évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Madarat tolláról...

2012.12.09. 10:21 | béla lászló | Szólj hozzá!

Madarat tolláról, embert barátjáról megismerhetni  - mondja az ősi magyar közmondás.

Kissé meglepett, miniszterelnök helyettesünket, a budaörsi hittudós társaságában látni. Nagyon ugyan nem, mert amióta a hitgyülit „történelmi egyház” rangjára emelte a kétharmad, sejthető volt, hogy ideológiája, közel áll a „kormány szívéhez.”

  Ennek a derék hittérítőnek, akinek tanulmányai alapossága és részletessége okán, még az újszövetségig, nem sikerült eljutnia, üstökösként sikerült berobbannia, a magyar hitélet, sötét felhőkkel borított egére.

Mindezt akkor, amikor a magyarság zöme, már a zsidó-kereszténységen, később a totális ateizmuson-materializmuson át, már az Isten és egymás feltétlen szeretetén, kölcsönös elfogadásán alapuló, őskeresztény (gnosztikus) magyar hitnél tart.

   Érdekes útja van, ennek a hatágú budaörsi üstökösnek Magyarországon.

A szekta megalapítása, még egy bűnös gondolat sem volt, amikor az ismert vezetésű „tanácsköztársaság” beleharapott, és komolyan megmarta a keresztény vallásokat. Már ez a momentum, sokakban felvetette, talán a teremtő Isten, nem is örül igazán a római kereszténység, tűzzel-vassal való elterjesztésének. Az után, egy kis Horthy nyugalom elmúltával, a vörös-terror, feltette erre a kétkedésre, az igazi koronát.

  Az idő tájt, Rákosiék, klerikális reakciósnak kikiáltva, kanállal ették a hívő magyarokat. Sokan, karrierizmusból, megélhetési kényszerből, vagy igazi meggyőződésből, ateistává, határozott Istentagadóvá lettek. Kádári évtizedek teltek el ebben az állapotban.

  Amikor a vörös-terror kék-fehér színre váltott, ennek leplezésére, szabadság jelszót harsogva, államilag is elismerték Isten létét.

Ekkor tűnt fel a horizonton, az ószövetségi hittudós.

Sok kényszerű ateista, már a zsigereiben érezte Isten elutasításának keserves következményeit. Megszállottan kereste, hogyan kerülhetne ismét, a Teremtő Isten közelébe. Isten, megbocsátó és könyörületes. Nincsen számára elveszett lélek. Minden eltévedettet, eredendő szeretetével fogad vissza, korábbi bűneitől függetlenül.

    Így csatlakoztak sokan, hívén, hogy a Teremtő tisztelőinek táborába léptek.

Ebben volt a kolosszális átverés.

Noha a derék „hittudós” egyfolytában Istenről beszél, ritkán említi meg Jahve nevét. Aki egy kicsit tájékozódik a hit kérdéseiben, az tudja, hogy a Teremtő Istent, Jézus Éli-nek szólította. Azt is tudja, hogy Jahve, a teremtő, esküdt, ember feletti, Isteni ellensége. Ő a földön a rontás vezérlője, az emberi lelkek elrablója.

Célja a káosz, a szeretet megsemmisítése, amihez szintén isteni eszközei  vannak. Kiválasztottja a zsidóság, akiknek ellensúlyozására Éli a magyarságot jelölte ki.

 Kiválasztottja a zsidóság, akiknek ellensúlyozására Éli a magyarságot jelölte ki. Ebből származott, rokonainknak a Kánaánitáknak (ma Palesztínek) módszeres lemészárlása, szétkergetése, amiről a Bibliában olvashatunk. A szintén őseinknek, a Sumeroknak, Dávid király parancsára történt elgázosítása, Attila megmérgezése, a Pozsonyi csata, István hatalomba segítése, a római vallás ránk kényszerítése, Dózsa megégetése, Mátyás király megmérgezése, a török hódítás, a monarchia, a tanácsköztársaság, Trianon, a szovjet évtizedek, és az elhazudott rendszerváltás. Egy mondatban, minden gazság, amit a magyarokkal szemben, szinte egy évezred alatt elkövettek. Ma, a győzelem fényében tündököl a káosz.

Ez a káosz jellemzi most a világot, és Éli segítségével, feltehetően hamarosan, talán,

 a Föld éves újjászületésének ünnepén, várakozásaink, és reményeink szerint megszűnik.

Ez alkalommal, értesüléseim szerint, a teremtő Isten, tükröt tart elénk, amelyben félreérthetetlenül megláthatjuk, milyennek lát Ő bennünket. Életünket, gondolkodásunkat, magatartásunkat, a maga teljes valójában létező személyiségünket. Teszi ezt könyörületességből, hogy aki jónak látja, változtathasson. Visszatérjen lelkében, és tetteiben az egyenes útra, mert Isten számára, még mindig nincs elveszet ember, gonosz lélek.

Jahve, körömszakadtáig harcol a megszerzett lelkekért. Győzködi őket pénzzel, kiváltságokkal, hamis prófétákkal. Sokak szívét megkeményíti, ez az ő feladata.

Nekünk kell tudni és dönteni, hova tartozunk.

Ehhez kívánok minden embernek, magyarnak és zsidónak jó szerencsét, józan mérlegelést, és végre szabad, lelki és testi kényszerektől mentes életet.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr734955470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása