évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mindenki egyért, egy mindenkitől!

2012.12.02. 13:38 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mindenki egyért, egy mindenkitől!

 

Minden vazallus felsorakozik ma Izraelért, aki hozzájárult ahhoz, hogy kifosszák a magyar népet. Ezt a nyílt magyarellenességet, Magyarországon, akár vérlázítónak is értékelhetnénk, de nem érdemes.

  Izrael a globalizmus, és a gazdasági gyarmatosítás vezénylője és fő szervezője.

Nem titkolt törekvése, a zsidó kézben lévő ”világkormány” és annak diktatúrája alatt, a „világállam” megteremtése, melynek nem lennének nemzetei. Polgárai két félék lehetnek, ők, és a többi, akik természetesen jogfosztottak. Úgy gondolják, mert gyermek koruktól kezdve arra nevelik őket, hogy a világ, minden homokszeme is, az ő tulajdonuk. Mindent helyesen tesznek, és őket, még bírálni sem szabad. Aki mégis megteszi, arra fasisztát, (éppen ők?) rasszistát, és kígyót-békát kiabálnak.

Nem kell haragudni rájuk! Nem tudják, mit tesznek. Elég az önvédelemhez, ha őket, és vazallusaikat, minden hatalomtól megfosztunk, és a lehetőségétől is megnyugtató távolságban tartjuk.

Az a folyamatos gyilkolás, amit a világban megvalósítanak, az, az erőszakos nyomulás, amit manapság látni, mind egy tőről fakad. Ők, nagyon pontosan tudják, amit mi még nem, hogy én-központú világszemléletük, abból fakadó erőszakosságuk, mások gátlástalan elnyomása, vagy lemészárlása, utolsó idejét éli. Az a nemzetközi hangulat, ami az általuk befolyásolt országokban kialakult, már számunkra is jól jelzi ezt. Az emberiség, rövidesen elsöpri, felszámolja ezt a járványt. Fontos, hogy ne tömegmészárlással szűnjön meg.

   Jó, ha mindenkiben tudatosul, hogy helytelen viselkedésük ellenére is, emberek. Ugyanannak az Istennek a részéből épültek, mint bárki más, ezért, ha bármelyik ember árt embertársának, az valójában önmagának árt, a leghatékonyabb módon. Ezt, sajnos, ma a világban, nagyon kevesen tudják.

Ezt a tudást, egy idegen civilizáció technikai, és genetikai beavatkozása árnyékolta le. Legsikeresebben, abban az embertípusban működik, akik ma világuralomra törnek. Ez, soha sem fog megvalósulni, erre más, idegen civilizációk, számunkra felfoghatatlan technológiákkal, képességekkel ügyelnek.

A „kiválasztottak” jelenleg tobzódhatnak, de semmi jelentős pusztítást nem képesek végrehajtani, mert már szigorú felügyelet alatt állnak, akár technikájukat, akár gondolkodásmódjukat illetően.

  Hagy tüntessenek, hagy sivalkodjanak.

Mi, eltérően gondolkodó emberek, szeretettel, és békével tegyük a dolgunkat.

Ha ők, mocskot szórnak a nemzeti kezdeményezéseinkre, nem véletlenül teszik. Erre vannak kényszerítve. Ezzel támogatják azt az Isteni szándékot, hogy most, minél több ember agyában fény gyúljon, forduljon el a rossztól, és kövesse az emberséges, becsületes irányt.

  Erről könyveket lehetne írni, de ezt előttem, hasonló tartalommal, már sokan megtették.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr394942852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása