évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Új divat a világban? (gondolatébresztő)

2012.12.13. 21:56 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

    Előző írásomon, magam is megdöbbentem. Abban a hitben élek, hogy meggyőződéses pacifista, béke és igazságszerető ember vagyok. Sajnos el kellet gondolkodnom ezen. Azt hittem, nincs az életnek olyan területe, ami bennem indulatokat tud ébreszteni.

  Sajnos csalódtam.

A divat, amit képtelen vagyok simán tudomásul venni.

Leginkább, a változások frusztrálnak. Nem is értem, és nem is állhatom az új divatokat. Korábban nem volt divat, a népek vezetőinek, hazudni. Nem volt divat, a bizalommal megnyilvánuló embereket félrevezetni. Ma, ez már divatnak tekinthető, és több a követője, mint az elutasítója. Hovatovább, már önmagunknak is hazudunk. Elhitetjük magunkkal, hogy semmi nem tud kizökkenteni a lelki nyugalmunkból, csak ha a várt fizetésünket nem kapjuk meg, vagy ha bármi más módon, gazdaságilag megrövidítenek valamivel. Divat az elvárásoknak megfelelni, mint ha személyiségünk nem is lenne. Ez, az önámítás triviális esete. Hiába tudjuk valamiről, hogy számunkra rosszat jelent, elfogadjuk, sőt támogatjuk, mert valaki ezt várja tőlünk. Ez egy új, de szerintem rossz divat.

  Szintén új divat, a terrorizmus elleni harc. Ezt, a hidegháború megszűnése, a fenyegető ellenség eltűnése után találták ki. Vannak, akik képtelenek ellenség nélkül létezni, de ha sikerült ellenséget alkotni, akkor viszont képtelenek elviselni, a létét.

  Ez a hazugság veleje. Magja, amiből kicsírázik a népirtás, és senki nem akarja/tudja, csírájában elfojtani. Ha szárba szökkenne, elpusztítaná a világot, válogatás nélkül legyilkolná, az „elithez” nem tartozó emberiséget.

Módszereik, divatjaik, rendkívül szövevényesek, szerteágazóak, és legnagyobb „erényük”, hogy nélkülöznek mindent, ami erkölcsöt, netán erkölcsi gátat jelentene, önérdekű sötét terveik megvalósításához.

Korábban, nem volt divat, egyetlen hatalom, hadsereg számára sem, a saját alakulatok likvidálása. Ma, ezt, az amerikai hadseregben, „baráti tűznek” hívják.

Korábban nem volt „divat” a saját civil lakosság irtása sem. Ma egyre inkább természetesnek hisszük, mert terrorizmusnak, (arab!!!) terrorizmusnak hívják.

Valójában, az „elit” terrorizmusa, az átlag emberekkel szemben.

Tegye fel a kezét, aki még nem tudja, hogy a 9-11, Moszad-FBI akció volt, és köze nem volt egyetlen arab országhoz, vagy az orvul meggyilkolt Bil Ladenhez sem.

Korábban nem volt divat, vezetőket legyilkolni. Ma vannak államok, akik ennek számos módját ötletelték ki, és zavartalanul művelik a világ szeme láttára.

Amikor Ausztriában, Haidert legyilkolták, autóbalesetről hablatyoltak, és jóval később derült csak ki a baleset oka. A kiváltó ok ugyanis, egy sorozat volt, amit egy pilóta nélküli gépről lőttek ki. Természetes, hogy a nagy sebességnél lelőtt sofőr, ezt követően, az árokba hajtott.

A vezetők legyilkolásának divatja, Jézus óta fejlődik. Ezt a gyilkosságot, már a pápa is megbocsátotta, de hogy kinek a nevében, azt, meg ne kérdezze valaki.

Az iménti, eddig a legközönségesebb és fantáziátlanabb séma.

Ezen már túlmutat, a legújabb divat. Új divat egy vezetőt, a saját országában legyilkolni, ráadásul úgy, hogy a tettet, a saját népére lehessen fogni, mint Líbiában.

Ezek a divatok keverik fel a nyugalmamat, nem azok, amikor kitalálják, hogy lányok feneke, teljes szépségében látható legyen.

Ennek legalább a fiúk, de különösen a vén kecskék örülnek. Noha szeretnék, nem tudják megnyalni a sót, de a puszta látvány is valami. (kevés)

      Ideje észbe kapnunk, és emberekre cserélni az „elitet” drónok helyett.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr644964397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása