évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Korrekt válaszok helyett…

2012.12.01. 05:45 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Ezeréves címek a fejlécben, A Google kegyeltje vagyok.

Lelepleződni látszik politikai teljhatalmat bitorló kisebbségünk, egyik, mindenhatónak előléptetett módszere, a baromság.

Az emberek előtt, csökkent képességűként tűntetik fel magukat. Kihasználva a magyarokra jellemző együttérzést, és ebből fakadó, fakasztható támogatást, néhányunkat ismét képesek megvezetni.

  Egyik, a Magyar Parlamentben terebélyesedő, rongyba csavart példányuk, az állampolgárságára vonatkozó kérdésre, nem átallott azzal válaszolni, hogy számos állampolgársága között, pirézia állampolgára. Elégedetten vette tudomásul, hogy a kérdező, nem ismerte ezt az általuk kitalált baromságot, és ennek megfelelően, nem is reagált rá.

  Valami, térképként szabásmintát mutogató hitsorsosuk mintájára, kitalálták ezt a piréziát, mint soha sem létezett országot. Ezzel az utca emberét molesztálva, kérdéseket tettek fel a járókelőknek, mit gondolnak erről az országról?

A többség, elviharzott mellettük, ment a dolga után. Néhány fajtársuk, és

egy-két, éppen fontoskodó kabátjában lévő magyar, vette a lapot, és , bár fogalma sem volt miről beszél, megpróbált „értelmes” véleményt mondani, a nem létező helyről. Ezt aztán fölkapták, mint a veréb a lószart, és körberohanták vele a világot, bemutatni, milyen hülyék a magyarok.

  1.- A válaszadóikon nem volt félreérthetetlen azonosító.

  2.- A magyar városok utcáin, nem csak magyarokkal, és jóindulatú    

        kisebbségekkel lehet találkozni. Belőlük is van, egyel több, mint ahány  

       kellene.

  3,- Nincs mit szégyellni azon, ha nem ismerünk, minden, tőlük származó  

       agy halott baromságot.

Az ilyen „böszmeségek” (hogy egy kicsit nyelv újítsak is) arra valók, hogy a szorult helyzetben a kiállás helyett, elkendőzhető legyen a felelősség.

Amikor kétharmadosainkat gazemberségen érik tetten, (együttműködési megállapodás tudjuk kivel) amiért felelniük kell, legkönnyebb azt mondani: csak vicceltem. Ha a szembe álló magyarok egyike, csak úgy, viccből orrba verné, igencsak keresztbe állnának a szemei.

Ha a Magyar Parlamentben terebélyesedő, rongyba csavart példányuk, piréz állampolgársággal is rendelkezik, mi szívesen visszavesszük tőle a magyart, ne cipeljen ilyen súlyos terhet feleslegesen. Élvezze piréziában a képviselői fizetést, és próbálgassa ott, mennyire vevők a fajtiszta, törzskönyvezett humorára.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr474940790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása