évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Miért nincs ellenállás?

2012.11.30. 13:18 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Kevés ember él a világ civilizáltabb részein, aki nem tapasztalta a saját szféráiban, hogy az izraeli akarat, szándék, érdekérvényesítés, teljesen átszőtte, a civilizált világot. Ez a tény, az egész emberiség számára súlyos problémákat, nélkülözést, értelmetlen háborúkat, folyamatos stresszt, tehát, rengeteg negatív dolgot jelent. Ennek ellenére, nincs, ezzel szemben, a logikusan elvárható erejű és hatékonyságú ellenállás, az emberiség részéről. Az egész, olyan képet mutat, mint amikor a pribékek, elektromos bottal terelik a sertéseket a vágóhídra, korlátok között, és a csürhe vonul. Egyiknek sem jut eszébe megállni, mert a társai által hallatott fájdalmas horkantás azt jelenti számára, hogy a legkisebb ellenállásra, ő is kap egy áramütést, ami nem kellemes, tehát kerülendő. Azt, hogy az út vévén, mindegyikre a halál vár, egyik sem tudja.

   Mire, gondolok?

Pl.: Amerikában, egy meghatározott csoport jóváhagyása nélkül, senki nem juthat elnökjelölti helyzetbe. Ha a jóváhagyott ember, a hatalom birtokában, netán szembe fordul ezzel a lobbival, azt gátlástalanul lemészárolják. Amerika történetében, számos meggyilkolt elnököt találunk, de egy vezető embert sem, ennek a lobbinak a tagjai közül.

Vajon miért?

Mert csak ezeknek az embereknek a lelkiismerete, inkább annak teljes hiánya ad lehetőséget arra, hogy az érdekeik érvényesítéséért testületileg megszervezve gyilkoljanak.

  Az egymást tisztelő, elfogadó emberek, nem hajlandók, a saját érdekeikért sem,

 a gyilkosságra. Közülük csak magányos gyilkosok kerülnek ki, akik vagy elkeseredésből, vagy féltékenységből, vagy kapzsiságból ölnek, de nem, nemzetközi lobbi érdekből. Mégis, csapatostól megyünk, amikor „ők, a lobbi ” úgy döntenek, egymást halomra gyilkolni, a háborúkban. A másik ember, az ellenfél tisztelete, nyomokban sem fedezhető fel a viselkedésünkben. Az ókorban, amikor még az ellenfél legyőzése, harcképtelenné tétele volt a cél, volt valami lovagiasság a harcosokban. Nem véletlenül, nem katonákat írtam. Azokban az időkben, a had, nem katonákból, hanem kézművesekből, földművesekből, átlagemberekből állt.

Épp, mint a sorkatonaság. Ezt az intézményt a világban, ahol csak lehetősége nyílik rá, ez a lobbi felszámolja. Nem tudja a céljaira felhasználni, viszont komoly veszélyt jelent a számára, az ilyen erő, mert felléphet nemzete érdekében, az igazságtalan helyzet ellen. 56.-ban a Magyar Néphadsereg, szinte azonnal, és egy emberként állt át a nép oldalára. A spekuláns élősködők, nem mernek fegyvert adni annak a kezébe, akit előzőleg, gondolkodásra képtelen gyilkoló géppé nem alakítottak. Ezek azután, minden parancsot végrehajtva, gondolkodás nélkül lemészárolják az ellenségként megjelölt embereket, sőt, fociznak a levágott fejével, vagy levizelik a tetemét. Ezek a „katonák” a lobbi hatásának érvényesülése előtt, átlag, lelkiismerettel rendelkező emberek voltak, esetleg nehéz gazdasági helyzetben. A lobbi, mindig ezt használja ki. kézben tartja a pénzt, és olyan helyzetbe hoz embereket, hogy pénzért, bármire hajlandók legyenek.

   Az ellenállás teljes hiánya mutatkozott meg, Magyarországon is. A lobbi, olyan kormányokat ültetett a magyarság nyakára, akik gátlástalanul kiszolgálták, az ország, a nép érdekeivel szemben. Egy forintér is eladtak termelő üzemeket, csak azért, hogy legyen valaki, aki azt mondhatja, - az üzem az enyém, gazdaságtalan, felszámolom – és a dolgozók, mehettek segélyre, előnyugdíjba, vagy bárhova, ahova még lehetett. Nem volt ellenállás. Egyetlen kollektíva sem szállta meg az üzemet, nem alakult munkástanács, a gyárak és dolgozók védelmében, nem kergették el az áruló igazgatókat, sőt, nem is ellenőrizte a munkásság, a tevékenységüket, akik szándékosan tönkretették a gyárakat, hogy alkalmas legyen a „privatizációra”.

Vajon miért?

  Több oka is van. A kényelmesebbek örültek a segélynek, amit munka nélkül kaphattak. Azt hitték, hogy eljött a Kánaán, már dolgozni sem kell, és élhetik világukat mindvégig. Ezt a hiedelmüket, mai napig táplálják „senkit nem hagyunk az út mellett” Nem gondolták, hogy a Kánaán, csak addig tart, ameddig fel nem számolják a magyar gazdaságot, ki nem vonják a piacokról a komoly konkurenciát jelentő magyar termékeket, el nem érik, a munkanélküliséggel, hogy a magyarság elhagyja hazáját.

  A szorgalmasabb, munkamániás magyar, oda ment, ahol még dolgozhatott, mikor az is megszűnt, ment külföldre.

  Álmában sem gondolta a magyar, hogy hazájában a buzi, előbbre való lesz nála. Nem gondolta, hogy az ő pénzén fizetett rendőrök, rá fognak támadni, ha jogaiért, erkölcséért szót emel. Nem gondolta, hogy az oktatást úgy szervezik át, hogy alapfokon homoszexualitásra, narkózásra neveljék a gyermekeit. Nem gondolta, hogy a felsőoktatást elzárják előle, és csak a lobbi gyermekei lesznek képesek megfizetni azt.

  Ezért maradt el a természetes, jogos ellenállás. Mára, mindenki tudja ezeket, aki itt él, és legalább félszemmel figyel.

  Az ellenállás, ma is létrejöhet, ha élni akarunk. Amíg, megszámlálni sem vagyunk hajlandók a lobbi tagjait, hogyan távolíthatnánk el őket a vezetésből?

Előbb olyan kormány kell, aki nem elhatárolódik a magyarságtól, hanem támogatja teljes súlyával, a nemzet harcát a beszivárgókkal, vagy belső ellenséggel szemben. Csak ez után gondolhatunk felemelkedésre, jólétre, szabadságra, de ezért nekünk is tennünk kell. Legalább választanunk helyesen.

Ha megtesszük, Petőfinek igaza lesz:

„A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!”

Én is így gondolom, és szerintem minden magyar hazafi is. 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr484939400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása