban a „jogot”, az általuk hozott törvényeket, hogy azok alapján, a dolgozó magyarok munkájának eredményét elorozhassa, és azt, élősködő sorstársainak odaadhassa. Ennek sok száz módját képes kitalálni, és mindhez mellékel igaznak is hihető ideológiát. Se szeri, se száma, az igazságtalan adóknak, indokolatlanul magas bírságoknak, és egyéb pénzbehajtó praktikáknak.

     Nem csak Magyarországon, de a világ nagyobb részében jelen vannak, és ugyanígy fosztogatnak. Fél Európa már az utcán van, és általuk vezényelt rendőr attakokkal találja szemben magát. Fogy a türelem mindenhol. Ha kiborul a „bili”, nem az lesz a baj, hogy vezényelnek, hanem az, hogy léteznek. Akkor jön a száműzetés, teljes jogfosztás, és minden, ami a magyarok szerint méltánytalan és igazságtalan. A szókimondó magyarok, mint Gyöngyösi Márton, épp ettől akarják megóvni őket.

Mi a hála?

Félelmetes fasisztának, antiszemitának, és minden mocsoknak elmondják, noha csak tisztázni akarja a számszerűségeket. Figyelmeztetni a magyarokat, és a kisebbségeket, a húr, pattanásig feszült, tovább nem feszíthető.  

Nem volt ez másképp Horthy Miklóssal kapcsolatban sem. Ő, aki magyar karhatalmat vezényelt a „hálás” népcsoport németek általi kitelepítésének megakadályozására, a megoltalmazottaktól, valóban támogatásban részesült, de emlékét, a feledékeny slepp, történelemhamisítás szinten mocskolja. Szándéka ugyanaz volt, mint Gyöngyösinek. Felébreszteni a magyarságot, korlátozni törvényekkel a tisztességtelen harácsolást, hogy az erkölcsi válság, ne  jusson odáig, mint Németországban, ahol már a teljes kitelepítésük került előtérbe.

  Igen is, meg kell számolni!

Számba kell venni a tényeket, szembe kell nézni a valósággal, és elfogadható irányt kell szabni az életünknek. Ha szégyenlősen honokba dugjuk a fejünket, attól a vadszamár, vagy bármi más szimbólum alatt nyomuló, szétrághatja a hátsónkat.

    Nem szabad megvárni!

Nem is a kisebbséggel van a baj. Minden ilyen kisebbség, a világ minden országában, megpróbálkozik, a hatalom megszerzésével, sok helyen, kisajátításával.

Nagyobb baj, a többségi nemzetekkel van, akik a békesség kedvéért, vagy pillanatnyi anyagi előnyökért, eltűrik, és nem akadályozzák megfelelő hatékonysággal, ezeket a törekvéseket. Ügyes taktikával, hazugságbuborékot fújnak a valóság köré mert a végeredménynek szaga van. Ha valaki, mint nálunk Gyöngyösi, kipukkantaná ezt a buborékot, kétségbeesnek, mert ha az ország népe, ténylegesen megérzi ennek a szagát, azonnal kiborítja a bilit.

  Jobb, ha a magyarság hajlandó önmagáért kiállni, borogatás nélkül. Jobb, ha nem hagyja, hogy a nevében az ellenségei fülkeforradalmat hirdessenek, és a bitorolt hatalom felhasználásával, utolsó leheletéig szorongassák.

 

Béla László 

U.I. Nem ismerem az elektronikai praktikát, de írásom egy része. fehérrel áthúzva, alig olvasható. Akit érdekel, így is hozzájut.Az áthúzás kijelöléssel megszűntethető.

U.I.2

Ez nem elszigetelt incidens Európában. Csak ezen a héten Franciaországban egy ügyvéd azt kérte, mentsenek fel egy bírót, mert zsidósága miatt gyaníthatóan elfogult. Az Egyesült Királyságban 299 antiszemita incidens történt 2012 első hat hónapjában" - siránkozik nyilatkozatában az ENAR.

További részletek: http://kuruc.info/r/4/104738/#ixzz2De8tBQVV

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr264937142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása